2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

secicimm çokgeçmis olsunn

inanamıyorum varyaa

acil sifalardilerim canımm epidural yuzunden demekki offf iyiki olmamısım ikinci dogumda epidural diyeçokisrarcıolmustum belki hatırlarsın

Tatlı bebiş fotoğrafları yüklenmeye devam ediyor. Maşallah hepsine de. Allah anne babalarına bağışlasın kuzucuları..
Arkadaşlar size önemli bir sorum var.. şu anda sağlık ocaklarında vurulan aşılar ab uyum kapsamında özel yani ithal aşıymış. bu doğru mu? annem bugün gezmeye gitmişti orda duymuşta bizim bi akraba var hemşire. o bebeğini doktora götürüp muayenehanesine orda yaptırıyormuş onlar özel değil diye. sizler ne yaptınız bu konuda acaba??

geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını esirgemeyen tüm annelerim Allah razı olsun hala yoğun bakımda kızımız beklemedeyiz

skolyoz omuriliği yamukluğu mesela suna pekuysal skolyoz hastasıyken zamanla kambur olmuş örnek olarak..sırt komple açılıyor oraya bir demir yerleştiriliyor zamanla kaynıyor demir sırtı düzleştiriliyor..

canan canım sen gel yine bi buluşma yaparız banada gelebilirsnz nasıl uygun olursa adaşımda çağırmış sen nerde oturuyosun?belli bir noktadan senide alabilirm uygun mekan olursa adaşıma geçeriz ordan bize gezme olsun yada misafir olsun her türlü sosyal aktiviteye açığızzz :lepi:

meltem şimdi cuma olursa gelmiyecekmisin bulun bi yolunu gelin anacımmm sende nesrin gibi erken gel eşin sabahtan bıraksınnn yatıcak yerim var uyursunuz artıkın

eliff kuzum tellerim mamide beni evden aradı dediki seni didom diye biri aradı o kim diye koptum yane dedim dinçer diye bi arkadaş höst oldu delikafadulden ay bee dedim elif hee batmanlımı demezmi ne manyak adam yaa adınız memleketlerinizi ezberlemiş bende dedim o kadarını biliyosun nickinide aklında tutsaydın ya akşam gelsin arayacağım seni evden arıcam ama tel nonuzu bilmiyorum ay iki gündür telefonsuz kaldım onunki rahmetli oldu wcye düşürdü ee tuvalette oyun oynarsa olacağı bu delikafadulden

dsc0069ri.jpg

Bu arada eğer unutmadıysam foto eklemeyi, bu da benim kızımın resmi...

dsc0271q.jpg

Bu da sevişme anlarımızdan...
çok tatlı kızın.maşallah çok şeker gözüküyor.seni burad görmekte güzel ayrıca

selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...
çok geçmiş olsun canım.seni bayağı merak etik.şimdi iyisin değil mi?

seçilllllllllllllll
canım benim büyük geçmiş olsun kıyamam ben sana o kadar üzüldümki duyunca rabbim acil şifalar versin bir an önce iyileş ve ayrıntıları anlat seni bekliyorz

Ağzımda maske, tek elim laptopta Buseyi emziriyorum:gitme:noolur geçmesin kuzuma yaaa:sinifsinif:

helin geçmişi yarım yamalak okuyorum reglyi sormuştun bende 40 tan 1 hafta sonra oldum ama çok az sadece iki gün sürdü daha sonra gelmedi bişey birde servanın son hallerini eklesene yahyaya benzetiyorum ben servanı biraz ama ilk doğduğunda şimdi nasıl son halleri
bide seni görebilseydik süper olurdu ne olur bi foto koysan yaniii :KK43:(

burcum geçmiş olsun ne oldu gripmi oldun??bu arada işe başlamışsın Allah yardımcın olsun canım p çatlak kaynanaya bırakığ gitmek ne acı olsa gerek :KK43:( ama tek başına çarşafta sallayamaz nasılsa değilmi :))

Seçil büyük geçmiş olsun hayatım. Çok üzüldük, çok merak ettik seni. Umarım daha iyisindir.:gitme:

meltem maşallah eceye çok tatlı banyo sonrasıı

nazannn çocuğu çaydanlklamı yıkadınız anacım ne alemsinizz yaa evinizde hiçmi maşrapa yok

adaşım bayıldım eceye yaa topiğimizde kız bebeklerin ablası gibi :))

şebnem hoşgeldin tatlım senide görmemiştik daha önce sende çıtır anneymişsin maşallah bebişine ne güzel toparlamış topiğimizn en minik bebişiydi sanırım ama kocaman olmuş :nazar:

burcum geçmiş olsun ne oldu gripmi oldun??bu arada işe başlamışsın Allah yardımcın olsun canım p çatlak kaynanaya bırakığ gitmek ne acı olsa gerek :KK43:( ama tek başına çarşafta sallayamaz nasılsa değilmi :))

Nezle sanki, burnum akıyor ve boğazım gıcıklanıyor. Kırıklığım yok. Kaynanamla aramız iyi bu ara. Benim karşı çıkacağım hiçbir şey yapmadı çok şükür. Dün ben işteyken gayet güzel idare etmiş. Devamını diliyoruz:Saruboceq:

şimdi kızlar buluşmada birbrimizin bebişlerini kucaklarımıza almıcakmıyız delikafadulden
bu kadar laf ediyoduk alanlara ben şimdi dayanamaz alırsam tükürdüğümü yalamışmı olucam helede bu kadar karşıyken bu duruma kaydirigubbakcemile3

oyy tekrar geçmiş olsun canım kaynanında iyi gözünü korkutmuşsun umarım böyle devam eder
hatıranınki gibi çıakrıp memesini vermesinde delikafadulden

X