ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet
burcuu ciddimisin ben daha çektrimedim kalça usggeçmiş olsun nasıl çok sayda bez bağlıyacaksın anlamadımki üst üste bezmi bağlıyacaksın
uçak işi beni tedirgin ediyor biraz..inşallah emzirebiliriz.olmadı biberona rezene koyacağım onu veririm.yanımda oturan kadın olsa emziririm de..şurubu unutma o da iyi geliyormuş..kaç saat sürecek senin yolculuğun bizimki 2 saati biraz geçermiş.Kazasız belasız inşallah..şu losttan sonra korkuyorum dadidooo cok sevindim hayırlı olsun biletinnn ins yarın benimkide elimde olur.
benim dr dediki emzirebilirsen emzir iiniste ve kalkısta yoksa emzik ver hic olmadı agzına parmagını sok onu emsin yeterki emme hareketini yapsın. hayırlan gelelim bulusalım cosalım ins
düzelir inşallah burcucum..bizim bir arkadaş gerek yok çektirmeyin demişti onu dinlemeyip 1 aylıkken çektirmiştik..KIZIMIN KALÇA ÇIKIĞI RİSKİ VARMIŞ:1shok:
Daha önce bahsetmiştim, ultrasonda ufak bir asimetri görülmüştü. Çocuk ortopedisti gördü bugün. İleride kalça çıkığına sebep olabilecek bir gelişme geriliği bu dedi. Bacaklar gövdeyle neredeyse 90 derece açı yapacak şekilde çok sayıda bez bağlayacakmışım. 1 ay sonra tekrar usg, 3 ylıkken de rontgen çekilecek. Erkenden usg çektirmekle iyi yapmışsınız dedi
atıl kurt hadi bakayım..o alete adı her neyse nevaylan ikisi sığmaz de mi?ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet
[/URL][/IMG]
Merhaba,
Basur bende de olmuştu, arkadaşım bir krem getirdi, kullanmaya başladım 2 gün sonra iyileşti ama ben yine de 1 hafta devam ettim, basur gitti ve 6 aydır hiçbir şikayetim yok ::)
Markasız bişey (Pembe bir kutuda) ama internetten bulunabiliyormuş.
KIZIMIN KALÇA ÇIKIĞI RİSKİ VARMIŞ:1shok:
Daha önce bahsetmiştim, ultrasonda ufak bir asimetri görülmüştü. Çocuk ortopedisti gördü bugün. İleride kalça çıkığına sebep olabilecek bir gelişme geriliği bu dedi. Bacaklar gövdeyle neredeyse 90 derece açı yapacak şekilde çok sayıda bez bağlayacakmışım. 1 ay sonra tekrar usg, 3 ylıkken de rontgen çekilecek. Erkenden usg çektirmekle iyi yapmışsınız dedi
DIDOO 2.5 saat suruyo ama emzirebilcemi sanmıorum zaten memeyi tutana kadar yaygarayı basıo emzgi hemen alıo .yanımda adam olursa hepten kotu. belki biberonla sut koyarım yada rezene mantıklı ama surubum yokki. dra sorarım ne alayım die