2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım hava nasıl orada dedim sana soğuk mu sıcak mı

neyse olmadı yarın devam edelim yatıcam ben..sizden cevap bekliyodum

SAğ olun kızlar. Neyse ki ciğerler temiz, geniz tıkalı. Tonimer baby ye devam...

Aman da küçük uğurböceğine nazar mı değmiş? Çok geçmiş olsun kuzuya,kıyamam ona ben

p9260009y.jpg
[/URL][/IMG]

işte kızlar bir mevlüt fotosu
Ayy harika görünüyorsunuz ikinizde, ne kadar yakışmış beyaz elbise kızına. Sende çok güzel görünüyorsun, maşallah ikinize de :nazar:

DERYA'nın BİR GÜNÜ
Sabah kalkış gece desek yeridir 2.30 gibi başlıyoruz tabi bu her 1 saatlik kalkışın tekraR yatağa girme süresi 30 dk yı buluyor neyse 7.30 8 gibi artık mecburen yataktan çıkış yusuf beyin karnını tekrar doyurp uyutuyorum tabi 10 dk uyuyor o arada kahvaltıyı hazırlıyorum ve yemek yemeye başlamadan beyimiz kalkıyor tek elle kahvaltı ediliyor bazen ne yediğin hiçmi hiç anlaşılmıyor sonra yusuf beyi ayakta sallayarak uyutma ardında mutfağa tekrar geçiş masayı toparlama kızın beslenmesini hazırlama ordan ağlayan yusuf beyi susturmaya koşma susmuyorsa kucağa alıp tek elle kalan işe girişme sonra kızın üsütünü giyindirme saçlarını tarama ve okul çantasını hazırlama ardından yusuf beyi giyindirme ve kendi hazırlanmam sat 12.30 evden çıkma iki tane dik yokuşt-an tırmanma ve okul bahçesine giriş tubayı sıraya koyma az yanında dikilmek derken eve dönüş 13.30 yusuf beyi doyurup uyutma peşinden kalan işlere girişme ve yemek hazırlmak arada ağlayan yusuf beyi susturma tekrar uyutma çalışmaları saat 16.30 'a kadar böyle çamaşr filan varsa katlanacak yerleşecek saat 17.00 buluyor sonra tam artık uykuya dalmış kendinden geçmiş yusuf beyi hazırlamak üstünü giyinmek ve tekrar okul yolu saat .17: 45 iki tane dik yokuş çıkıldıktan sonra okul bahçesinde zil çalmasını beklemek yusuf bey kangurusunda bu arada yokuş olduğu için arabasını kullanamıyorum şimdilik ve zil çalımasıyla koca kalabalık arasından tubayı dört gözle bekleyip görüp kalabalığı yarıp kızı almak ve eve dönüş 18:30 kızı soyundurmak çanatsına bakmak eksik varmı aslında kalabalıkta fırsat bulabilrsem okul bahçesinde çanta kontrolü eksik varmı diye yoksa evde sonra mecburen uyanan aslında ne kadar zorda uyutmuş olduğum yusufu doyurp uyutmak ve mutfağa geçiş sofrayı hazırlamak ve ağlayan yusuf beyle tek elle akşam yemeği yemek sonra varsa tuba ders yaptırmak tabi ayakta sallanan minik veledi unutmayalım mıyıklayıp stres yapmasın diye ve artık saat 20:30 filan çok şükür tuba kendisi odasına gidip yatıyor bana sadece sütünü hazırlayıp öpüp okşamak kalıyor yanlız Tuba'da gecede iki kere tuvalete kalkıyor ve beni başında bekltiyor buda genelikle yusufu uyutup yatağa yeni girdiğim ve uykuya daldığım zamana denk geliyor
ve gece başlıyor yusuf bey kaçta uyursa ilk yatışında 3- 4 saat uyuyabiliyor bazen ama sonrası saat başı kalkmak ve yine sabah
OF YA SİZE YAZINCA FARK ETTİM BEN NE ZAMAN UYUYORMUŞUM DİNLENİYORMUŞUM HİÇ NE ARADA BULURSAM UYKU O DİNLENMEDE YUSUFU AYAKTA SALLARKEN
işte DERYA YUSUF VE TUBA 3 LÜSÜNÜN GÜNÜ VE GECESİ

Şaka gibi yaa, Allah kolaylık versin arkadaşım.. Ben okurken bile yoruldum :sinifsinif: Hiç anne, teyze, kardeş falan yok mu yardım edebilecek?

