2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRıŞ;im gelmiş.
Canım seni çok çok aradım. Sesini duymak istedim. Ama kimi zaman kapalıydı, kimnde cevap veren olmadı, birinde de eşin çıktı.
Çok da fazla rahatsız etmek istemedim, ne de olsa yaşadığın sıkıntıları hemen hemen hepimiz yaşadık kimimiz fazla kimimiz eksik ama aynı sıkıntılar...
Sonra da aramaktan vazgeçtim. Rahatsız etmemek babında.

Ama şu an seni burda görmek o kadar mutlu etti ki beni.
Güzel oğluşunla sağlıklı mutlu günlerin olur inşallah...

gecmısı okumayacagım kararlıyım.. yoksa asla ıkı kelıme yazamıyorum cunku Kuzi ızın vermıyor o kadar sureye.. yazmam gerekenlerı bır an once yazayım :)

- tırnak batması yasadık.. koselerını kestıgım ıcın.. aman bu konuda dıkkat edın dostlar.. dumduz kesın, ben kenarları yuzunu cızmesın dıye yuvarlyıordum ama resmen tırnak batması yasadık.. tedavı ettım neysekı erken teshısle kolayca.

- banyodan sonra ayaklarını sac kurutma makınesı ıle kurutun dostlar, ayak parmaklarının arası ıslak kaldı mı ıltıhaplanmalara kadar gıdıyormus sonuclar.. o yuzden ona da dıkkat edın.

- bacaklarındakı bogumlara da pısık kremı surun.. oralarda gorulmuyor ama pişik oluyormuş.

- gaz problemıne takriben artı acı elma yagı kullanmaya basladım.. sonuc oldukca ıyı.. gobek delıgı ve etrafına suruluyor, bagırsakları kızıstırmaya yarıyor,kendıme de denedım,yanma sıkıntı yaratıyor mu dıye.. o gun gaz sorunum vardı, bana bıle ıyı geldı.. adacayı yagı ya da acı elma yagı dıye gecıyor, aktarlarda bulunuyor dostlarım.

hoş geldin bende seni merak ediyordum
trınak batması için geçmiş olsun bende yaşadım
bacakları boynun altı diz kapaklarının arkası koltuk altları kollarının kıvrınları hepsini kontrol edin oralarda pişiyor kızarıyor bebekte huysuzluğa neden olabiliyor

dsc0271q.jpg

Bu da sevişme anlarımızdan...

Antalya'lı arkadaşlar,

Bize 29 Ekim tatili için çok pahalı olmayacak herşey dahil tatil köylerinden tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

Topik kalabalık diye hoşuma gitmişti ama herkes ya geçmişi okuyor ya da sayfaları açık ama melekleri de uyanık :))) Melekleriyle ilgileniyor.

Yerim ben o meleklerin hepisisni birden. Ham ham ederim... :)))

Allah'a şükür ki bu günleri görebildik. Eskiden toplanıp biraraya gelen arkadaşlara gıpta ederdim, şimdi bebişlerle beraber toplanıyorlar sanırım. Lütfen toplantılarınızda beni de anmayı unutmayın, sizleri çoooooooooooooooooooooooooook ama çokkk kıskanıyorummmmm...

Hep daim olsun bu paylaşımlarımız....

merhaba kızlar,

EYLEMMBen hiç fazla araştıramadım çünkü nete giremiyordum. Sadece sağılan sütün 24 saat buzdolabında kalabileceğini, 12 saat de dışarıda kalabileceğini öğrenmiştim hemşireden.
Ben 24 saate kadar sağdığım tüm sütleri aynı biberonda ve buzdolabında biriktirip sonra benmari usulü ısıtıp veriyorum.
Bu arada tüm sütler derken 24 saatte genelde 30, taş çatlasa 60 ml süt çıkıyor. Asla artmadı, neyi denediysem fayda etmedi. Hala yeyip içmeye devam ediyorum ama bu ayın sonunda bırakacağım böyle şeyleri. Çünkü kalbim açısından biran önce kilo vermem gerekiyormuş.

