2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRıŞ;im gelmiş.
Canım seni çok çok aradım. Sesini duymak istedim. Ama kimi zaman kapalıydı, kimnde cevap veren olmadı, birinde de eşin çıktı.
Çok da fazla rahatsız etmek istemedim, ne de olsa yaşadığın sıkıntıları hemen hemen hepimiz yaşadık kimimiz fazla kimimiz eksik ama aynı sıkıntılar...
Sonra da aramaktan vazgeçtim. Rahatsız etmemek babında.

Ama şu an seni burda görmek o kadar mutlu etti ki beni.
Güzel oğluşunla sağlıklı mutlu günlerin olur inşallah...

hoş geldin bende seni merak ediyordum
trınak batması için geçmiş olsun bende yaşadım
bacakları boynun altı diz kapaklarının arkası koltuk altları kollarının kıvrınları hepsini kontrol edin oralarda pişiyor kızarıyor bebekte huysuzluğa neden olabiliyor

Antalya'lı arkadaşlar,

Bize 29 Ekim tatili için çok pahalı olmayacak herşey dahil tatil köylerinden tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

Topik kalabalık diye hoşuma gitmişti ama herkes ya geçmişi okuyor ya da sayfaları açık ama melekleri de uyanık :))) Melekleriyle ilgileniyor.

Yerim ben o meleklerin hepisisni birden. Ham ham ederim... :)))

Allah'a şükür ki bu günleri görebildik. Eskiden toplanıp biraraya gelen arkadaşlara gıpta ederdim, şimdi bebişlerle beraber toplanıyorlar sanırım. Lütfen toplantılarınızda beni de anmayı unutmayın, sizleri çoooooooooooooooooooooooooook ama çokkk kıskanıyorummmmm...

Hep daim olsun bu paylaşımlarımız....

Canım inşallah sütün bir an evvel artar.
Ben Alanyada yaşıyorum. Bildiğim bi otel var 2 sene çalışmıştım orda personelide otelde iyiydi ama şimdi ne durumda bilmiyorum 7 sene filan oldu çünkü ayrılalı. Eğer Alanyayı düşünüyosan sorabilirim bi kaç kişiye .

Nerelerdesin merak ettik .Kuzeyede çok geçmiş olsun ben korkudan torpilemiyorum hatta kesmesem mi bile dedim ilk kestiğimde bi baktım başparmağının kenarını kanatmışım çok kötü hissettim kendimi dikkatsizliğim yüzündende kızdım kendime bayramın 2. günü olmuştu bu kuzumun parmağının tümderisi kalktı değişti nerdeyse aman dikkat edelim.2 gün önce kestim yine bu defa bi sakarlık yapmadım şükür. Bilgiler içinde teşekkürler. Elma yağını bende duydum ama kullanmadım.

Çok tatlı. Valla bizim topiğin bütün bebekleri çok güzel.

ESRAKO 5. fotosunda bakışları aynı oğlunun bakışları . Çok tatlı yahu . Dudaklara bak. Belki kızacaksınız ama ben dayanamayı oğlumu öpüyorum koklamak yetmiyo seninkide tam öpülmeliklerden yani. Olsa affetmezdim.
Birde 37+3 4100 gr cık minik kusum :)))) yazmışsın ya ilahi güldürdün beni benimki 2990 doğdu yahu.

Son düzenleme:

esram geçmiş olsun tatlım
bugün doktorum programında duydum o hastalığı baya zormuş
acil şifa versin allah

esrako rota virüsünü 114 ytl yemi yaptırdın?benden 150 lira aldılar.kasımın17 sindede ikinci dozu olan rotarix var oda 150 lira.niye fiyatlar farklıki?

markalar farklımı bılmemkı bızım marka rota teq usa malı kutu uzerunde bu fıyat yazıuyor zaten

ayy korkuncc allah acıl sıfalar versınn epıdural etkısımı acabaa

ben olmadım topıgımızde 7-85 kısını oldum dıye yazdıgını hatırlıyorum

bizde bir ara ilgisizlik oldu esimde yani eve ugelip kizinla ilgilenip ilkfirsatta pc de oyun oynamaya bakıyordu falan yada basket macları izler takip eder o sekilde id i
soylendim uzuntumu dile getirdim kopar gideriz boyle olusa dedim ve toparlandı
bizim malum daha evelb ir bosanmıslıgımız var boyle seyler bende çokkin yaratır

hele yardım etmiycek ben uykulu ikenkalkıpkahvaltı hazırlıycam flan hayal bile edemiyorum

kesinlikle tazeyekatılıyorum aglamayana meme yok sakınherseyi ustlenme nasıl bir alıstırmadırki bu uykulu uiken kizla ugrasırkenkahvaltı isteyebiliyor senden pes dedim hos çogu erkek bumodel ama benim asla tahammul edemeyeceğim bir model kisiye gore değisir ama biraz olsun buhuyundan vazgeçirmelisin canım kendi ruh ve beden saglıgın için eminim kızına gerginlik geçmis ve uyumamıstır umarım yazdıklarım için kizmassın esini çok yargıladım ama samimi yazmak istedim

bizd soyle oluyor uyuyuor ece kimil kimil hah diyorum uyancak utu ye falan girismiyim uç saat uyuyor sinir oldugumla kalıyorum:))

ben suruekli yiyip içiyorum çunku emzirmelerimiz çok uzuns uruyor kızım surekli memede bende memnunum bu durumdan batıl seylerepek inanmam uygulamam mumkun degil inansamda su içmemiz onemli sut yapımı için yani

onçe içme sansınoluyorsa ne ala bazeninsan unutuyor bebek aglıyor hemen oturuyorsun emzirmeye falanyani

