neva da hiç sevmiyor şapkayı resmen eliyle çekiştiriyor sonra gözünün üstüne inince bas bas bağırıyor..
ben de günde bir defa uyguladım o yatağında bırakıp ağlatma işini.onu iyice terkettim sanmasın diye de 2 dakikada bir gidip konuştum sakin sakin sonra tekrar bıraktım.o ağlarken fena olmayayım diye mutfakta işlerimi yaptım..çok gaddarca görünüyor ama bu ikimiz içinde en iyisi.uyku saati dışındaki zamanlarda kucaklanma ihtiyacını gideriyorum zaten konuşuyorum öpüyorum kokluyorum artık bir de büyüyorlar daha da akllanacaklar de mi evroşum?
meltem allah kabul etsin ..ece nasıl iidri inaşşalh..
burnum tıkalı boğazım acıyo halsizlik vra grimi oluyorum sabahtamn beri 2 bardak ıhlamuru devirdim inşallah şifa olur eylülünde burnu tıkalı yoksa gripmi oluyo..of yaaa...1 dk emiyo bırakıyo 5 dk sonra yine istiyo yoruluyoı tabi burun tıkalı zor oluyo..
canım geçmiş olsun
mevlüt güzeldi siz yaptınız mı
eylül iyi olur inşallah
biz tonimer burun damlası damlatıp burnuna sonra burun aspiratörü kullanıyoruz burnu açılıyor tavsiye ederim
sihirli bi sopam olsada eve bi dokunuşta temizleseee yemekleri yapsa bende oğlumla bütün gün koyun koyuna uyusammmm
geçmiş olsun canım..burnunu spprey ve aspiratörle açabilirsin.neva'nın burnu da tıkalıydı bu sabah aspiratörle çekince neler geldi neler..ağladı mağladı ama rahatladı sonra.meltem allah kabul etsin ..ece nasıl iidri inaşşalh..
burnum tıkalı boğazım acıyo halsizlik vra grimi oluyorum sabahtamn beri 2 bardak ıhlamuru devirdim inşallah şifa olur eylülünde burnu tıkalı yoksa gripmi oluyo..of yaaa...1 dk emiyo bırakıyo 5 dk sonra yine istiyo yoruluyoı tabi burun tıkalı zor oluyo..
hadi geçmiş olsunselam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür
üşüdü mü ne oldu paşama?slm kızlar oğlum dün geceden beri huysuzz hep sancı halindee
bu arada yoğun ısrarlarınız üzerine sümsük demiyorum artık kendilerine :kedi:
kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?
kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?