2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süper güllü sende gel fire vermeyelim Allah ne verdiyse yeriz ay çok mutluyummm alkisalkisalkis

hatıra hoşgeldn tatlım nerelerdesinn
ddemek sende işe başladın rabbim yardımcın olsun

hepinize teşekkür ederim canım arkadaşlarım annelik bu olsa gerek sabah olunca doğru düzgün uyumasamda aynı saatte ayaktayım çok şükür ve akşama kadarda elimden geldiğince her şeye yetmeye çalışıyorum çok şükür rabbime iki meleğim var ikisininde ayrı ayrı sevgisi yeri var
Bana güç veren diğer şey sizlerinde gece ayakta olduğunuzu düşünmek ve yüzümde oluşan kocaman tebessüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
RABBİM HEPİMİZİN YAVRULARINI KORUSUN HEPİMEZE GÜÇ KUVVET VERSİN :Saruboceq:

esrcım valla eşime bu akşam demogoji yapmayı planlıyorum hazır hala lohusayken...beni tek başıma göndermez biliyorumda birisi alırsa gelebilerim:) ama şimdiden hayal kurup husrana ugramak istemiyorum o yusden kısmet bakalım..

ulen elifde gelirse makar gırgır deymeyin keyfimize tabee bebklerden fırsat kalırsa...

nesrin verdiğin muzik benm fena uykumu getirdi ama olgum sadece 45 dk uyudu. aç kurt açıkmış yine. ve az önce bezini doldurma işlemini tamamladı...bana musade gelriim yine burdayım

çok geçmiş olsun canım.benim oğlumda adanada faranjit oldu.antibiyotik ve balgam söktürücü kullandım iyileşti.buhar makinası önerdi doktor.burun tıkanıklığıvar şimdi de.cumartesi kontrolümüz var.banada doktor yediklerin gaz yapar dedi.yediklerine dikkat et dedi.rezene çayı önerdi hem ben içeceğim hep çocuk.
ben milupanın rezenesini alıyorum.sizler ne alıyorsunuzdoğal olan daha mı iyi acaba

ben yaklaşıkiki üç haftadır 3 numaralı bez kullanıyorum.aşı gününde ikinci ayını doldurduğu gün sağlık ocağı boy ve kilosunu ölçtü.
kilo 6350 gr boyu 66 cm.
bi hafta geçti aradan şimdi nasıl oldu bilmiyorum.maşallah memeye çok düşkün bi çocuk.sağlık ocağındakiler boyu ve kilosunu çok beğendi.

yaww ben buraya yeni kayıt oldum nasıl kullanılıyor anlamadım:))

slm
bende yeni üyeyim ve benim oğlumda 50 günlük :))

hoş geldiniz kızlar

teyzeleri yusufcukta 2. ayında tam 3 aşı birden oldu ve hepside iğne ilk gün baya huzursuzlandı ben bişey soracağım sizlere yusufun kilosunu hep çok buluyorlar ama genele bakınca hiçde öyle gelmedi bana ikinci ay kilomuz 5850gr boyumuzda 60cm olmuştu hemşireler oooo çok mama verme kes emzirmeye çalış vır vır vır doktor bişey demiyor sağlık ocağı-ndkailer panik yapıyor hatta doktora sordumda gelişiminde her hangi bişey varmı diye herşey güzel yolunda dedi
bu arada nurse harvey şurup balgamın sökülmesinede yardımcıymış yusuf'unda öyle hırıltılı çıkıyordu ciğerlerinde bişey yoktu bana doktor nurseyin balgamı sökmesine yardım edeceğni söyleyşip vermişti birde deniz suyu spreyide balagamı söktürüyor ilaçsız iyileşmiştik tabi bunlar ilaç saymıyorum dışarıdan doğal müdahale

ben ne yapsam acaba tatlımı tuzlumu Ankara'dan gelene kadar bayatlamasa bariyerimsenibensırnaşık şey
maşallah ne güzel büyüy:teyteyrlar
Aman da küçük uğurböceğine nazar mı ]

Şaka gibi yaa, Allah kolaylık versin arkadaşım.. Ben okurken bile yoruldum :sinifsinif: Hiç anne, teyze, kardeş falan yok mu yardım edebilecek?

