- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
Biz bugün kızıma salıncak aldıkalkisalkisalkisBattaniyede sallaya sallaya iyice alıştırdılar. Baktım olmayacak, olaya el koydum. Gittik Kemeraltından ileride de kullanabileceği bir salıncak aldıkdelikafaduldenKüçücük kaldı minnoşum içindeopuyorumnanaktan3 saat kadar gezmek de bana çok iyi geldi bu arada
evet canım ya çok şükür maşşalah meleklerimize aslına bakarsan zorlanmıyorum sadece bir günümü yazmak istedim sizlere
daha yeni taşındık yani kimseyi tanımıyorum okul evin balkonundan görünüyor 300metre eve ama biri minik ilki çok dik iki yokuşu tırmanmak zorundayım bebek arabasını kullanamıyorum bi tek o zorluyor geceleri dikişlerim acıyor yoksa bu günlerde geçecek hatta öyle telaşla okul yoluna gitmek çok heyecanlı
daha yeni birisinide tanıdım geçen tubayı o getirdi yani kışın ondan destek alabilirim sağolsun oda asker eşi 3 çocuğu var birisi ana sınıfında sen gelemeyince ben getiririm diyor sağolsun yani sıkıntım yok gibi kaydirigubbakcemile5
mucizeye de ulaşamlım oda gelsin gizemli hatunun gizemini çözelim:))
birde nesrin yada meltem yada ne biliyim bu tarafdan kim gidecekse benide alsın beraber gidelim.:)
evim ikea nın dibinde:)
kızlar az önce gülistanla konuştum mucizeyi aramış merak etmiş nerelerde diye
maalesef haberler pek içaçıcı değil
mucize bebişini yani salihi düşürmüş sanırım elinden( 7 gündür yoğun bakımdaymış bebeğimiz ama çıkmış şimdi evdeymiş ama sürekli ağlıyormuş dualarımızı bekliyormuş
çok ama çok üzgünüm rabbime emanet bebeklerimiz
hepbirlikte dua edelim kızlar((
Maşallah Servan'a koca adam olmuşsakaleynmaster
ben çocuk doktorunada götürdüm.boyunu ve kilosunu beğendi.götürdüğümde boyu 58 cm kilosu 5850 gr dı.iki hafta sonra sağlık ocağını üç aşı yaptırmak için gittiğimde 6350 gr 66 cm dediler şaşırdım
bi bebek iki haftada 8 cm uzar mı*herkes boyu ayına göre uzun görünüyor diyor ama yinede bu hız şaşırttı.
doğduğunda 50 cm 3600 gr idi
:)) Benim annemin sağlık durumu maalesef iyi değil bel fıtığından dolayı yürümekte zorlanıyor böyle bi durum olmasaydı annem bakardı çokta şahane olurdu ama olmadı maalesef sağolsun kayınvalidemde iyidir sonuçta onunda torunu eminim elinden geleni yapıyodur ama insanın kendi annesi gibi olmuyo galiba. bende duymuştum bu konuda bi şeyler bebek babaannesine anne diyomuş filan çok korkuyorum bende bundan. Allah yardımcımız olsun.Off deme yaaa:gitme:Ben de pazartesi başlayacağım kara kara düşünüyorummafoldumbenEn büyük kabusum kaynanama çok alışıp ileride bana soğuk davranması. Kkda öyle bir konu okudum ve acayip stres yaptım. Umarım beni ayrı bir yere koyar kızım:çok üzgünüm:Annem neyse de, kaynanama benzemesin huyları noooluuuurmafoldumben
kızlar az önce gülistanla konuştum mucizeyi aramış merak etmiş nerelerde diye
maalesef haberler pek içaçıcı değil
mucize bebişini yani salihi düşürmüş sanırım elinden( 7 gündür yoğun bakımdaymış bebeğimiz ama çıkmış şimdi evdeymiş ama sürekli ağlıyormuş dualarımızı bekliyormuş
çok ama çok üzgünüm rabbime emanet bebeklerimiz
hepbirlikte dua edelim kızlar((
kuaföre gittik Çağan'la huzursuzluk yapar diyordum fön makinalarının sesinden hoşnut birşekilde sızdı :)biraz gezdik döndük eve açık hava hoşuna gitti bol bol uyudu
normalde akşam 7 den 12 yada 1 e kadar uyanık kalırdı bugün bayağı uyudu arada emdi yine uyudu 12 de zortladı kolik sancımız kaçta biter bilmem iyiki bende onunla birlikte uyumuşum zombi olurdum yoksa
canım bende kabızım.doğumdan sonra kabız oldum.Ya bide kızlar acayip derecede kabızım 3 günde bir zorla yapıyorum..O kadar düzensiz yemek yiyorumki çok normal böyle yiyince ama yinede doğumdan sonra herkese oluyomu acaba diye merak ettim...Bide üstüne hemoroid eklenince resmen kanla karışık çıkıyo söylemesi ayıp... kayısı kurusu yemekten öö geldi bol bol su sıvı tüketiyorum ama yinede doğumdan beri geçmedi..zamanla geçermi acaba...
bebekler araba sesinden fön makınası sesinden ve elektrikli süpürge sesinden hoşnut olurlarmış.bu sesler onları uyutuyor çünkü anne karnındaki seslere benzetiyorlarmışkuaföre gittik Çağan'la huzursuzluk yapar diyordum fön makinalarının sesinden hoşnut birşekilde sızdı :)biraz gezdik döndük eve açık hava hoşuna gitti bol bol uyudu
normalde akşam 7 den 12 yada 1 e kadar uyanık kalırdı bugün bayağı uyudu arada emdi yine uyudu 12 de zortladı kolik sancımız kaçta biter bilmem iyiki bende onunla birlikte uyumuşum zombi olurdum yoksa