2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay yavrum nasılda bakmış sancılı, maşallah gözleri çok güzel

Burko bizde böyle ipodla geziyoruz ben boynuma asıyorujm bazen kaydirigubbakcemile3
dinleye dinleye gına geldi ama napalım
okyanus sesi yunus sesi de iyi geliyor denedinizmi ?

bugün doktordaydık uyku zamanı değişti şuan uyuyor bakalım nezman başlayacak benim geze nöbetim : (

Onları denemedim ama hamileyken klasik müzik konserine gitmiştim. İlk tekmeleri de orada hissetmiştim zatenopuyorumnanaktanO parçaları duyunca da büyülenmiş gibi oluyor. Bir de Neneh Cherry-Seven Seconds favorimiz:hooray:

maşallah nevaya anası gibi gezenti olucak herhal
bi uçağa atlayıp istanbula gelirsen tam olucekkk opuyorumnanaktan
pervine bağlı artık
herkesin bebeği müthiş.allaha şükürler olsun kazasız belasız hep birlikte kavuştuk yavrularımıza.8 saat sancı boyunca hepinize isim ism dua ettim kızlar.çok şükür ama çok mutlu oldum.
Allah analı babalı büyütsün hşgeldiniz
maşallah tontiğine annesi gibi diyet yapacak demek..yazık ona annesi
Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden

bakışa bak yav..bu kolik cdsinden bize kusma geldi..hele salih bozdu kafayı..ama işe yarıyor.bir de baby einsteinlar var onlar da iyi

ben karar verdim bizim topiğin kızları pek bi cingöz pek bi değişik..ecoş nevoş busoş

bencede topiğin kızları fena cingöz ilerde çok çektiricekler peşlerinde koşar durursunuz artık
erkekler daha masummm he heee :))

oyy oyy çağanımızda büyümüşşş
diyet he güzeldii vallahiii
ama önce sen diyete başla şekerimmm kilo almışsın baksana :))

kızlar bana gelirken birşeyler yapmak istemişsniz sağolasınız düşünmeniz bile yeter ben yaparım elimden geldiğince aç bırakmam sizleri :))
öperim

ece salyalandı..sizde varmı bişey.gecen boguluodu ama kusmamıstı dedim ya salyasındanmıs meger yeni anlıorum..aglarken filan genzine kacıoo

şimd, gece moduna gecioruz ama azonce emdi uyuklayarak ve sızdı gazıda cıkmadı suan omuzumda yerinede koyamıom kusar die sastım kaldım gak bile cıkmadı

koltuga yatırdım bi 10 dk yatsın kıvranırsa alırım kıvranmazsa yatırırım yerine

oyy oyy çağanımızda büyümüşşş
diyet he güzeldii vallahiii
ama önce sen diyete başla şekerimmm kilo almışsın baksana :))

birlikte başladık bugün diyete : )) süt yerine papatya çayı rezene içicezz kaydirigubbakcemile3

pervin senin geliş tarihin netleşince bilet olursa (uçak) öyle bir düşüncem var.direk tek uçak var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…