2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didommm sen bileti 14 üne al perşemebe yada cuma buluşma olur akşam pervinde gelsin netleştirelim

helin hivda saol cnm.. sanada çok geçmiş olsun.bende inanıyorum zaten yediklerimden geçtiğine gaz yaptığına..buna şahit oldum..demekki buhar makinası şart olduç..en yakın zamnda almam şart.acabva ilaçları kullandıktan ne kadar sonra iilerşti bebğin..ben fazla vermk istemiyorum ona antibiyotik ya daha çok minik..tabi ii olana kadar devamda ne kadar etkili.

GYPSY, ben pek giremiyorum ya hani foruma, buluşmanın detaylarını bana sen bildirirsin di mi? telefonla ya da özel mesajla. ben geçmiş sayfaları hiç okuyamoıyorum.

ilk defa bugün kızım çooook uslu. hiç ağlamadı. aman şeytan kulağına kurşun. o kadar sevimli ki bugün anlatamam. beşiğine koydum yarım saattir dönencesiyle oyalanıyor. attığı sevinç çığlıklarını duymalısınız. inşallah nazarım değmez, pek inanmam nazara ama insanın evladı söz konusu olunca daha bi temkinli oluyor.
bugün sabah yeni bir yardımcı denedim. kız 23 yaşında. eğer anlaşabilirsek haftada 3 gün gelecek ama tam gün değil, sabahtan öğlene kadar. evi toparlayıp tozları filan alıp gidecek. ben cerenle hiçbir işin ucundan tutamıyordum bugüne kadar. nasıl olduysa bugün ceren hanım sanki büyüdü de kendi kendine oynamaya oyalanmaya başladı. hep böyle olacağını bilsem yardımcı filan istemem aslında ama herhalde bu geçici bir durumdur, eminim akşam aşkımemnuyu izlerken kıyametleri koparacak, izletmeyecek bana diziyi.

ilk defa bugün kızım çooook uslu. hiç ağlamadı. aman şeytan kulağına kurşun. o kadar sevimli ki bugün anlatamam. beşiğine koydum yarım saattir dönencesiyle oyalanıyor. attığı sevinç çığlıklarını duymalısınız. inşallah nazarım değmez, pek inanmam nazara ama insanın evladı söz konusu olunca daha bi temkinli oluyor.
bugün sabah yeni bir yardımcı denedim. kız 23 yaşında. eğer anlaşabilirsek haftada 3 gün gelecek ama tam gün değil, sabahtan öğlene kadar. evi toparlayıp tozları filan alıp gidecek. ben cerenle hiçbir işin ucundan tutamıyordum bugüne kadar. nasıl olduysa bugün ceren hanım sanki büyüdü de kendi kendine oynamaya oyalanmaya başladı. hep böyle olacağını bilsem yardımcı filan istemem aslında ama herhalde bu geçici bir durumdur, eminim akşam aşkımemnuyu izlerken kıyametleri koparacak, izletmeyecek bana diziyi.

hoş geldin nazan nasılsın ceren hanım iyi maşallah büyüdükçe olaması gereken bu aslında ama biraz daha var

Bugün işe başladım :KK43: Emzirmeye gittim kuzucum beni görünce öyle güzel baktıki. Hükümet ilk defa faydalı bi şey yapsada şu izni 1 seneye çıkarsa ne güzel olur. Babaannesi bakıcak kuzuma ben gitmeden az önce süt verdiği için kuzum pek emmedi maalesef dr ve sağlık ocağındaki ebeler kesinlikle kaşıkla ver biberona alışırsa memeni almaz demişti kayınvalidem kaşıkla vermekte başarılı olamamış ve biberonla vermiş napıcam bilmiyorum. Çalışmaya başlayan arkadaşlar yada bebişi memeyi almayanlar 1 defada kaç cc süt veriyosunuz ve kaç saatte bir bu konu konuşuldu mu bilmiyorum. Umarım çok gerilerde değildir konuşulduysada. Bebişlerinizi öpüyorum.