hey massallah gaz man olarak dolasırsın artıksen pervin naptınn

ben dun deneme olsun diye bulgur pilavı yaptırdım annemeyedim aksam yana yakıla ondk agladı acı içinde gazdankesin onun etkisi bugunyine yedim bakalımyine olcakmı sende ki cesarete hayrankaldım uçu bir arada gazlıı

hayırlı olsun canım insallah bu sekil emzirmelerini rahatca surdurursun

canım ben ayın sonuna kadar kalıcam yani 2 hafta felan - illa bir buluşma olur dimi :) umuyorum :hulya:

oyyy guzel arkadasım istanbula geliyormusss canım sen anadolu yakasına getirttirimim kendimi de bana beklerimm kucuk bulusma yaparız nazankesin gelir esram kesin gelir pervin için bulusuyoruz senin içinde bulusuruz dimi kizlarrr

çok geçmis olsun defnecim kabızlık zor olay kolonoskopi çektirmeyecekmisiniz yani ofnezor el kadara bebege

pompa yeni edindim aynı sorulara denden koymak istiyorum ama pekyanıt yazan olmamıs mantıken 24 saat dolapta kalabilen bir sute tekrar tekrar sagıp ekleme yapılabilir olması gerek ama emin olamıyor insan zararı olurmu ki

kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi

kızlar defalarca yazdımkimse okumadımı bilmiyorum
yesil kaka bizimaylarcdır var amip vs oldu ece

ama asıl konuyesil kaka demek tekbir neden demek degill
yesil kaka bagırsak hareketlerinin arttıgnı ifade edermis yani usutme ile olur çok sut emmekten çok çalısır bagırsak vs vsilla kotu birsey demek degil uzun sureli olursa endise verici olabilir

kızlar bişey sorcam bebeğime buhar makinası alcam soğuk mu sıcak buhar makinasımı alayım.bilemedim

genelde soguk alıyor etrafımdaki arkadaslarım sicak alanını hiç duymadım

canım tırnak batması için geçmis olsunbende koseleri rahat kesemiyorum diye uzuluyordum batcakdiye istemeden iyiyapıyormusum

acı elma yagını biz ilk gunlerden beri kullanıyoruz ama ayrım yapamıyorum bir faydası varmı diye

ayaklarınıda fonle kurutuyoruz çocugun ayaklarını dondurdugumuzu anladıktan beri tam ısınsın diye ama

antalya'lı arkadaşlar,

bize 29 ekim tatili için çok pahalı olmayacak herşey dahil tatil köylerinden tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

canım bende niyetliyim acıkcası ets den voyage sorgun tavsiyeederim d une kadar gunlukhersey dahil 100 lira idi bgun bakmıs esim 85e inmis daha evl gittigim bir tesis bebekle gitmek için ideagl gidersek biz oraya gideceğiz insallah

canım tıkladım ama ulaşılamıyor, nereden nasıl bakabiliriz bu albüme?

arkadas listemde degilmissin ondan bakamamıssın ekleme talebiyaptım sana kabuledip onaylarsan tum albbumlerimi gorebilirsin canım

hehe kızım ultrasonda iri çıkıyordu ama 3900 dogdu canım o kadar iri dogmadı yani
opturmem vallabilla opturmemm))))

29 ekım ıÇın tatıl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bılmıyorum ama hersey dahıl Çokguzel bır tatıl koyu voyage sorgun 85 lıraya ınmmıs dah a onhce gıttım yesıllık bebekle harıka olabılcek bır tatıl koyuburası dusunenını varmı kacak kedıden baska valla super olur soyle bırkaÇ grup gıtsekk

bir soru sizlere

ecen in saçlarını fon mak dusuk devir ve isida kurutuyorum acaba birsakıncası olurmu sacları ensede çok uzun korkuyorum hasta olacak diye acaba zararı olurmu basına bilemiyorum dr a soracaım once soranınız varsa diye size danısayım dedim

selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...

adasım gorumcene çok geçmisler olsunn acil sifalar dilerim

oylesine muhabete aramıstım dun ece uyurken musaitsen diye konusuruz sonra yine

NAZANN

mevlut elbisesi diye elbiseler eminonunde falansatılıyor ben nicelerini gormustum gittimde amabana arkadasım kızının elbisesini saklamısverdi kız su an8 yasında yani isime yaradı yoksa bir gun için bembeyaz elbise falanalmazdım ben ozellikle boyle adet gelenek goreneklere ozellikle uymam olursauyarım yani

BURKO, ne kadar çabuk başlamışsın çalışmaya. yasal olarak doğum iznin var, neden kullanamıyorsun ki?
ayrıca geçmiş olsun, aman dikkat bebeğe geçmesin.
Dün başladım, baktılar iyi değilim, bugün geri gönderdiler. 1 hafta daha kal, kötü olursan yine gelmezsin dediler. Oyun mu oynuyoruz anlamadımlmaz:
Çok üzüldüm canım yaa, kıyamam çok da küçükmüş:gitme:Allah şifasını versin:Saruboceq:
Biberonun sıcaklığını mümkün olduğu kadar değiştirme. Aynı kaba 4 kez sağabilirsin dediler bana hastande. Sonra da dolaba koyarsın. 1-2 gün rahat duruyor dolapta

Doğum iznimin 3 haftası var daha. Hadi bu hafta da gitmeyeceğim, 2 haftam yine yanacak. Buseye babannesiyle dedesi bakıyor

Fasulyeko, kaçakkedi, Nazan maşallah bebişlerinize, hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktanKaçakkediseni yeniden görmek güzel. Miniminnacık kızını daopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…