yine olmuyoo burcuuu yada ben beceremedimm
canan canım sen gel yine bi buluşma yaparız banada gelebilirsnz nasıl uygun olursa adaşımda çağırmış sen nerde oturuyosun?belli bir noktadan senide alabilirm uygun mekan olursa adaşıma geçeriz ordan bize gezme olsun yada misafir olsun her türlü sosyal aktiviteye açığızzz :lepi:
meltem şimdi cuma olursa gelmiyecekmisin bulun bi yolunu gelin anacımmm sende nesrin gibi erken gel eşin sabahtan bıraksınnn yatıcak yerim var uyursunuz artıkın
bana pek bi cazip geldi ama havalar soğuk olmaz mı?ben yıllar önce ekim sonu kemere gitmiştim, çok hoştu deniz. ama bu sene sanki kış erken gelecek gibi...29 ekİm İÇİn tatİl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bİlmİyorum ama hersey dahİl Çokguzel bİr tatİl koyu voyage sorgun 85 lİraya İnmmİs dah a onhce gİttİm yesİllİk bebekle harİka olabİlcek bİr tatİl koyuburası dusunenİnİ varmı kacak kedİden baska valla super olur soyle bİrkaÇ grup gİtsekk
çok çok geçmiş olsun. dönmeni 4gözle bekliyoruz. detayları da çok merak ettim. umarım en kısa sürede toparlanırsın.selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...
bende de çok güzel beyaz bi elbise var ama 9-12 ay için. mevlüt için biraz daha mı beklesek acaba?kaydirigubbakcemile3NAZANN
mevlut elbisesi diye elbiseler eminonunde falansatılıyor ben nicelerini gormustum gittimde amabana arkadasım kızının elbisesini saklamısverdi kız su an8 yasında yani isime yaradı yoksa bir gun için bembeyaz elbise falanalmazdım ben ozellikle boyle adet gelenek goreneklere ozellikle uymam olursauyarım yani
Ağzımda maske, tek elim laptopta Buseyi emziriyorum:gitme:noolur geçmesin kuzuma yaaa:sinifsinif:
valla kuzum maşrapa neydi ki? hamamlardaki su dökülen tas mı? tabiki yok. ayrıca da onunla su çok dolu dolu dökülür. biz kovaya hazırlamadığımız için suyunu direk ketıl ve plastik bi sürahiyi kullanıyoruz. ama o gün sürahiyi bulamadım aceleyle çaydanlığa koydum sıcak suyu.nazannn çocuğu çaydanlklamı yıkadınız anacım ne alemsinizz yaa evinizde hiçmi maşrapa yok
canan canım dışarda buluşma zor olur madem babacığın bırakır her yere bana yada adaşa gideriz farketmez yani sen bi gel görüşürüz mutlaka bi aksilik olmazsa
Nezle sanki, burnum akıyor ve boğazım gıcıklanıyor. Kırıklığım yok. Kaynanamla aramız iyi bu ara. Benim karşı çıkacağım hiçbir şey yapmadı çok şükür. Dün ben işteyken gayet güzel idare etmiş. Devamını diliyoruz:Saruboceq: