2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence gaddarca deil didem ya sende bende yalnızız işimizi yetiştirmemiz için evimizi, çekip çevirebilmemiz için mecburen onlarda bize yardımcı olcaklar.hem bence iyi bişeyde bebeklerimizde uyku düzenine alışıyoben gündüz alıştırdımda gece tam biz yatacakken yaygarayı basınca mecburen onu uyutmadan uyuyamıyorum ama babası nöbetçiyken onada alıştırmaya çalışcam

nevanın şapkaya yaptığının aynısını yapıyo beratta hatta şapkası yoksa yatakta tepine tepine aşağı kayıyor yorgan yüzüne geliyo başlıyor aygara yapmaya

selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür

meltem allah kabul etsin ..ece nasıl iidri inaşşalh..

burnum tıkalı boğazım acıyo halsizlik vra grimi oluyorum sabahtamn beri 2 bardak ıhlamuru devirdim inşallah şifa olur eylülünde burnu tıkalı yoksa gripmi oluyo..of yaaa...1 dk emiyo bırakıyo 5 dk sonra yine istiyo yoruluyoı tabi burun tıkalı zor oluyo..

esracım demek ist buluşması olacak çok sevindimm tarih belirlenirse iyi olur inşallah gelebilirim

canım geçmiş olsun
mevlüt güzeldi siz yaptınız mı
eylül iyi olur inşallah
biz tonimer burun damlası damlatıp burnuna sonra burun aspiratörü kullanıyoruz burnu açılıyor tavsiye ederim

canım geçmiş olsun
mevlüt güzeldi siz yaptınız mı
eylül iyi olur inşallah
biz tonimer burun damlası damlatıp burnuna sonra burun aspiratörü kullanıyoruz burnu açılıyor tavsiye ederim

saol cnm...serum physiologique bunu aldık ama daha kullanamadım nasıl yaprım bilmiyorum akşam kvalidem gelsin o yapar..cesretim yok.bende ayın 10 da okutcam inşallah.

slm kızlar oğlum dün geceden beri huysuzz hep sancı halindee

bu arada yoğun ısrarlarınız üzerine sümsük demiyorum artık kendilerine :kedi:

kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?

güllüüüü hiç bişi demiyorum sanaaa kızlar vermiş sana gerekli cevabııı
gelip alayımmı annem kapından heee :mymeka:

pervinim kimse gelmese ikimiz buluşuruzz tatlım sen merak etmeee
meltem melek esra nazan ebru ve diğer ist. anneleri çoğunluk gelir ben inanıyorummm

sihirli bi sopam olsada eve bi dokunuşta temizleseee yemekleri yapsa bende oğlumla bütün gün koyun koyuna uyusammmm

evroşşş hasan beratimmm çok tatlı aynı yahyama benziyo ben baştan beri çok benzetiyodum bizim bebişleri zatennnn maşallah kocamannn

ecoşum foto çekilmeyi sevmiyo annesiii
ama az kaldı ha gayret güldürücen annesi azimle devam ett poposunu ısırırım ben onunnn nazarlardan saklasın rabbim

geçmiş olsun canım..burnunu spprey ve aspiratörle açabilirsin.neva'nın burnu da tıkalıydı bu sabah aspiratörle çekince neler geldi neler..ağladı mağladı ama rahatladı sonra.
selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür
hadi geçmiş olsun
slm kızlar oğlum dün geceden beri huysuzz hep sancı halindee

bu arada yoğun ısrarlarınız üzerine sümsük demiyorum artık kendilerine :kedi:
üşüdü mü ne oldu paşama?

bakmaz mı hem nasıl bakıyor.televizyonla ters yöndeyse gözlerini tepeye diiyor görmek için.salih gelince açılıyor bir tek Allahtan.ama kapatnca ağlamıyor bir de sümsük diyosun çocuğa delikafadulden

birde elimizi yiyoruz iştahlaaa memeyi bile böyle iştahlı emmiyor
hergün yeni bir huyyyy akannehir

mevlüdünüz hayırlı olsun fasulyeko

BURUN AÇMA meselesinde ben tonimer baby sprey ve aspiratörü ile hallediyorum.serum fizyolojik hiç bi işe yaramadı bizde

esram tv konusunda bi kere yüzü farketmeden o yöne gelmiş baktım hiç sesi çıkmıyo hemen yönünü değiştirdim

el yeme konusu aynı ama ben hala eldivenlerini çıkarmadım elleri buz gibi oluyo sizinde öylemi bizimki elini değil eldivenlerini yiyo

hic bakmazmi ozellikle zuhal topalla izdivac programi favorimiz:))kadinin sesine mi bayiliyor ne adeta mest oluyor...:))birde aynada kendine bakiyor sipa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…