2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazan çok datlu maşallah cerene..allahım nazarlrdan saklasın...o dili çıkrmalırına bayılıyorum..tabi gayriihtiyari yaptıkları bişi ama ben de ona karşılık veriyorum dilimi çıkarıyom ona lülülülülülü

aftabru ve fasülyeko maşallah kızlarınıza bayıldım. allah bağışlasın inşallah.
basur olan arkadaşa kolaylıklar diliyorum. benim 6 senedir yaklaşık var. ve sırf ondan korkuma normal doğum yapmadım gibi. tabi başka korkularda vardı. basur için birkaç tavsiye ayaklarını soğuktan koru. çimenlere betonlara oturma canım.
benim oğluşum da sürekli elini yüzüne götürüyor çiziyor o yüzden genelde eldiven takıyorum. gözetimimdeyken çıkartıp havalandırıyorum. geceleri kendisi çıkartıp çiziyor bazen yine de muzur oğluşum benim..
bu arada bizim de doktor kontrolümüzde kilomuz 5700 boyumuz da 61 cm olmuş maşallah minik prensime..

NAZAN
iki ayda bi bebek 9 cm alamaz mıymış?
Servan'ın doğum boyu 50 cm idi. 1,5 aylık iken doktora götürdüğümüzde 59 cm olmuştu.o zaman Servan'ı da doğumda yanlış ölçmüşlerdir boyunu

saol cnm...ben normal doğum yaptım sonrasında oldu zaten...pek emin diilim ..dr gitcem..bunun için hangi dr gitmek gerekiyo acaba dahiliyemi

kayracım
bize doktor soğuk buhar makinasını önerdi.bütün arkadaşlarımda soğuk buhar makinası almışlar canım

tamam saol canım.şimdi netten sipariş vercem.çok tıkanıyor burnu ömürün...

kayra ben hala eldiven takıyorum..çok istiyorum elleri çıplak kalsın tırnaklarını kestim bi güzel törpüledim parmaklarıyla gözünü yoldu...mecbur yine eldiven taktım..

benimkide yoluyor.dün kaşını kanatmış,ama 40 ından sonra çıkarttım.dokunma duygusu gelişşsin diye

takıyorum canım çünkü bizimki parmağını emme girişiminde bulunuyor

benimkide yumruk yapıp emiyor.ama gelişimleride bu olcakmış,çıkardığın an yine yapcak.6,ay ayk parmaklarını emecek mesela...

maşallah oğluna.gelişimi çok güzel .hep böyle büyüyüp sağlıkla gelişsinler

o zaman yiğiti de yanlış ölçmüşler. bize de 50 cm demişlerdi çünkü.. şu an 61..

NAZAN
iki ayda bi bebek 9 cm alamaz mıymış?
Servan'ın doğum boyu 50 cm idi. 1,5 aylık iken doktora götürdüğümüzde 59 cm olmuştu.o zaman Servan'ı da doğumda yanlış ölçmüşlerdir boyunu

benimkide ayda 5 cm uzuyor.benimkidemi yanlış ölçüldü,

saol cnm...ben normal doğum yaptım sonrasında oldu zaten...pek emin diilim ..dr gitcem..bunun için hangi dr gitmek gerekiyo acaba dahiliyemi

bende normal yaptım basur oluştu ama şimdi iyiyim.sadece ıkınma ve ıslak bırakma demişti doktor

ben genel cerrahiye gitmiştim canım. ama kötü olan ne biliyor musun? secde pozisyonunda dur diyor ve öyle bakıyor. aaiiyyy çok kötüydü hatırlamak bile istemedim.

kayra
Servan'ın da burnu çok tıkanıyor.hatta kaç defa hırıltı var diye doktora götürdüm burun tıkanıklığı dedi.doktor buhar makinası önerdi.bi de "ilk 4-5 ay burun tıkanıklığı olur normaldir hele mevsim geçişlerinde daha çok olur 5-6 aylıkken normale dönüyor "dedi

Son düzenleme:
maşallah oğluna.gelişimi çok güzel .hep böyle büyüyüp sağlıkla gelişsinler

teşekkür ederim inşallah hep böyle güzel gider. ben ilk ay çok çektim beslenmesinden çünkü. 3 hafta emmedi bebeğim. pompayla sağıp biberon ile veriyorduk. annemle ikimiz emzirmek için hergün saatlerce uğraşıyor kanter içinde kalıyorduk. yiğitte avazı çıktığı kadar bağırıyordu. doğduğunda emsin diye doktor 12 saat aç bıraktı sonra da sarılık oldu yavrucum. ne zor günlerdi..