Bu arada EYLEMM ciğim, bir sorum olacak. Sanırım Antalya'daydın? Biz 29 Ekim tatilinde 4 gün kadar oraya herşey dahil bi otele gelmek istiyoruz. Hava kötü olabilir b elki diye günlerimiz otel içinde de geçebilir. Dolayısıyla iyi bildiğin oteller varsa (tatil köyü) en fazla 80-90' na kadar çıkabiliriz yalnız. Beni bilgilendirebilirsen sevinirim. Ne de olsa tavsiya ile gitmek daha iyidir. Bu arada ben yeşillikleri çok severim. Belki yardımcı olabilirsin canım.

Canım inşallah sütün bir an evvel artar.
Ben Alanyada yaşıyorum. Bildiğim bi otel var 2 sene çalışmıştım orda personelide otelde iyiydi ama şimdi ne durumda bilmiyorum 7 sene filan oldu çünkü ayrılalı. Eğer Alanyayı düşünüyosan sorabilirim bi kaç kişiye .

gecmısı okumayacagım kararlıyım.. yoksa asla ıkı kelıme yazamıyorum cunku Kuzi ızın vermıyor o kadar sureye.. yazmam gerekenlerı bır an once yazayım :)

- tırnak batması yasadık.. koselerını kestıgım ıcın.. aman bu konuda dıkkat edın dostlar.. dumduz kesın, ben kenarları yuzunu cızmesın dıye yuvarlyıordum ama resmen tırnak batması yasadık.. tedavı ettım neysekı erken teshısle kolayca.

- banyodan sonra ayaklarını sac kurutma makınesı ıle kurutun dostlar, ayak parmaklarının arası ıslak kaldı mı ıltıhaplanmalara kadar gıdıyormus sonuclar.. o yuzden ona da dıkkat edın.

- bacaklarındakı bogumlara da pısık kremı surun.. oralarda gorulmuyor ama pişik oluyormuş.

- gaz problemıne takriben artı acı elma yagı kullanmaya basladım.. sonuc oldukca ıyı.. gobek delıgı ve etrafına suruluyor, bagırsakları kızıstırmaya yarıyor,kendıme de denedım,yanma sıkıntı yaratıyor mu dıye.. o gun gaz sorunum vardı, bana bıle ıyı geldı.. adacayı yagı ya da acı elma yagı dıye gecıyor, aktarlarda bulunuyor dostlarım.

Nerelerdesin merak ettik .Kuzeyede çok geçmiş olsun ben korkudan torpilemiyorum hatta kesmesem mi bile dedim ilk kestiğimde bi baktım başparmağının kenarını kanatmışım çok kötü hissettim kendimi dikkatsizliğim yüzündende kızdım kendime bayramın 2. günü olmuştu bu kuzumun parmağının tümderisi kalktı değişti nerdeyse aman dikkat edelim.2 gün önce kestim yine bu defa bi sakarlık yapmadım şükür. Bilgiler içinde teşekkürler. Elma yağını bende duydum ama kullanmadım.

Çok tatlı. Valla bizim topiğin bütün bebekleri çok güzel.

ESRAKO 5. fotosunda bakışları aynı oğlunun bakışları . Çok tatlı yahu . Dudaklara bak. Belki kızacaksınız ama ben dayanamayı oğlumu öpüyorum koklamak yetmiyo seninkide tam öpülmeliklerden yani. Olsa affetmezdim.
Birde 37+3 4100 gr cık minik kusum :)))) yazmışsın ya ilahi güldürdün beni benimki 2990 doğdu yahu.