Off deme yaaa:gitme:Ben de pazartesi başlayacağım kara kara düşünüyorummafoldumbenEn büyük kabusum kaynanama çok alışıp ileride bana soğuk davranması. Kkda öyle bir konu okudum ve acayip stres yaptım. Umarım beni ayrı bir yere koyar kızım:çok üzgünüm:Annem neyse de, kaynanama benzemesin huyları noooluuuurmafoldumben

Biz bugün kızıma salıncak aldıkalkisalkisalkisBattaniyede sallaya sallaya iyice alıştırdılar. Baktım olmayacak, olaya el koydum. Gittik Kemeraltından ileride de kullanabileceği bir salıncak aldıkdelikafaduldenKüçücük kaldı minnoşum içindeopuyorumnanaktan3 saat kadar gezmek de bana çok iyi geldi bu arada

dsc04986a.jpg

dsc04987h.jpg

ayın 17 si cumartesi oluyor..ben 16 sına aliyim bileti o zaman.pervin gelmese de seni görür dönerim..senle benim buluşmamız olur

aaa dideeee sendemi geliyorsun istanbulaaa superrrrr cayma sakınn

kızım hava nasıl orada dedim sana soğuk mu sıcak mı

hava su an çok guzel haftasınu 28 lere çıkrcakmıs ondan sonraki hafta yagmur falan varmıs ama ekimin ikinci haftası nası olur simdiden kestirmek guç

Aynen Deva'da da var. Bişey salgısının artmasından kaynaklanıyormuş salyalar, gayet normalmiş, doktorumuz söylemişti.

anaaa goztepedemi oturuyorsun inanmıyormmm bizlere yakın birisi gelmis topige haberimiz yok goztepenin neresindesin ?? nazanda gosztepede oturuyor yani aftabru
bende bostancı koprusunun ordayım beklerizbulusmaya tanısmıs oluruz hemm

aklıma geldi duyrulur.. buluşmaya herkes evinde bi çeşit pasta börek vs yapsın yada satın alıp yaptım diye kandırsın bizi. böylelikle hem bol çeşit olar hemde esracıma yuk olmayıs: ben gelecegim kesinleşirse ne isterseniz yapabilerimm

kız kaç gundur nazan da yazdı bende evden birseyyapalım yuk olmayalım diye okumuyonmu esra arkadasımız nezaketindoen reyddetti ama yok yani oyle yagma bebekli insana yuklenilmez bebek olmasa yaptırırdık kurba kurabiye falan :))))

cidden topigin kizları pek bir cadı cadı bakıyor
burcu ne o busenin bakıslar sendeki masum ifade yok kızın fena olcak sanki:))

nesrin massallah yaa 40 ınız çıktı demek cagan da çok tatlıı

ayyy sızmış kalmışım tv karşısında. cerenle birlikte uyumuş kalmışız.
buarada cerenim albümüme yeni fotolar ekledim.

kızlar az önce gülistanla konuştum mucizeyi aramış merak etmiş nerelerde diye
maalesef haberler pek içaçıcı değil

mucize bebişini yani salihi düşürmüş sanırım elinden :KK43:( 7 gündür yoğun bakımdaymış bebeğimiz ama çıkmış şimdi evdeymiş ama sürekli ağlıyormuş dualarımızı bekliyormuş

çok ama çok üzgünüm rabbime emanet bebeklerimiz
hepbirlikte dua edelim kızlar :KK43:((

helin hivda saol cnm.. sanada çok geçmiş olsun.bende inanıyorum zaten yediklerimden geçtiğine gaz yaptığına..buna şahit oldum..demekki buhar makinası şart olduç..en yakın zamnda almam şart.acabva ilaçları kullandıktan ne kadar sonra iilerşti bebğin..ben fazla vermk istemiyorum ona antibiyotik ya daha çok minik..tabi ii olana kadar devamda ne kadar etkili.
bana 10 günlük antibiyotik kullandırdı.bi çay kaşığı ver dedi.ilacı kullandıktan sonra gittiğimde iyi olduğunu söyledi.

kızlar az önce gülistanla konuştum mucizeyi aramış merak etmiş nerelerde diye
maalesef haberler pek içaçıcı değil

mucize bebişini yani salihi düşürmüş sanırım elinden :KK43:( 7 gündür yoğun bakımdaymış bebeğimiz ama çıkmış şimdi evdeymiş ama sürekli ağlıyormuş dualarımızı bekliyormuş

çok ama çok üzgünüm rabbime emanet bebeklerimiz
hepbirlikte dua edelim kızlar :KK43:((
çok üzüldüm esra.dualarımız Salih için.inşallah her şey yolundadır şimdi.sorun kalmamış değil mi?Allahım tüm bebeklerimizi korusun

Tazefasulye
Servan ağzından çekmesem asla bırakmayacak memeyi.ben artık ağzından çekiyorum uyuduktan sonra.gözlerini açar açmaz ağzıyla meme arıyor.kucağıma alınca başını göğsüme doğru göürüyor.vermezsem sinirleniyor zorla almaya çalışıyor.çok fena çok.

X