Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurdancm süper yaaa
o kadını zaten anca minik bebeler sever anlamadığı için iğrenç bi kadın o yaaa
esram yavrum senin herhalin guzel saclarına bayıldım.ben anca kestirdim emrah kızıo boyatmama evlendiğimizden beri sac boyamorum kezban modeli geziom anca arada kestirirsem[/QUOTE
öperim tatlımm
bizimki karışmaz hiç saça başa, dün tam 2 buçuk saat kuaföre gittim babasına bıraktım eve geldimki bıraktığım gibi buldum öylece uyuyor babasıda yanında uyuyor şaşırdım kaldım
gun aydııın herkese..
cumartesi mevlüdümüz çok guzel geçti. oglum uslu durdu çok şükür ama biraz agladı ve bende budurumdan çok menun oldum çünkü çok uslu dursaydı fena nazar olurdu malum herkes iyi niyetle bakmıyor uslu bebklere..
buhengamede bitti ..
esraaa yahyaya sümsük demeeeeeeeeeee.. fururum seni. paşa oglum de,koçum de.. aaa annesi olmasöle bak gelirsem yanına..
diddddddoo neva çok dadlu ya maşallah..
özleeeeem kızının uyuma şekline bayıldık ailecek. biz henuz o hallere geçemedik. hep gögsümde ve yatakda yuz haliyle:)))
izmir buluşmassssssııı
harikasınız valla tek kelimeyle. bebekler muhteşem ayrıca sizide pek bi süslü gördüm..maşallah.
esracım istanbul buluşması için eşim şimdiden muhalefet haberin olsun. oglusu daha küçükmüş teeee sarıyerlere göturemezmiş. heheeeeee siz bana gelin:)
deryacım ilk bebişmizi göz agrımız yusuf paşa pek buyumuş pozlara yaptıgın yorumlarda çok hoş ilahi sen çok yaşa.:)
işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum
selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür
kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?
birde elimizi yiyoruz iştahlaaa memeyi bile böyle iştahlı emmiyor
hergün yeni bir huyyyy akannehir
dun mevlutumuz vardi cok guzel gecti ama aksamina kuzumun gazi tuttu, agladi(o agladi ben agladim(
neyse mevlutte aradan cikti ama yorgun gecti baya..
dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum
[/URL][/IMG]
perviiinnnn huuuu bakta iki aylık bebek anası görrr
ne öyle zayıf zayıf manken moduna geçmişsin bak bana hala tosun modunda geziyorum
mevlüdünüz hayırlı olsun fasulyeko
el yeme konusu aynı ama ben hala eldivenlerini çıkarmadım elleri buz gibi oluyo sizinde öylemi bizimki elini değil eldivenlerini yiyo
dide o tulumuda ilk ve son giyişi cunku anca oldu rahat edemedi pek..
kuzeyin kuyruklu tulumla boyle poz verdiğini hayal etsenize ne seker olur
srma pervin bizim de dolabımızda sıra gelmeyen ve küçük gelen kıyafetlerimiz oldu bunların ikisi tulum neyse ki ikisi de hediyeydi:))) benim aldıklarm 6 ay ve sonrası için tulumlar onlarda 5 tane zaten.olmaz dediğim kıyafetleri bir giydiriyorum küçük geliyor.çok severek bir yelek aldım mesala 15 gün içinde küçük gelmeye başladı.dolabı sık sık yoklamak lazım gözden kaçabiliyor bazı ciciler.
evrimden talep edelim özde modeli tulumlu yüzüstü yatış pozunu
selam herkese,
yoğun tempolarından (!) fırsat bularak torunlarını görmeye cuma günü gelmiş olan kaygana ile kayınpapayı göndermiş bulunuyorum.bu iki günlük sürede engin fikirleriyle ihya oldum,çocuk bakarken takıldığınız yer olursa arayın,aydınlatayım delikafadulden
öpüldünüssssssssss
çoook beğendim cidden yüzün gözün açılmış kendine gelmiş.dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum
[/URL][/IMG]
anlatışın çok hoş ayça..hayretle okudum ben de benim kayınvalideyi pipirikli sanırdım.tatilde biz de Konyadaydık o da sürekli ağlatmayın,emzir emzir deyip durdu ama seninki 10 basar vallaHerkese selam,
Bayramda Trabzon'a gitmiştik, cuma günü döndük, daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Yolda oğlum çok usluydu, sarsıntıdan olucak sürekli uyudu. Ama Trabzon tam bir kabustu. Sözde mevlüt yapıcaktım ondan bile vazgeçtim. Hava malum hep yağmurluydu. Evde tıkıldık kaldık. Veee kayınvalidesiyle yakın olanlara allah kolaylık versin diyorum başka da bişey demiyorum. Beni bırakın kocamı çok bunalttılar.. İkinci gün dönelim diye tutturdu. Rüzgar gak diyor koşuyorlar, noldu noldu niye durmuyo, bişey mi oldu. Yooo diyorum bebek bu bazen ağlayabiliyo. Onları sakinleştirmekten oğluma bakamıyordum o derece yani..Hele bi gece Rüzgar azıcık mızıldandı, tıutturdular doktora götürelim diye. Allah allah niye ki dedim. Öyle böyle değil acaip pimpirikliler. Sen nasıl 3 çocuk büyüttün dedim. Hep kucağımda büyüttüm hiç ağlatmadım diyor..Bide tutturdu sürekli yıkayalım yıkayalım diye. Hava yağmurlu zırt bırt niye yıkayıp üşüteyim çocuğu.
