pervin nerdesin yavrum be? esranın ev no varsa sen de mesaj atsana bana özelden.Acilen esrayla konuşmam lazım..senin gün belli oldu mu buluşma kesinleşti mi???
Nurdancığım Allah yardımcın olsun.işe başlama benim de fobim oldu resmen.Banyo işi kötü olmuş.İyi yapamadı demek ki usta
pervin iyi yolculuklar canim tadini cikar, ne kadar kalicaksin?? donus tam bir travma oluyor ama...konsolosluktaydık yavrum ya anca geldik kızı uyuttum hemen actım. yarın alıom bileti yazdım onceki mesajda. bende bitek evrimle gulistanın cep no lar var.
haftaya seninle ayni kaderi paylasicam burcum ya, kaynanaya bebiki birakip gidicem ise, suan eneme turlari yapiyoruz, ama bi suru seyi bana batiyor, annem gibi icim rahat degil, annem daha ii bakiyordu(1.5 ay var daha gelmesine offf....
kurbana kadar kalıcam canım 1 ay yani.emrahta bayramda gelicek beraber donucez. kesinlikle oyledir eminim yanlız donunce tramva yasıodum simdi nasıl olur bilmem
pervin kızma bana nooolur bi soru daha buluşma kesin 16 ekim mi
sizin bebeklerinizin de ellerinin içi bilimum çeşit kıl tüy pislik oluyor mu? bu kızı dün gece yıkadık ellerinin içini temizledik bu sabah yine aynı.hele başparmakla işaret parmak arası maden
kimse bişe yazmıyo ben nevayı emzirdim halıyı sildim hala kimse yok..huuuuu nerdesiniz