Son düzenleme:

Bu arada eğer unutmadıysam foto eklemeyi, bu da benim kızımın resmi...[/QUOTE]

[quote="fasulyeko, post: 9479360"][IMG][işte banyo fotosu[/QUOTE]

[quote="fasulyeko, post: 9478360"][IMG
bir ece fotosu opuyorumnanaktan[/QUOTE]

[quote="kacakkedi, post: 9484090"][IMG]Bu da sevişme anlarımızdan...[/QUOTE]

maşallah hepsi birbirinden tatlı
41 kere maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

esram geçmiş olsun tatlım
bugün doktorum programında duydum o hastalığı baya zormuş
acil şifa versin allah

esrako rota virüsünü 114 ytl yemi yaptırdın?benden 150 lira aldılar.kasımın17 sindede ikinci dozu olan rotarix var oda 150 lira.niye fiyatlar farklıki?

markalar farklımı bılmemkı bızım marka rota teq usa malı kutu uzerunde bu fıyat yazıuyor zaten

bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama mercimekim seçil epeydir yoktu. Hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. Iki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..iyi olunca aranıza dönücem diyor..

ayy korkuncc allah acıl sıfalar versınn epıdural etkısımı acabaa

kızlar adet hepiniz oldunuz mu? Daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi.bende kırkım çıktıktan bi hafta sonra 6-7 gün süren bi kanama oldu.sanırım o adetti.bittikten 10 gün sonra iki gün süren lekelenmeler tarzında kahverengi lekelenmelerim yine oldu.

ben olmadım topıgımızde 7-85 kısını oldum dıye yazdıgını hatırlıyorum

kotu bigun gecirdim..

Ece sabaha kadar yatmadı ben tekbasıma ilgilendim emrah 12ye ogru kalktı o kalkmadan kızı uyuttum tam uyuyacaktım kahvaltı istedi o uykusuz halimle kalktım kahvaltı ilişkide sorunumuz yok ama anını yakalarsak yani eski randımanı yakalamaya calısıoz ama cocuktan sebep olmuo ..agrım kalmadı o acıdan problem yok tek problem zaman ve benim dinamikligim bugun cok bekledi mesela hissettim ama cok uykusuzdum salonda uyukladım durdum hemde cocuk durmadı..

Nasıl ve ne sekil toparlarız bilmiorum acayip kırgınlık var icimde ona karsı . Sıcak davranamaıorum gelmio icimden.. Sizde durumlar nası iimisiniz kopukluk oldumu

bizde bir ara ilgisizlik oldu esimde yani eve ugelip kizinla ilgilenip ilkfirsatta pc de oyun oynamaya bakıyordu falan yada basket macları izler takip eder o sekilde id i
soylendim uzuntumu dile getirdim kopar gideriz boyle olusa dedim ve toparlandı
bizim malum daha evelb ir bosanmıslıgımız var boyle seyler bende çokkin yaratır

hele yardım etmiycek ben uykulu ikenkalkıpkahvaltı hazırlıycam flan hayal bile edemiyorum

kesinlikle tazeyekatılıyorum aglamayana meme yok sakınherseyi ustlenme nasıl bir alıstırmadırki bu uykulu uiken kizla ugrasırkenkahvaltı isteyebiliyor senden pes dedim hos çogu erkek bumodel ama benim asla tahammul edemeyeceğim bir model kisiye gore değisir ama biraz olsun buhuyundan vazgeçirmelisin canım kendi ruh ve beden saglıgın için eminim kızına gerginlik geçmis ve uyumamıstır umarım yazdıklarım için kizmassın esini çok yargıladım ama samimi yazmak istedim

sizdede oluyor mu??

Mesela dunya kadar çamaşır ütülenmke için beklerken ,yada yapmam gereken acil işler varken ,yada ben duşa gireceğim zmaan 10 dk uyumayan yavruum hiç işim yokken yıkamak için uyansın diye başında beklediğim halde uyanmayıp deliksiz uyuyormu?

bizd soyle oluyor uyuyuor ece kimil kimil hah diyorum uyancak utu ye falan girismiyim uç saat uyuyor sinir oldugumla kalıyorum:))

hanımlar merhaba.ben eylül annelerindeym ama sizide tecrübelerinizide takip ediyorum.hepimizin bebişlerine allah sağlık,gazsız rahat uykular versin.bebişim 36 günlük 28/08 doğumlu.aslında ağustos annesi oldum ama olsun:)bişey sorcam emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?