Ay bide çok komik. Ben ne zaman Wc'ye gitsem ya da duşa girsem hemen alıyo bebeğin altını değiştiriyo. Bezin bantları sıkmasın diye bol bol bağlıyor. Onun değiştirdiği tam 3 kere beline çiş geçti. Allahtan erken farkettim yoksa üşütecektim çocuğu. En son eşim annesine kızdı anne sen değiştirme bak belleri ıslanıyor diye..Saat başı altını değiştirelim diye tutturuyo. Nedenini buldum ama. Eskiden hazır bez yoktu. Çiş yapınca hemen değiştirmek gerekiyordu bebek ıslak kalmasın diye..Şimdikiler malum çok güzel emiyo ıslak kalmıyo. Onlar mecburen çok sık değiştiriyorlardı ordan kalma bi alışkanlık olmalı. Bu üşüycek diye kat kat battaniyelere sarıyor.Oysa Rüzgar çok alışkın değil, ben çok sıkı giydirmiyorum alışsın diye. Sonra pat diye soyuyo üstünü değiştireyim diyo. (Sebep te değişik değişik giyinsin diye. Yni çocuk kustu, üstü kirlendi diye değil. Sebepsiz üst değiştiriyoruz).Sıcaktan bi anda soğuğa geçince üşüyor yavrucak..
Öyle böyle geçti..Allahtan kendi annem çok karışmıyordu bana yoksa büyüklerle bebek bakmak çok zormuş. Ama biz dönerken ağladılar çok üzüldüm, alışmış bebeğe(
ne doluymuşum meğer..uzakta olduğum için bir kere daha şükrettim..
bi sus kadın yaaa tatilde aldığım iki kiloyu verecem diye çorba yiyorum zaten..yaptım miss gibi tarhana içicem onuevroşşş izledinmi sende pizzayı yapışını ne güzel yaptı yaaa sosis kenarlı pizzaaa
şimdi pizza hut onun reklamını veriyor
nefsime hakim olucam yemiyeceğimmmmmmmmmmmmm
ça ça ça ayçaaaa hoşgeldin tatlımmm
arcinal babaanneyide ayrıca kutluyorum
peki bebeğe bişeyler yedirmeye kalkışmadılarmı??
pilav-şekerli su-reçel-çikolata vss :sinifsinif:
ça ça ça ayçaaaa hoşgeldin tatlımmm
arcinal babaanneyide ayrıca kutluyorum
peki bebeğe bişeyler yedirmeye kalkışmadılarmı??
pilav-şekerli su-reçel-çikolata vss :sinifsinif:
Herkese selam,
Bayramda Trabzon'a gitmiştik, cuma günü döndük, daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Yolda oğlum çok usluydu, sarsıntıdan olucak sürekli uyudu. Ama Trabzon tam bir kabustu. Sözde mevlüt yapıcaktım ondan bile vazgeçtim. Hava malum hep yağmurluydu. Evde tıkıldık kaldık. Veee kayınvalidesiyle yakın olanlara allah kolaylık versin diyorum başka da bişey demiyorum. Beni bırakın kocamı çok bunalttılar.. İkinci gün dönelim diye tutturdu. Rüzgar gak diyor koşuyorlar, noldu noldu niye durmuyo, bişey mi oldu. Yooo diyorum bebek bu bazen ağlayabiliyo. Onları sakinleştirmekten oğluma bakamıyordum o derece yani..Hele bi gece Rüzgar azıcık mızıldandı, tıutturdular doktora götürelim diye. Allah allah niye ki dedim. Öyle böyle değil acaip pimpirikliler. Sen nasıl 3 çocuk büyüttün dedim. Hep kucağımda büyüttüm hiç ağlatmadım diyor..Bide tutturdu sürekli yıkayalım yıkayalım diye. Hava yağmurlu zırt bırt niye yıkayıp üşüteyim çocuğu.
Ay bide çok komik. Ben ne zaman Wc'ye gitsem ya da duşa girsem hemen alıyo bebeğin altını değiştiriyo. Bezin bantları sıkmasın diye bol bol bağlıyor. Onun değiştirdiği tam 3 kere beline çiş geçti. Allahtan erken farkettim yoksa üşütecektim çocuğu. En son eşim annesine kızdı anne sen değiştirme bak belleri ıslanıyor diye..Saat başı altını değiştirelim diye tutturuyo. Nedenini buldum ama. Eskiden hazır bez yoktu. Çiş yapınca hemen değiştirmek gerekiyordu bebek ıslak kalmasın diye..Şimdikiler malum çok güzel emiyo ıslak kalmıyo. Onlar mecburen çok sık değiştiriyorlardı ordan kalma bi alışkanlık olmalı. Bu üşüycek diye kat kat battaniyelere sarıyor.Oysa Rüzgar çok alışkın değil, ben çok sıkı giydirmiyorum alışsın diye. Sonra pat diye soyuyo üstünü değiştireyim diyo. (Sebep te değişik değişik giyinsin diye. Yni çocuk kustu, üstü kirlendi diye değil. Sebepsiz üst değiştiriyoruz).Sıcaktan bi anda soğuğa geçince üşüyor yavrucak..
Öyle böyle geçti..Allahtan kendi annem çok karışmıyordu bana yoksa büyüklerle bebek bakmak çok zormuş. Ama biz dönerken ağladılar çok üzüldüm, alışmış bebeğe(
ne doluymuşum meğer..uzakta olduğum için bir kere daha şükrettim..