- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
[/URL][/IMG]
işte banyo fotosu
bir fotoda kurulanırken
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
[/URL][/IMG]
işte banyo fotosu
NAZAN
iki ayda bi bebek 9 cm alamaz mıymış?
Servan'ın doğum boyu 50 cm idi. 1,5 aylık iken doktora götürdüğümüzde 59 cm olmuştu.o zaman Servan'ı da doğumda yanlış ölçmüşlerdir boyunu
o zaman yiğiti de yanlış ölçmüşler. bize de 50 cm demişlerdi çünkü.. şu an 61..
benimkide ayda 5 cm uzuyor.benimkidemi yanlış ölçüldü,
nazan ben de ne güzel incecik akar kulağına su kaçmaz diye düşünmüştüm..o zaman maşrapaya devamkaydirigubbakcemile3
.
PİNKY, neden ağlatıyorsun kız oğlunu? boş bıraksam benimki de ağlar valla ama ben fırsat vermiyorum, kucağımdan indirmiyorum. şımartacağım galiba.
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa(
maşallah ne güzel uyuyor huzurlu bebek pozisyonu bu uyku şekli[/URL][/IMG]
bir ece fotosu opuyorumnanaktan
ılık su içine kurutulmuş papatya at hergün 15-20dk içinde otur düzelirsin geçmiş olsunben basur oldum sanırım ya...fena bişiymiş..inş geçicidir..
maşallah bebeğine gelişimi çok güzelaftabru ve fasülyeko maşallah kızlarınıza bayıldım. allah bağışlasın inşallah.
basur olan arkadaşa kolaylıklar diliyorum. benim 6 senedir yaklaşık var. ve sırf ondan korkuma normal doğum yapmadım gibi. tabi başka korkularda vardı. basur için birkaç tavsiye ayaklarını soğuktan koru. çimenlere betonlara oturma canım.
benim oğluşum da sürekli elini yüzüne götürüyor çiziyor o yüzden genelde eldiven takıyorum. gözetimimdeyken çıkartıp havalandırıyorum. geceleri kendisi çıkartıp çiziyor bazen yine de muzur oğluşum benim..
bu arada bizim de doktor kontrolümüzde kilomuz 5700 boyumuz da 61 cm olmuş maşallah minik prensime..
yıkanınca bi ayrı güzel oluyorlar maşallah[/URL][/IMG]
işte banyo fotosu
yok canım ya normal zamanda değil banyo sırasında aglıyor.mesela başlıyoruz sabunlamaya alıyor sonra bi ara susuyor ama sonlara dogru tekrar aglıyor.
banyo sonrası muhakkak bi emme alışkanlıgı var oglumun keyif memesi.:))
banyo öncesinde ne kadar keyifli olsada banyo yaparken hep aglıyor belki zmanala alışır...ama işin ilginç yanı çok kaka yaptıgında sadece popsunu yıkıyorum o zmaan aglamıyor bizimki çıplaklıgı sevmiyor kesin...
...
eylem ben de bu konuları araştırıyorum netten hep..aynı sıcaklıkta olursa aynı kaba konabilir deniyordu bir yerde..bir yerde 24 saat buzdolabında saklanır diyordu bir yerde 3-5 gün bir yerde 72 saat diyordu..bir de biberona değilde ağcı hava geçirmeyen süt saklama kaplarına sağmalısın hatıra..ben de en az iki kez iş yerinde süt sağmak zorunda kalacağım.2 tane saklama kabım var birine bir seferde diğerine ikinci seferde sağmayı düşünüyorum..üç sağımda olabilir gerçi neva 2 saatte bir emiyor normalde..sonra o kapların üstüne saati yazıp dolaba atıcam sınra işten çıkınca arabanın buzdolabına atıp eve getirip dolaba koyucam bakıcı ertesi gün içirecek inşallah..benim planım bu yani inşallah kaşıkla kolayca alır bu knu kafamı çok kurcalıyor.
ha BıR DE ODA SICAKLIĞI OLARAK 15 DERECE DENıYOR UZMAN TV DE..ODA SICAKLIĞI NE ZAMANDAN BERı 15 DERECE OLDU??
Nasıl huzurlu, banyo fotosundada gözlerini gördüm maşallah çok güsel.[/URL][/IMG]
bir ece fotosu opuyorumnanaktan
...
ısısı değişmediyse birleştirebilirsin diye biliyorum. ama en güzeli birkaç biberon götürmen olur. ayrı ayrı saklasan sanki daha sağlıklı olur gibi geliyor. ben medelanın iki biberonunu kullanıyorum saklamak için. kapakları var onunla kapatıyorsun hava almıyor. 25 derecede 8 saat buzdolabının rafında 24 saat dondurucuda da 6 ay saklanıyor diye biliyorum ama araştırmadım açıkçası. ne de olsa o kadar bekletmiyorum , evdeyim diye şimdilik çok üzerinde durmadım.
PıNKY bazılarının genleri su korkusunu da aktarıyormuş nesilden nesile. yani küçücük bebeğin bile boğulma korkusu olabiliyormuş. bizimki suyu çok seviyor. herhalde bizim atalardan boğulan olmamış, ya da sudan korkan....