2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gypsm ve kutlaya guzel anneler hepimizinki kutlu olsun . bben 30 oldum şaka gibi

KIZIMIN KALÇA ÇIKIĞI RİSKİ VARMIŞ:1shok:
Daha önce bahsetmiştim, ultrasonda ufak bir asimetri görülmüştü. Çocuk ortopedisti gördü bugün. İleride kalça çıkığına sebep olabilecek bir gelişme geriliği bu dedi. Bacaklar gövdeyle neredeyse 90 derece açı yapacak şekilde çok sayıda bez bağlayacakmışım. 1 ay sonra tekrar usg, 3 ylıkken de rontgen çekilecek. Erkenden usg çektirmekle iyi yapmışsınız dedi

ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet

sn207159.jpg
[/URL][/IMG]

burcuu ciddimisin ben daha çektrimedim kalça usg :KK43: geçmiş olsun nasıl çok sayda bez bağlıyacaksın anlamadımki üst üste bezmi bağlıyacaksın :KK43:

burcuu ciddimisin ben daha çektrimedim kalça usg :KK43: geçmiş olsun nasıl çok sayda bez bağlıyacaksın anlamadımki üst üste bezmi bağlıyacaksın :KK43:

Evet 3-4 tane ancak iş görürmüş. Bence çektirmeyen herkes çektirsin. Ne kadar erken farkedilirse o kadar kolay atlatılırmış

didooo cok sevindim hayırlı olsun biletinnn ins yarın benimkide elimde olur.

benim dr dediki emzirebilirsen emzir iiniste ve kalkısta yoksa emzik ver hic olmadı agzına parmagını sok onu emsin yeterki emme hareketini yapsın. hayırlan gelelim bulusalım cosalım ins
uçak işi beni tedirgin ediyor biraz..inşallah emzirebiliriz.olmadı biberona rezene koyacağım onu veririm.yanımda oturan kadın olsa emziririm de..şurubu unutma o da iyi geliyormuş..kaç saat sürecek senin yolculuğun bizimki 2 saati biraz geçermiş.Kazasız belasız inşallah..şu losttan sonra korkuyorum da
Daha önce bahsetmiştim, ultrasonda ufak bir asimetri görülmüştü. Çocuk ortopedisti gördü bugün. İleride kalça çıkığına sebep olabilecek bir gelişme geriliği bu dedi. Bacaklar gövdeyle neredeyse 90 derece açı yapacak şekilde çok sayıda bez bağlayacakmışım. 1 ay sonra tekrar usg, 3 ylıkken de rontgen çekilecek. Erkenden usg çektirmekle iyi yapmışsınız dedi
düzelir inşallah burcucum..bizim bir arkadaş gerek yok çektirmeyin demişti onu dinlemeyip 1 aylıkken çektirmiştik..
ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet

sn207159.jpg
[/URL][/IMG]
atıl kurt hadi bakayım..o alete adı her neyse nevaylan ikisi sığmaz de mi?

AYÇA
oğluşun çok tatlı maşallah.bende kilotlu çorap aldım oğluma.babası "hiç değilse pembe lila alma.mavi yeşil al oğluma"diyor.

NURDAN
Allah yyardımcın olsun canım.şimdi çok küçükler bırakmak zor gelecek ama yapacak bi şey yok.bizler çalışan anneleriz.

uyuduuu he heeee

sığdırırz sen merak etme hem alışsınlar birbirlerine malum ilerde baş göz edersek yabancılık çekmesinler kaynaşsınlar Şeniz delikafadulden

ayşin
melek
altta isimlerinizi görüyorumm buluşma haftaya cuma tekrardan hatırlatalım bi aksilik olmasınnn dimi kızlarr

evet kızlar gelin ya..Batmanlardan binbir fikr-i badirelerden geçerek gelmeye karar vermişken geldiğime değsin

benim oğlumda benim kaderimi paylaşacak.ben de çalışan annenin çocuğuydum.hissettiklerimi düşündükçe oğlumu bırakasım hiç gelmiyor.annem fabrikada işçi olarak çalışıyordu.çalışma saatleri sürekli değişirdi.babamla gidip gelirlerdi.bazen sabah gidip saat 15:00 da, bazen 15:00 da gidip gece 12 de, bazen de gece gidip sabah gelirlerdi.okula gidene kadar köyda babaannemle kaldım.her haftasonu annem gelirdi.ben ve kızkardeşim birlikte her haftasonu köy yolunda oturup gelen giden arabalara bakar annemi görünce hızla koşarak kucağına atlardık.okula başlayınca da teyzeme bırakmaya başladı annem.oysa anneleri çalışmayan çocuklara çok özenirdim anneleri hep yanlarında diye
kızlar mecbur hepimiz çalışacağız.dikkat edeceğimiz en önemli şey işten geldikten sonra çocuklarımıza bolca vakit geçirmek.biliyorum iş güç yemek derken zorlanacağız vakit bulmakta ama çalışan anne çocuğu olarak onlara bolca vakit ayırın derim.işleriniz kalabilir eviniz çoook temiz olmayabilir ama hiç biri sizi kapıda yolda bekleyen çocuklardan daha önemli değil.kaç defa köy yolunda koşarken anneme doğru ben ve kardeşim düşüp kendimizi yaralamışızdır.

Merhaba,
Basur bende de olmuştu, arkadaşım bir krem getirdi, kullanmaya başladım 2 gün sonra iyileşti ama ben yine de 1 hafta devam ettim, basur gitti ve 6 aydır hiçbir şikayetim yok ::)
Markasız bişey (Pembe bir kutuda) ama internetten bulunabiliyormuş.

cok acıklayıcı olmus yahu:))

canım cok gecmis olsunn . nasıl baglıycan o bezleri..? canım busem benim kıyamam minigime

DIDOO 2.5 saat suruyo ama emzirebilcemi sanmıorum zaten memeyi tutana kadar yaygarayı basıo emzgi hemen alıo .yanımda adam olursa hepten kotu. belki biberonla sut koyarım yada rezene mantıklı ama surubum yokki. dra sorarım ne alayım die

helin iyiki bizim çalışma saatlerimiz belli.keşke çalışmak zorunda olmasam ya da okul yakın olsaydı

DIDOO 2.5 saat suruyo ama emzirebilcemi sanmıorum zaten memeyi tutana kadar yaygarayı basıo emzgi hemen alıo .yanımda adam olursa hepten kotu. belki biberonla sut koyarım yada rezene mantıklı ama surubum yokki. dra sorarım ne alayım die

hemen hemen aynı sürüyormuş..ben de yurtdışından gelmiş sayılırım hani:) şurup soğuk algınlığı şurubu olacakmış.şurada öyle diyor..bir de bu şuruplar uyku yapıyor iyi olabilir..inşallah ağlamazlar hiç

Çocukla uçak yolculuğu zor değil!

bende calısan anne cocuguyum annem emekli hemsire.. onun nobet gunleri cok zor olurdu hep isterdik yanında hemsire odasında kalalım ama yanınada alamazdı.. 2 kardes hep kendibasımızın caresine baktık, kucucuk halimizle yemegimizi ısıttık yedik kendikendimize mukayet olduk vs vs.. hayatımz hemsire odasında ve ogretmenler odasında gecti (babam ogretmen). yada kres koselerinde.. hala daha annemden ayrıyım gercekten zor sacımızı babam tarardı begenmezdik onuda ugrastırırdık hep cocukken.. ama emekli olunca 3.kardsim oldu oyle mutlu bir bebekki yani suan 10 yasında cok guzel gecti cocuklugu cunku o ayrı kalmadı..

X