[.
şaka değil hepsi gerçek alkisalkisalkis

bende 3 numaraya geçeli çok oldu bizim göbiş biraz gazman modundan dolayı şişko 40 mız çıktığında 3 numaraya geçmek zorunda kalmıştım
bu arada maşallah bebeğine maşallah bak ne güzel beni neden sinir ediyor bu hemişreler anlamdımkiCADIARZU

evet canım ya çok şükür maşşalah meleklerimize aslına bakarsan zorlanmıyorum sadece bir günümü yazmak istedim sizlere
daha yeni taşındık yani kimseyi tanımıyorum okul evin balkonundan görünüyor 300metre eve ama biri minik ilki çok dik iki yokuşu tırmanmak zorundayım bebek arabasını kullanamıyorum bi tek o zorluyor geceleri dikişlerim acıyor yoksa bu günlerde geçecek hatta öyle telaşla okul yoluna gitmek çok heyecanlı
daha yeni birisinide tanıdım geçen tubayı o getirdi yani kışın ondan destek alabilirim sağolsun oda asker eşi 3 çocuğu var birisi ana sınıfında sen gelemeyince ben getiririm diyor sağolsun yani sıkıntım yok gibi kaydirigubbakcemile5

Sizde de oluyor mu?

Öyle otururken veya Doruk emerken birdenbire bir koku geliyor, aha diyorum kaka yaptı, bakıyorum yok!! Sanırım sessiz atıyor arada bombayı :roflol:

Geçmiş olsun kuzu... Biz milupa kullanıyoruz ama bitince tomurcuk alıcam hem kendime hem Doruk'a kullanmayı planlıyorum. Güzelce yıkayıp tozunu arıttıktan sonra tabii...

kızlar ilk adetimi oldum

Oooo hayırlı olsun. Bu doğum sonrası ilk kanaman mı?

Maşallah! bunu konuşmuştuk di mi? Servan da Doruk gibi çok düşkündü memeye...

kimsecikler kalmamış yanlız yanlız yazıyorum
kızıma geçmiş olsun diyen arkadaşalar teşekkür bu günde okula göndermedim çok şükür düzeldi mikrop kapmış karın ağrısı ateş ishal ve sancısı vardı iki gündür kıvranıyor ağlıyordu şimdi çok iyi düzeldi yavrum

bende rezene kullanıyorum ama hiç birşey nursey veya metsil gibi rahatlatamıyor bizi
lohusalık kanamasından sonra ilk ondada öyle çok olmamıştı şimdi baya oluyor benim normalde böyle olmaz bakalım ne kadar sürecek :uhm:

hatıra hoşgeldn tatlım nerelerdesinn
ddemek sende işe başladın rabbim yardımcın olsun
Sağol canım, bayramın 2. günüde burdaydım yazmıştım ama gözden kaçmış arasıra geliyorum yani bundan sonrada hep burdayım inşallah, evde bebişi bırakıp yazmak olmuyordu. Amin Allah hepimizin yrdımcısı olsun öğlen gittiğimde koklamaya doyamadım şimdide 4 gözle mesai bitimim olan saat 7 yi bekliyorum.

kızlar ilk adetimi oldum
Gözün aydın, annem 1 sene regl olmazmış belki bende olmam . Bende yok daha bi şey, regli düşünmekte bi garip geliyo. Sat 1 kasımdı nerdeyse 1 senedir adet olmuyorum sanki artık hiç olmayacakmışım gibi:) Hayırlısı bakalım.
Büyük kuzucuğunada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…