Medela mini elektrikli. Tek geçerim:lepi:pille de kullanılıyor ve çok pratik

Bende medelanın elektiriklisini kullanıyorum ama çok ses çıkarıyor. İş yerinde sesli çalışıyor olması sorun olmaz ise, bende tavsiye ederim, hem fiyatı da uygun.

elifim sana nasıl uygunsa öyle al biletini ağlarsa ağlar sallarız çarşafta nolcek ikisini koyarz bi çarşafa sırnaşık şey
hava güzelde 15 gün sonrasını bırak yarın bile belli olmaz buranın havasııı
nevamızda Allaha emanet hastalanmaz rabbimin izniyle

canım ya ben şöle lakır lakır kola içmek istiyorum ne zamana kadar bu yasaklar.

bu arada furkanla benim felaket gaz sancılarımız var ne dokundu anlamadım tavuk patates yemiştm.yaparmı ki bişey

Ben gündüzleri içiyorum canım isteyince, akşam içmemeye dikkat ediyorum sadece, içindeki kafeinden dolayı belki uykuya dalması zorlaşır diye.Takip ettim, benim yediklerimden içtiklerimden kızım etkilenmiyor. Bende gaz olsa da bebeğimde olmuyor. Doktorumuzda aynını söyledi, gaz ile annenin yedikleri alakalı değil diye.

yok guzelm cok uzakmısız nazan ve benden baska anadolu yakasında oturan yok valla yaa yenı gelenler bıle ta karsının en uzak bolgesınden cıkıyor napalım gonuller bır olsunn

Var vaarr bende varım, Göztepede oturuyorum bende

oyy çok yorulmuşum..bu gün önce karma sonra zatürre sonra verem aşısımızı olduk sonra doktor kontrolümüze gittik maşallah neva ağlamadı hiç desem yeridir.boy kil gelişimi herşey normal..babmızı ziyarete gittik işyerine arkadaşlar bayıldılar nevaya kucak kucak gezdi sonra ben alınca cırladı cadı.kucak kucak gezeyim diyor haspam:) sonra ailecek gezdik tozduk nevaya ciciler aldık

Üç aşıyı ayrı ayrı mı ejekte ettiler? Üç ayrı iğne acısı mı yani? Kıyamam ben o minik yavruyaa, ya bu aşıları bize yapsalar, sütten geçmez mi acaba delikafadulden

Bizde ilk ayımız bitince ikinci doz hepatit aşısı için gittik doktorumuza. Bebeklerin iki defa enjeksiyon acısını yaşamaması için bir çok aşı artık birleştiriliyormuş. Hepatit aşısını şimdi olmadık, ikinci yapılacak olan karma aşı ile birleştirilmiş formu varmış, ikinci ay ondan yaptıracağız. Yan etkilerinin artması gibi bir durum olur mu, iki aşı birden ağır gelir mi dedim, genelde yan etkisi hafif olan aşılarla, güçlü aşıları birleştiriyorlarmış, bu yüzden sorun olmuyor dedi.

dr. kilosu 4600 olmalı bakalım kaç kilo dedi oooo bizimkinin maşallahı var 5100 :nazar: olmuş
diyet verdi oğluma çok kilo almış :)) arada papatya rezene çayı vericem sürekli emmesin gazıda ondan olurmuş

tombiğim büyümüşmü

Maşallah Çağan'a, çok çok maşallah :nazar:
Çağan ile Deva aynı gün doğmuştu, Deva 4 kiloyu daha yeni gördü teyzesi, ama tabi kız ya, daha narin di mi kaydirigubbakcemile2

bugün 40. günümüz lahusa değilim artık çok şükür atlattık
bol bol yumurtamız oldu kime gitsek yumurta soğan veriyor adettenmiş : ))
önümüzdeki haftada mevlüdümüz olacak o da bittikten sonra annem gidecek
normal hayatıma, kendi düzenime dönücem inşallah

Bende artık lohusa değilim bendee, çok mutluyum :hulya:
Artık annem bana yapışık değil çok şükür, hani yani utanmasa gece bile benimle yatacak. Şu hani al basması davası varya !

ece salyalandı..sizde varmı bişey.gecen boguluodu ama kusmamıstı dedim ya salyasındanmıs meger yeni anlıorum..aglarken filan genzine kacıoo

Aynen Deva'da da var. Bişey salgısının artmasından kaynaklanıyormuş salyalar, gayet normalmiş, doktorumuz söylemişti.

PETRİK maşallah Çağan'a koca adam olmuş =)

Adaşçığım geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız

Sağol canım =)

cok gecmıs olsun tazem nerde nasıl usuttu kı orda havalar serınledımıkı??

hayır aslında ama ctesi dışarı çıktığımızda biraz esiyordu o gün kaptı şifayı galiba...

