Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktanGitgide açılıyor rengi. ıki ailede de mavi göz yok ama bizde yeşil göz çoktur. Kanımca bu gözler yeşile dönebiliryerimsenibenZaten dua etmiştim dayısına çeksin gözleri diye. Zeytin yeşili onun gözleriopuyorumnanaktanayy burcu busenin gözler mavimi yaa çok tatlı maşallah videoyu pcye yükledim özledikçe açar izlerim artık çok güzelmiş bu video olayı
Sağolasın. Aman dikkat, etraf mikrop kaynıyorgeçmiş olsun canım
Maşallah kuzumaaaopuyorumnanaktanBoşver güzelim sen, baban ne derse desin sen annene güvenannemi severken
külotlu çorabım nasıl?? Babam," len böyle görmesinler seni, kız gibi külotlu çorap giymişsin karizman gitcek" dio ama annem beni sıcak tutsun diye giydiriyooo
Yazık sana kuzum ya:gitme:Allah sabır versingunaydin kizlar, uzun bi aradan sonra merhaba..dun turkiye seyahati bitti kayinvaldemle geri donduk bruksele 1.5 ay o kalicak biziml bebege bakmak icinallah sabir versin bana bolcana..haftaya ise basliycam, o da ayri bir stress ve tum bunlar birikince olan benim sute oldu strestenayrica dun geldim banyo yine akitiyor yine kirilicak bi kismi boru catlamis, allahim dedim ne sanssizlik(pek keyfim yok yani, firsat bulursam girmeye calisicam ara ara..
Aynen ben de:sinifsinif:Halbuki gurur duyardım kendi paramı kendim kazanıyorum diyesenağlamaAyyy şimdi ağlıycam benim de kayınvalidem bakacak bebeğime.. Hem de hep o bakacak. Üstelikte benim evimde yani birlikte yaşamak zorunda kalacağız bebekim için Napayım bakıcıya bırakmaktan iyidir diyorum. Şu anda ücretsiz izindeyim ve annemleyim. Ama kimse annem gibi bakamaz. Birlikte sadece 5 günümüz kaldı. Sonra gitmek zorundayım. Napacağız biz böyle yaa?? Bebek olduktan sonra çalışan bayan olmayı hiç sevmedim ben..
Ayynenkafamçokkarıştısizin bebeklerinizin de ellerinin içi bilimum çeşit kıl tüy pislik oluyor mu? bu kızı dün gece yıkadık ellerinin içini temizledik bu sabah yine aynı.hele başparmakla işaret parmak arası maden
Spinal anesteziden dolayı beyin kanaması geçirmiş. Detayları biz de bilmiyoruzmafoldumbenoff gecmis amma birikmis nasil okunur bilmem(
secile nolmus bulamadim yazisini biri ozetlermi??
kendileri kaka yaptığından ve rahatsız edilmek istemediklerinden yattıkları yerden tazyik-i mesane yapıyorlar şimdi.belinden sırtından çıkmasa bari..
ben de hazırlayacam çk heyecanlıyım..uçağa binmeden bebişlere sğuk algınlığı şurubu öneriliyor kulak ağrısı için bir de kalkış ve inişte emzirme..salih biletimi almış thyden mesaj geldi yuppivaliz hazırlıycam ama cok bişi getirmycem zaten eceninkiler kuculdu ordan alıcam kendimede oyle.. ucakta ins beni sefil etmez. bebek arabası ve valiz ve kolcantam bakalım napcam
terleme usume su içinde kalma hallerim devam edio sizde ne alemde
Bu mesaja bir :dilcikar:yapacaktım ki....ayyyyyyyyy eliffffffff benide bi heyecan sardı bu buluşma süper olucakkkk
cananda keşke yetişebilseydi buluşmaya düşünsene
azerbaycan batman balıkesir istanbul bütün anneler bi aradaaa
hihoyyyt
...bunu gördümdelikafaduldenBizim de kalbimis orada olacaksenağlamaizmirlilerinde geldiğini düşünseneee
he hee :))
dido mum oğlumun dötünden çıktı bak yanma tehlikesi geçti kaydirigubbakcemile3
esra yerim o dötü ben..az kaldı yiyicem