2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine olmuyoo burcuuu yada ben beceremedimm

Verdiğim ikinci adreste sayfanın alt tarafı şöyle görünüyor

adszac.jpg

Sana kaydetmek mi açmak mı istediğini soracak, birini seç

canan canım sen gel yine bi buluşma yaparız banada gelebilirsnz nasıl uygun olursa adaşımda çağırmış sen nerde oturuyosun?belli bir noktadan senide alabilirm uygun mekan olursa adaşıma geçeriz ordan bize gezme olsun yada misafir olsun her türlü sosyal aktiviteye açığızzz :lepi:

meltem şimdi cuma olursa gelmiyecekmisin bulun bi yolunu gelin anacımmm sende nesrin gibi erken gel eşin sabahtan bıraksınnn yatıcak yerim var uyursunuz artıkın

Esracım saol bitanem - organize etsen sen edersin :) ya illa görüşelim çok istiyorum - cumaya yetişemiyorum diye öyle üzüldüm ki - nerdeyse Aydın seni ben götürim arabayla diyecekti - moralim çok bozulmuştu
Ben Bağcılardayım - annemler orda oturuyo - hatta size kolaylık olacaksa bize gelebilirsiniz ya da Oliviumda ya da Kale Centerda da buluşabiliriz
Ya yer önemli değil babam götürür beni istediğim yere yeter ki bişiler organize edelim :)

ayy burcu busenin gözler mavimi yaa çok tatlı maşallah videoyu pcye yükledim özledikçe açar izlerim artık çok güzelmiş bu video olayı

canan canım dışarda buluşma zor olur madem babacığın bırakır her yere bana yada adaşa gideriz farketmez yani sen bi gel görüşürüz mutlaka bi aksilik olmazsa

29 ekİm İÇİn tatİl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bİlmİyorum ama hersey dahİl Çokguzel bİr tatİl koyu voyage sorgun 85 lİraya İnmmİs dah a onhce gİttİm yesİllİk bebekle harİka olabİlcek bİr tatİl koyuburası dusunenİnİ varmı kacak kedİden baska valla super olur soyle bİrkaÇ grup gİtsekk
bana pek bi cazip geldi ama havalar soğuk olmaz mı?ben yıllar önce ekim sonu kemere gitmiştim, çok hoştu deniz. ama bu sene sanki kış erken gelecek gibi...

selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...
çok çok geçmiş olsun. dönmeni 4gözle bekliyoruz. detayları da çok merak ettim. umarım en kısa sürede toparlanırsın.
NAZANN

mevlut elbisesi diye elbiseler eminonunde falansatılıyor ben nicelerini gormustum gittimde amabana arkadasım kızının elbisesini saklamısverdi kız su an8 yasında yani isime yaradı yoksa bir gun için bembeyaz elbise falanalmazdım ben ozellikle boyle adet gelenek goreneklere ozellikle uymam olursauyarım yani
bende de çok güzel beyaz bi elbise var ama 9-12 ay için. mevlüt için biraz daha mı beklesek acaba?kaydirigubbakcemile3

Ağzımda maske, tek elim laptopta Buseyi emziriyorum:gitme:noolur geçmesin kuzuma yaaa:sinifsinif:

geçmiş olsun canım

nazannn çocuğu çaydanlklamı yıkadınız anacım ne alemsinizz yaa evinizde hiçmi maşrapa yok
valla kuzum maşrapa neydi ki? hamamlardaki su dökülen tas mı? tabiki yok. ayrıca da onunla su çok dolu dolu dökülür. biz kovaya hazırlamadığımız için suyunu direk ketıl ve plastik bi sürahiyi kullanıyoruz. ama o gün sürahiyi bulamadım aceleyle çaydanlığa koydum sıcak suyu.
canan canım dışarda buluşma zor olur madem babacığın bırakır her yere bana yada adaşa gideriz farketmez yani sen bi gel görüşürüz mutlaka bi aksilik olmazsa

canancım, mutlaka seninle de buluşuruz. bana da beklerim. anadolu yakasında oturuyorum

Seçil nasıl yaaa doğumla ilgili miymiş, inanamıyorum yaa..

Gyps nasıl oldu görümcen..Skolyoz çok sık duyuyorum bu aralar Allah şifasını versin..

Kızlar yeşil kaka kafama takılıyordu rahatladım sayenizde..Bir de bazı ilaç kullanımlarında da kaka rengi yeşil olabiliyor. Bunu da ben ekleyeyim dedim:)) Kaşıntı için mecburen kullandığım antialerji ilaçları yapmıştı bizde..Dr başta uyarmıştı Allahtan.. Bugün ilk kez baby ve petrik gibi beline kadar yeşil kakası çıktı. Allahtan babamız evdeydi beraber yıkadık. Ben imkansız tek başıma yıkayamazdım felaket ağlıyor bizimki..Gerçi yeni yeni alışmaya başladı ilk günler gibi değil..

Kaçakkedi senin de yüzünü görmüş olduk:) Maşallah bebişine..