ben suruekli yiyip içiyorum çunku emzirmelerimiz çok uzuns uruyor kızım surekli memede bende memnunum bu durumdan batıl seylerepek inanmam uygulamam mumkun degil inansamda su içmemiz onemli sut yapımı için yani

banada bebek hemşiresi emziriken yiyip içmemeye dikkat et demişti. Gaz yaacagını zannetmiyorum ki ne alaka dimi..nedenini bilmiyorum.ama etrafımdanda çok duydum bende her emzirme öncesi ve sonrası 2bardak su içiyorum. Aayaklı damacan gibi hissediyorum kendimi ama emzirriken çok susuyordum bu yöntemle gayate rahat oluyor hem süt artırıcı etkiside var. Bence emzirme öncesi ve sonrasında sende muhakkak su iç..
Mesela benim mehmet akif i emzrdiğim yer belli yanıbaşımda her daim su var unutmam mumkun değil. Oglumu emzirmek için kucagıma aldıgımda hemen 2 bardak su içiyorum...
onçe içme sansınoluyorsa ne ala bazeninsan unutuyor bebek aglıyor hemen oturuyorsun emzirmeye falanyani

bugunku menu kusufasulye bulgur mercimek corbası yuh bana ama napayım resmen denk geldi kız simdi durup durup aglıo papatya cayı icmistim gazımı alsın kıza yansımasın die..ac ama memeyi almıo babası sallıo onda duruo bana gelince yaygarayı basıo memeyide almıo dikmis gozleri babasına bakıo

hey massallah gaz man olarak dolasırsın artıksen pervin naptınn

ben dun deneme olsun diye bulgur pilavı yaptırdım annemeyedim aksam yana yakıla ondk agladı acı içinde gazdankesin onun etkisi bugunyine yedim bakalımyine olcakmı sende ki cesarete hayrankaldım uçu bir arada gazlıı

okula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara allah yardım etsin.

Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirevrim'in tarifini içiyorum şimdi. Inşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:

hayırlı olsun canım insallah bu sekil emzirmelerini rahatca surdurursun

canım ben ayın sonuna kadar kalıcam yani 2 hafta felan - illa bir buluşma olur dimi :) umuyorum :hulya:

oyyy guzel arkadasım istanbula geliyormusss canım sen anadolu yakasına getirttirimim kendimi de bana beklerimm kucuk bulusma yaparız nazankesin gelir esram kesin gelir pervin için bulusuyoruz senin içinde bulusuruz dimi kizlarrr

merhaba canlarım

ankaradan döndüm yine yuvaya. Yağmur dünden beri aralıksız yağıyor buralarda. Annemide aldım geldim . Kızım artık annemle gündüzleri. Herşey daha güzel olcak umarım...

Ankarada birkaç doktor gezdik yine kızımın doktor şansıda bana çekmiş olmalı ki hala bulamdık aradığımız gibi bir doktor. Ben sonunda yakalamıştım umarım kızımda da bulacağız. Ama dahada önemlisi bu kez kontrol değilde gaz sorunumuz için çare aradık. Olurmuş çatlak. Arada açıp bakın sizde olup olmadığına. Anestol sürüyoruz acısınıalması için arkasından bepanten . Bu bepantende her derde deva. Sıcak suya oturtuyorz günde üç kez. üçüncü günden sonra yarım fitile düşeceğiz. 15 güne kadarda düzelmesini bekliyoruz.
şimdi süt iznime gidiyorum.

Nazancım ceren çok tatlı maşallah kilosuna boyuna. Ama usg resimlerinde bu kız sana benziyodu nasıl bu kadar baba kopyası olmuş anlamadım:)))

çok geçmis olsun defnecim kabızlık zor olay kolonoskopi çektirmeyecekmisiniz yani ofnezor el kadara bebege

arkadaşlar ben işyerinde de süt sağmak zorunda kalıyorum i bi biberonu dolduramıyorum haliyle 1 saat sonra filan aynı bibirona tekrar sağım yapabilirmiyim bilginiz var mı?bide bu 1 saat içerisinde oda sıcaklığındamı kalmalı yoksa buzdolabınamı koymalıyım?
Bide süt saklama torbalarıyla ilgili sorum oda aynı şekilde onları 1 defada doldurmam mümkün değil 1 - 2 saat aralşıklarla sağdığım sütü boşaltabilirmiyim?

