- 27 Mart 2008
- 1.146
- 0
Sağol, sizede çok geçmiş olsun annem ameliyat oldu ama maalesef ameliyattan sonra iyice kötü oldu. Onun yerinde başka biri olsaydı çoktan salardı kendini yataktan bile kalkmazdı ama maşallah annem çok dirayetlidir bide bakmak durumunda olduğu 2 yiğenim var abimle eşi ayrı yaklaşık 10 senedir annem torunlarınada bakıyor. Allah bugünümüzü aratmasın diyoruz başka bi çaremiz yok.eylem,meme almama umarım geçici bir durumdur.annene de geçmiş olsun.benim annem de çarşamba günü göbek fıtığından ameliyat oldu,bugün taburcu oluyor.yanında olamamak yeterince canımı sıkıyordu zaten,bir de doktor 6 ay hiçbir iş yapmayacaksın demiş,anneciğim de çok istiyordu torununa bakmayı ama şimdi babamla ikisini getirip ben bakacağım sanırım.yılların borcu ödenmez ama elimden geldiği kadar...
hatıra senin kaynanan afedersin ama gerizekalımı yaaa bunun yardımımı olur yapma Allah aşkına tamamen psikopatlık yani memesini çıkartıp verrmekte ne demek
bence bu tipler psikolojik yardım almalı
keşke imkanın olsada o kadının eline bırakmasan bebişini
Gittim ezirmeye sinir olup üzülüp geldim. İlkin biraz aldı sıpa mememi sonra bıraktı yalancı memeyi veriyorum alıyo parmağımı uzatıyorum alıyor ama mememi almıyor. Kayınvalidem yine aldı gel benimkini em diye , yok canım yapmaz dedim.baktım göğsüne yanaştırıyo parmağını veriyo ilkin sonra göğsünü verdi galiba tam göremedim. Banada diyoki bak benimkini alıyo alıcak alıcak seninkinide alıcak . Keşke seninkinden süt gelsede sen emzirsen dedim. Evden çıkıcam zorla kucağıma verdi oğlumu emer emer diye sıpa yine almadı hoşçakal diyip çıktım evden. Az önce eşim aradı ağlayarak ona anlattım telefon kapandı annesini aramış azarlamış. Akşam evde hepberaber konuşuruz dedi madem öyle bunu azarlamadan önce yapsaydık dedim çünkü şikayetçi pozisyonundayım şu an "ya canım hala alışsın alışsın deyip duruyo " annem dedi. yani memesini vermeyi makul görüyo kadın ya.Eşim çok sinirlendi . dişlerini sıkarak konuşuyo 4 te çıkıyo o işten ben eve gidince ona sorucam dedi. Nolucak bilmiyorum.