2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin nerdesin yavrum be? esranın ev no varsa sen de mesaj atsana bana özelden.Acilen esrayla konuşmam lazım..senin gün belli oldu mu buluşma kesinleşti mi???

konsolosluktaydık yavrum ya anca geldik kızı uyuttum hemen actım. yarın alıom bileti yazdım onceki mesajda. bende bitek evrimle gulistanın cep no lar var.

nurdancım canımbenim sıkma kendini nolur olan akıl saglıgına oluyo.ve ben sutten cocuga herseyin gectigine inanıyorum sevgi nefret uzuntu sıkıntı..vs cocuga yansıo bisekilde

Nurdancığım Allah yardımcın olsun.işe başlama benim de fobim oldu resmen.Banyo işi kötü olmuş.İyi yapamadı demek ki usta

dun zaten fircayi yedi bizden, geceye kadar yama yapmaya ugrasti ama sabah yine akitiyor, bir suru camasirim var suyu acamiyorum, neyse allah buyuk bi yolu bulunucak artik...

konsolosluktaydık yavrum ya anca geldik kızı uyuttum hemen actım. yarın alıom bileti yazdım onceki mesajda. bende bitek evrimle gulistanın cep no lar var.
pervin iyi yolculuklar canim tadini cikar, ne kadar kalicaksin?? donus tam bir travma oluyor ama...

kurbana kadar kalıcam canım 1 ay yani.emrahta bayramda gelicek beraber donucez. kesinlikle oyledir eminim yanlız donunce tramva yasıodum simdi nasıl olur bilmem

haftaya seninle ayni kaderi paylasicam burcum ya, kaynanaya bebiki birakip gidicem ise, suan eneme turlari yapiyoruz, ama bi suru seyi bana batiyor, annem gibi icim rahat degil, annem daha ii bakiyordu(1.5 ay var daha gelmesine offf....

Ayyy şimdi ağlıycam benim de kayınvalidem bakacak bebeğime.. Hem de hep o bakacak. Üstelikte benim evimde yani birlikte yaşamak zorunda kalacağız bebekim için Napayım bakıcıya bırakmaktan iyidir diyorum. Şu anda ücretsiz izindeyim ve annemleyim. Ama kimse annem gibi bakamaz. Birlikte sadece 5 günümüz kaldı. Sonra gitmek zorundayım. Napacağız biz böyle yaa?? Bebek olduktan sonra çalışan bayan olmayı hiç sevmedim ben..

aci badem yagini bende kullanmaya basladim 3 gundur baya faydali karina ve ayak tabanlarina masaj yapiyorum

Bizim ayak tirnaklarimiz batik, siz nasil tedavi ettiniz onu oyle, bizim dogustan beri oyle..bi akil verin..

pervin kızma bana nooolur bi soru daha buluşma kesin 16 ekim mi

off gecmis amma birikmis nasil okunur bilmem(
secile nolmus bulamadim yazisini biri ozetlermi??

sizin bebeklerinizin de ellerinin içi bilimum çeşit kıl tüy pislik oluyor mu? bu kızı dün gece yıkadık ellerinin içini temizledik bu sabah yine aynı.hele başparmakla işaret parmak arası maden

kucağımdan halıya kustu bu velet..iş başa düştü hadi bakalım

kendileri kaka yaptığından ve rahatsız edilmek istemediklerinden yattıkları yerden tazyik-i mesane yapıyorlar şimdi.belinden sırtından çıkmasa bari..

kimse bişe yazmıyo ben nevayı emzirdim halıyı sildim hala kimse yok..huuuuu nerdesiniz

sizin bebeklerinizin de ellerinin içi bilimum çeşit kıl tüy pislik oluyor mu? bu kızı dün gece yıkadık ellerinin içini temizledik bu sabah yine aynı.hele başparmakla işaret parmak arası maden

olmamııı dolu . halı silmiş gibi elleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…