ay yavrum nasılda bakmış sancılı, maşallah gözleri çok güzel
Burko bizde böyle ipodla geziyoruz ben boynuma asıyorujm bazen kaydirigubbakcemile3
dinleye dinleye gına geldi ama napalım
okyanus sesi yunus sesi de iyi geliyor denedinizmi ?
bugün doktordaydık uyku zamanı değişti şuan uyuyor bakalım nezman başlayacak benim geze nöbetim : (
pervine bağlı artıkmaşallah nevaya anası gibi gezenti olucak herhal
bi uçağa atlayıp istanbula gelirsen tam olucekkk opuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün hşgeldinizherkesin bebeği müthiş.allaha şükürler olsun kazasız belasız hep birlikte kavuştuk yavrularımıza.8 saat sancı boyunca hepinize isim ism dua ettim kızlar.çok şükür ama çok mutlu oldum.
maşallah tontiğine annesi gibi diyet yapacak demek..yazık ona annesibugün doktora gittik kalça ultasonu çekildi, Çağan efendi hemşireleri pek sevdi hiç ağlamadı çapkın olcak oğlum : )
dr. kilosu 4600 olmalı bakalım kaç kilo dedi oooo bizimkinin maşallahı var 5100olmuş
diyet verdi oğluma çok kilo almış :)) arada papatya rezene çayı vericem sürekli emmesin gazıda ondan olurmuş
kolik sancılarımız içinde emzik önerdi.. normalde önermiyorum ama rahatlaması için kullanın dedi akşam 9 dan gece 2 ye kadar ağlıyoruz malesef
zor oldu emziği tutması ama sonunda kabullendi, umarım çok alışmaz
tombiğim büyümüşmü
bakışa bak yav..bu kolik cdsinden bize kusma geldi..hele salih bozdu kafayı..ama işe yarıyor.bir de baby einsteinlar var onlar da iyiÇılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden
Çılgın gibi ağlarken kolik sesini duyduk mu bir anda bu hale geliyoruz bizdelikafadulden
oyy oyy çağanımızda büyümüşşş
diyet he güzeldii vallahiii
ama önce sen diyete başla şekerimmm kilo almışsın baksana :))