pompa yeni edindim aynı sorulara denden koymak istiyorum ama pekyanıt yazan olmamıs mantıken 24 saat dolapta kalabilen bir sute tekrar tekrar sagıp ekleme yapılabilir olması gerek ama emin olamıyor insan zararı olurmu ki

kıslar yeşil kaka ne oıluyo..karnı ağırıyo anlamınamı geliyo..dr gitmeye gerek varmı???...normalmi

kızlar defalarca yazdımkimse okumadımı bilmiyorum
yesil kaka bizimaylarcdır var amip vs oldu ece

ama asıl konuyesil kaka demek tekbir neden demek degill
yesil kaka bagırsak hareketlerinin arttıgnı ifade edermis yani usutme ile olur çok sut emmekten çok çalısır bagırsak vs vsilla kotu birsey demek degil uzun sureli olursa endise verici olabilir

kızlar bişey sorcam bebeğime buhar makinası alcam soğuk mu sıcak buhar makinasımı alayım.bilemedim

genelde soguk alıyor etrafımdaki arkadaslarım sicak alanını hiç duymadım

gecmısı okumayacagım kararlıyım.. Yoksa asla ıkı kelıme yazamıyorum cunku kuzi ızın vermıyor o kadar sureye.. Yazmam gerekenlerı bır an once yazayım :)

- tırnak batması yasadık.. Koselerını kestıgım ıcın.. Aman bu konuda dıkkat edın dostlar.. Dumduz kesın, ben kenarları yuzunu cızmesın dıye yuvarlyıordum ama resmen tırnak batması yasadık.. Tedavı ettım neysekı erken teshısle kolayca.

- banyodan sonra ayaklarını sac kurutma makınesı ıle kurutun dostlar, ayak parmaklarının arası ıslak kaldı mı ıltıhaplanmalara kadar gıdıyormus sonuclar.. O yuzden ona da dıkkat edın.

- bacaklarındakı bogumlara da pısık kremı surun.. Oralarda gorulmuyor ama pişik oluyormuş.

- gaz problemıne takriben artı acı elma yagı kullanmaya basladım.. Sonuc oldukca ıyı.. Gobek delıgı ve etrafına suruluyor, bagırsakları kızıstırmaya yarıyor,kendıme de denedım,yanma sıkıntı yaratıyor mu dıye.. O gun gaz sorunum vardı, bana bıle ıyı geldı.. Adacayı yagı ya da acı elma yagı dıye gecıyor, aktarlarda bulunuyor dostlarım.

canım tırnak batması için geçmis olsunbende koseleri rahat kesemiyorum diye uzuluyordum batcakdiye istemeden iyiyapıyormusum

acı elma yagını biz ilk gunlerden beri kullanıyoruz ama ayrım yapamıyorum bir faydası varmı diye

ayaklarınıda fonle kurutuyoruz çocugun ayaklarını dondurdugumuzu anladıktan beri tam ısınsın diye ama

antalya'lı arkadaşlar,

bize 29 ekim tatili için çok pahalı olmayacak herşey dahil tatil köylerinden tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

canım bende niyetliyim acıkcası ets den voyage sorgun tavsiyeederim d une kadar gunlukhersey dahil 100 lira idi bgun bakmıs esim 85e inmis daha evl gittigim bir tesis bebekle gitmek için ideagl gidersek biz oraya gideceğiz insallah

canım tıkladım ama ulaşılamıyor, nereden nasıl bakabiliriz bu albüme?

arkadas listemde degilmissin ondan bakamamıssın ekleme talebiyaptım sana kabuledip onaylarsan tum albbumlerimi gorebilirsin canım

çok tatlı. Valla bizim topiğin bütün bebekleri çok güzel.

