- 17 Ekim 2008
- 10.273
- 381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kırmızı yazı link oraya tıklayıp bakabilirsin ben yazmadım yani:)
Çocukla uçak yolculuğu zor değil!
evet ya hemen hemen aynı bakalım Allah yardımcımız olsun walla ece edepsizlesti arabaya binince basıo yaygarayı diom milletin cocugu uyuyo arabada bizimki aglıo. kazara ısıkta filan durmayalım babasının tek korkusu ece arabadayken trafige yakalanmak :))))))))
neyse yemekleri cıkardım aradan sukur rahatım bana encok batan evisi aksam yemegi ..
selam kızlar. gene buluşma hazırlıkları yapılıyor ne güzel. ben dün Didarı arabasına koyup biraz markete çıkayım dedim. daha yolu yarılamadan ağlamaya başladı, eve geri döndük akannehir Çok bunaldım 4 duvar arasında ama bir süre daha böyle kalıcaz herhalde. benneyaptımki bebişleriyle gezen annelere özeniyorum valla. Özene bezene aldığımız arabamıza binemeden büyücez galiba.
canim bilgilendirdigin icin cok sagol..sürekli ucak yolculugu yapan biri olarak cok güzel seyler ögrendim..o kırmızı yazı link oraya tıklayıp bakabilirsin ben yazmadım y
Çocukla uçak yolculuğu zor değil!
ayni sorun bizde de var malesef..araba durur durmaz yaygarayi basiyoruz ama biraz gaza basildiginda aninda ses kesiliyor..onlarda biliyor rahatini...evet ya hemen hemen aynı bakalım Allah yardımcımız olsun walla ece edepsizlesti arabaya binince basıo yaygarayı diom milletin cocugu uyuyo arabada bizimki aglıo. kazara ısıkta filan durmayalım babasının tek korkusu ece arabadayken trafige yakalanmak :))))))))
öncelikle Allah kavustursun canim..benim kizimda pazartesi günü asi olacak..insallah ateslenipte cok fazla rahatsizlanmaz..en azindan sen kaynanasindan memnun nadir anneciklerdensin..darisi hepimizin basina..kızım bugün 2 aylık oldu ve aşılarını yaptırdık minik kuşum çok ağladı o ağladıkça içimin yağları eridi gelince emzirdim ağrı kesici şurup içirdim şimdi uyuyor.Begümümü öyle görmeye dayanamıyorum.
Kızlar benim eşimin de 8 aylık görevi çıktı bende kayınvalidemlerde kalıcam seyyah olup gezicez kızımla Balıkesir, Kütahya, Almanya arasında gidip gelicez arada Aydına ve Yalovaya da gideriz.kayınvalidemle olmak güzel çok iyi bakıyor sağolsun. ev işi derdim de yok bana bir tek yiyip içip emzirmek kalıyor birde az yiyormuşum diye fırça yiyorum o kadar :1rolleyes:yani iyiki varlar yoksa ben başedemezdim prensesimle..
selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...