Evriş valla ayak parmak aralarını ben de yeni farkettim. Hava soğuk üşümesin diye banyodan sonra alelacele giydiriyorduk. Parmak araları ıslak kalıyo ve kirle doluyo ve koku yapıyo hay Allahım çocuğun ayakları kokuyo. ınce bi bezi arasına arasına sokup temizliyorum sık sık, fön makinesi de çok mantıklı, hem sesini de seviyo çocuklar heheee

Burko indiriyorum bakalım bizim "transa girdi ahha Rüzgar" dediğimiz haller mi çıkacak sizde merak ediyorum..

Son düzenleme:

annemi severken

külotlu çorabım nasıl?? Babam," len böyle görmesinler seni, kız gibi külotlu çorap giymişsin karizman gitcek" dio ama annem beni sıcak tutsun diye giydiriyooo

Son düzenleme:
bir halt yeyip kablosuzun şifresini yan komşuya verince -ki sırf bilgisayarı bağlanıyor mu diye deneyecekti-o da gece internete girince ağ yavaşlaynca ben bir türlü dün topiğe yazamadım.okudum ama yazamadım çok ağırdı.en son dedim ülen bana yar olmadı sana da olmasın alçak konşu çektim fişi..

SEÇıL gelmiş çok merak ediyordum durumunu daha iyi ki gelip bir şetler yazabilmiş çok sevindim hep yavrusu aklıma geliyordu kıyamam ben ona .inşallah tamamen iyileşir

ESRA ESRA ESRA görümcene çok geçmiş olsun canım..ev numaranı bilsem ben d seni arayacağım çok acil konuşmam lazım seninle

MAMA SANDALYESıNDE NEVA OTURMUYORDU 45 derecelik açıyla yatıyordu.yukardan çekildiği için öyle gözükmüş olabilir.genelde taaaa arkaya kadar yatırıyrum orada uyuyor.tamam bir çok konuda rahat ve salamaz bir tipim ama sıpamı oturtacak kadar cahil cühela değilim aşkolun yaniakannehir

ayça ça ça ça rüzgar gıdı yapmış kendine maşallah..ikinci fotoda özel yetenekleri ortaya çıkmış sıpanın bacaklar da çok düzgün olacak şort giyen tipsiz bacaklı erkeklerden olmuyacakkaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok sabah monıloğu bana kaldı..

PERVıN doğum günün kutlu olsun canım.ınşallah yüzyüze görüşürüz.kesinleşti mi geliş tarihin?

Dün biz kızımla babası olmadan dışarı çıktık.otobüse bindik arabamızı şöför amca içeriye taşıdı.maşallah çok uslu durdu kızım enim.sonra salifoyla mado da buluştuk evde uyumayan velet uyudu oralarda.sırf uyuyor diye dışarı çıkıyorum yoksa uykusuzluktan hiç halim olmuyor

gunaydin kizlar, uzun bi aradan sonra merhaba..dun turkiye seyahati bitti:KK43: kayinvaldemle geri donduk bruksele 1.5 ay o kalicak biziml bebege bakmak icin:KK43:allah sabir versin bana bolcana..haftaya ise basliycam, o da ayri bir stress ve tum bunlar birikince olan benim sute oldu stresten:KK43:ayrica dun geldim banyo yine akitiyor yine kirilicak bi kismi boru catlamis, allahim dedim ne sanssizlik:KK43:(pek keyfim yok yani, firsat bulursam girmeye calisicam ara ara..

GYPSYMMM kusura bakma ama ben o tosun yahyayı kucagıma almadan duramam koklamam lazım o orda dururken kendimi tutamam:)) tabiki kucaklıycaz ya oyle seymi olur

Nurdancığım Allah yardımcın olsun.işe başlama benim de fobim oldu resmen.Banyo işi kötü olmuş.ıyi yapamadı demek ki usta

DIDOMM cok tskler feystende aldım msjını , bug sabah konsolosluktaydık ecosu uzerime yazdırmak icin. pasaportumu yarın verecekler emrah yarın alcak bileti ben 14u istiyorum yani o sekilde alcak ileti alsın yarın ama sorun olmaz sanırım.

pervin nerdesin yavrum be? esranın ev no varsa sen de mesaj atsana bana özelden.Acilen esrayla konuşmam lazım..senin gün belli oldu mu buluşma kesinleşti mi???

nurdancım allah yardımcın olsun hem banyo hem kvalde olayı. ama sutunu etkilemesin insallah bol bol sıvı al yine bisekilde hallet psk onemli ama sen fizyolojik destek yap canım

Nezle sanki, burnum akıyor ve boğazım gıcıklanıyor. Kırıklığım yok. Kaynanamla aramız iyi bu ara. Benim karşı çıkacağım hiçbir şey yapmadı çok şükür. Dün ben işteyken gayet güzel idare etmiş. Devamını diliyoruz:Saruboceq:

haftaya seninle ayni kaderi paylasicam burcum ya, kaynanaya bebiki birakip gidicem ise, suan eneme turlari yapiyoruz, ama bi suru seyi bana batiyor, annem gibi icim rahat degil, annem daha ii bakiyordu:KK43:(1.5 ay var daha gelmesine offf....

X