Butun bebeklerımız cok guzellerr massallahh ya allah bahtlarınıda guzel etsınn

amin :)

ben lıkır lıkır kolada içiyorum mercimek çorbasıda yiyorumm kuru fas. yiyorum süt içiyorum gaz yapıcı dedğiniz ne varsa yanee doğumdan beri hiç şunu yemiyeyim gaz yapar vs diye düşünmedim belkide pskilojiktirr ne dersinizzz??kendimde gaz oluyorda bebişimde olmuyorr
bebeğimde sadece ayaklarını vs üşüttüysem gaz oluyor

I agree =)

Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden

dsc04983m.jpg

Ayhh gülmekten öldüm bu ne bakış =)

ohooooo bir cevap yazan yok gelmiyom işte küstüm

bana gel bebik?

Aman da küçük uğurböceğine nazar mı değmiş? Çok geçmiş olsun kuzuya,kıyamam ona ben

Sağ ol kardiş, daha iyiyz çok şükür...

hiç uykum yok bu gece

ama reglsin di mi =)) Doruk uyudu,biz uyumadık, bizim de uykumuz yok hay allah! onur'un az birişi var, onu bekliyorum yerimseniben

ayşin istinyede oturuyorum canım

tazeee bitti gibi biirşeyim bugün damla damla geldi ama mamini haberi yok fosur fosur uyuyo ses etmiyorumm yerimseniben

ayşin sende esralarla gelirsin yakınsınız birbinize seninle tanışmak güzel olucak opuyorumnanaktan

ayçaa sen bebişle yalnız çıkmaya başladınmı aracınla?
şu kocasız gelemeyen hatunlarada bi servisçilik yapardın ne güzel belli noktalardan alırdın

ayın 17 si cumartesi oluyor..ben 16 sına aliyim bileti o zaman.pervin gelmese de seni görür dönerim..senle benim buluşmamız olur
aşk olsun dido bizi görmek istemiyormusun

hııı cmtsi olmazmışş
valla ben onu bunu bilmem ben hergün evdeyim sırnaşık şey

hafta içide olur bneim için gelmesi kolay olur diye c.tesi olsun dedm
ozman seo sabah işe giderken bıkarbizi erken erken dayanırız kapınıza yerimseniben

Maşallah Çağan'a, çok çok maşallah :nazar:
Çağan ile Deva aynı gün doğmuştu, Deva 4 kiloyu daha yeni gördü teyzesi, ama tabi kız ya, daha narin di mi kaydirigubbakcemile2

Bende artık lohusa değilim bendee, çok mutluyum :hulya:
Artık annem bana yapışık değil çok şükür, hani yani utanmasa gece bile benimle yatacak. Şu hani al basması davası varya !

evet kız çocukları daha narin oluyor
bizimki biraz obur sürekli emmek istiyor ondan tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyor : ))
aynı günmü doğdu kuzucuklarımız :) birlikte kurtulduk lahusalıktan çok şükür hihoyyyt

ne tuaf dimi annemiz canımız cigerimiz ama belli bi süreden sonra insan özgür olmak istior...

Çağan gece nöbetinde yine annem ilgileniyor
ısrarla içmiyor papatya çayını püff
4 gibi uyurum en iyi ihtimalle

Sıkı bir buhar banyosu (buhar mak ile), tonimer baby ve burun aspiratörü ile bayağı rahatlattım sıpamı. ınşallah rahat bir uyku çeker...

Bu mesajı yazdıktan sonra Doruk hapşırarak uyandı, yarım saat salladım ama o beni sallamadı. Sesi de çıkmıyor, karanlıkta yatağında yatıyor öylece. Bakalım kendi kendine uyuyacak mı? Pek olasılık vermiyorum ama ?

nesrincim erkenden gel daha iyi hem muhabbete zaman olur kalabalık olunca e bide veletlerimiz olunca sesler bayağı birbirine karışacak kaydirigubbakcemile3

nesrincim bundan sonra düzene girer yavaş yavaş merak etme bizim kırkımız çıktıktan sonra gözle görülür farklılıklar yaşadık bide üç aylık olsak dahada süper olarr

nesrincim erkenden gel daha iyi hem muhabbete zaman olur kalabalık olunca e bide veletlerimiz olunca sesler bayağı birbirine karışacak kaydirigubbakcemile3

tamam şeker Allah kısmet ederse sabah erken gelirim ben

nesrincim bundan sonra düzene girer yavaş yavaş merak etme bizim kırkımız çıktıktan sonra gözle görülür farklılıklar yaşadık bide üç aylık olsak dahada süper olarr

umarım düzelir düzene girer ikimizde yorulıuyoruz
kolik sancısı 4. aya kadar devam edermiş umarım öyle olmaz

altını açtım popo açık fosur fosur uyuyor şimdilik yatagına yatırdıgım an uyanıyor ...

X