Esrako 5. Fotosunda bakışları aynı oğlunun bakışları . çok tatlı yahu . Dudaklara bak. Belki kızacaksınız ama ben dayanamayı oğlumu öpüyorum koklamak yetmiyo seninkide tam öpülmeliklerden yani. Olsa affetmezdim.
Birde 37+3 4100 gr cık minik kusum :)))) yazmışsın ya ilahi güldürdün beni benimki 2990 doğdu yahu.

hehe kızım ultrasonda iri çıkıyordu ama 3900 dogdu canım o kadar iri dogmadı yani
opturmem vallabilla opturmemm))))

29 ekım ıÇın tatıl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bılmıyorum ama hersey dahıl Çokguzel bır tatıl koyu voyage sorgun 85 lıraya ınmmıs dah a onhce gıttım yesıllık bebekle harıka olabılcek bır tatıl koyuburası dusunenını varmı kacak kedıden baska valla super olur soyle bırkaÇ grup gıtsekk

bir soru sizlere

ecen in saçlarını fon mak dusuk devir ve isida kurutuyorum acaba birsakıncası olurmu sacları ensede çok uzun korkuyorum hasta olacak diye acaba zararı olurmu basına bilemiyorum dr a soracaım once soranınız varsa diye size danısayım dedim

selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...

adasım gorumcene çok geçmisler olsunn acil sifalar dilerim

oylesine muhabete aramıstım dun ece uyurken musaitsen diye konusuruz sonra yine

NAZANN

mevlut elbisesi diye elbiseler eminonunde falansatılıyor ben nicelerini gormustum gittimde amabana arkadasım kızının elbisesini saklamısverdi kız su an8 yasında yani isime yaradı yoksa bir gun için bembeyaz elbise falanalmazdım ben ozellikle boyle adet gelenek goreneklere ozellikle uymam olursauyarım yani

BURKO, ne kadar çabuk başlamışsın çalışmaya. yasal olarak doğum iznin var, neden kullanamıyorsun ki?
ayrıca geçmiş olsun, aman dikkat bebeğe geçmesin.
Dün başladım, baktılar iyi değilim, bugün geri gönderdiler. 1 hafta daha kal, kötü olursan yine gelmezsin dediler. Oyun mu oynuyoruz anlamadım:eek:lmaz:
bugün ufak görümcem melike ameliyat oldu skolyoz ameliyatı sırtını boydan boya açtılar 7 saat sürdü çok stresli bi gün geçirdim içlerinde onu çok seviyorum bütün gün dualar ağlamaklı bi gün oldu benim için şimdi yoğun bakımda uyutuyolar sürekli saha 14 yaşında kuzum yaa :KK43:(
Çok üzüldüm canım yaa, kıyamam çok da küçükmüş:gitme:Allah şifasını versin:Saruboceq:
Arkadaşlar ben işyerinde de süt sağmak zorunda kalıyorum i bi biberonu dolduramıyorum haliyle 1 saat sonra filan aynı bibirona tekrar sağım yapabilirmiyim bilginiz var mı?bide bu 1 saat içerisinde oda sıcaklığındamı kalmalı yoksa buzdolabınamı koymalıyım?
Bide süt saklama torbalarıyla ilgili sorum oda aynı şekilde onları 1 defada doldurmam mümkün değil 1 - 2 saat aralşıklarla sağdığım sütü boşaltabilirmiyim?
Biberonun sıcaklığını mümkün olduğu kadar değiştirme. Aynı kaba 4 kez sağabilirsin dediler bana hastande. Sonra da dolaba koyarsın. 1-2 gün rahat duruyor dolapta
Allah kolaylık versin.çok erken başlamışsın.doğum iznin yok mu canım?benim okulda evimin hemen yanı.yatılı okul olduğu için aynı bahçede lojmandayım.bende başlayınca sık sık gelebilirim.zaten 12-1:20 arasında da evde olacağım.1:20 da başlayıp saat üç gibi çıkacağım.ama yinede birinci dönem başlamayacağım.Buse'ye kim bakıyor

Doğum iznimin 3 haftası var daha. Hadi bu hafta da gitmeyeceğim, 2 haftam yine yanacak. Buseye babannesiyle dedesi bakıyor

Fasulyeko, kaçakkedi, Nazan maşallah bebişlerinize, hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktanKaçakkediseni yeniden görmek güzel. Miniminnacık kızını daopuyorumnanaktan

X