çok geçmiş olsun canım görümcene. hiç böle bi ameliyat duymamıştım. nedir skolyoz?

evet babanın kopyası. KAYRA da "babaya benzeyen kızlar şanslı olur" demiş. inşallah doğrudur.
bizim foto mak panasonic tz5 ve bi de fujinin yarı prof mak. ikisi de güzel çekiyor.
çok geçmiş DEFNEcim. çok üzüldüm kabızlık çok zor olmalı bebeğin için. iyi ki biran önce tedaviye başlamışsınız, iyi ki çatlakları farketmişsiniz. inşallah en kısa sürede bağırsakları düzene girer. bebekler gazdan kıvrandıkça ben dayanamıyorum. benim kızın da bazı geceler çok gazı oluyor, ya da kakasını çok zor yapıyor, işte onun kıvrandığı anlar ben mahvoluyorum. onunla birlikte ben de oturup ağlıyorum. ama allahtan gün atlamıyor hiç kakası. hergün muhakkak yapıyor sarı ya da yeşil... günde 4-5 kere yapıyor allahtan.... seninkine de acil şifalar diliyorum.

ısısı değişmediyse birleştirebilirsin diye biliyorum. ama en güzeli birkaç biberon götürmen olur. ayrı ayrı saklasan sanki daha sağlıklı olur gibi geliyor. ben medelanın iki biberonunu kullanıyorum saklamak için. kapakları var onunla kapatıyorsun hava almıyor. 25 derecede 8 saat buzdolabının rafında 24 saat dondurucuda da 6 ay saklanıyor diye biliyorum ama araştırmadım açıkçası. ne de olsa o kadar bekletmiyorum , evdeyim diye şimdilik çok üzerinde durmadım.

teşekkürler DİDEcim. çaydanlıkla yıkama sakın. baksa sen bize. alamadık hala uygun bişey. normalde plastik bir kabımız onunla döküyoruz ama o an aceleyle çaydanlığı kapıverdik diğer kaptaki su bitince. yoksa hiç uygun değil. baksana ucu sipsivri, ya bebeğin kafasına çarpsa. sen sakın bize bakma, uygun ve sevimli bişey kullan. bizimki komik oldu. ilerde cerene "bak kızım seni ne şartlarda yıkıyorduk "filan diye gülerek gösteririz.

kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi
çapanın bir profuna gittik biz geçen gün, ona sordum bu konuyu, sarı da yeşil de olabilir, normal demişti. sorun yok yani.

canım sen ne zaman çalışmaya başlıyorsun

maşallah canım ceren e
kaç kilo doğmuştu??
ben de yarın ece yi doktora götüreceğim aşılar da yapılaacak
ben nisan 2010 da çalışmaya başlayacağım planlar bozulmazsa. 6 ay ücretsiz izin alacağım
ceren 2960 gr doğmuştu. doktor "iyi toparlamış" dedi.

[/URL][/IMG]

bir ece fotosu opuyorumnanaktan
oyyyy maşallah.... nasıl da keyifli uyuyor. eller böle yukardaysa çok huzurlular demekmiş.

bişi sorcam..maydanoz sütü kesermi..saraçoğlunun yazısında okumuştum sanki...bildiğim kadrıyla süt yapar ve ben deli gibi canım çekiyo..hani bilginiz varsa eğer artırıyosa demet demet yemye başlıcam..
.
mumy çok kötü ya o şekil muane olmak...

bende korktum doktora götürdüm.hırıltı olunca ciğerleri sandım astım sandım ama çok şükür burun tıkanıklığı dedi,,,

sağol canım ücretsiz izin güzel olur hem ceren hem senin için canım güzel güzel emsin büyüsün inşallah maşallah tekrar tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…