2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dun mevlutumuz vardi cok guzel gecti ama aksamina kuzumun gazi tuttu, agladi:KK43:(o agladi ben agladim:KK43:(
neyse mevlutte aradan cikti ama yorgun gecti baya..

nurdancm süper yaaa
o kadını zaten anca minik bebeler sever anlamadığı için iğrenç bi kadın o yaaa

dün saçımı boyattım olmuşmuuu??
kaç aydır tarzan modunda gezdiğim için aynaya bakınca bi garip oluyorum

sn207048.jpg
[/URL][/IMG]

güllüüüü hiç bişi demiyorum sanaaa kızlar vermiş sana gerekli cevabııı
gelip alayımmı annem kapından heee :mymeka:
şaka bi yanada eger eşim bırakmazsa imkanı yok ben çocukla otobusle sarıyere hemde 2-3 vesait değiştirerek ..yavrucum arabamızı sattık artık sadece eşimin arabası var ebn kaldım arabasız.bakalım kısmetnasip diyelim valla.şimdiden hayaller kururp husrana ugramak istemiyorum..

buda bi nebze suratlı halimizakannehir
ya bu kızlar pek bi uzeller bizim topiğin huyundanmı suyundanmı...

gözünaydın pinky hayırlı olur mevlüdiniz inşallah insan mevlüdü yapınca üstünden yük kalkıyo gerçekten
gülistan üsütnden yük kalktı dimi.ç.allah kabul etsin inşallah.bizde ayın 10da düşünüyos mevlüdü..allahım nasip kısmet eder inşallah sağlıkla huzurla geçer inşallah...
valla aynen öyle oldu hep aklımda mevlüd bi geçsin diyordum çok şükür yuk kalktı.gerçi gelemeyen 10-15 kişi var ama onlarada kısmet ne zaman gelirlerse..

sl371047.jpg

işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
sl371429.jpg

dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum
sabahsporu bizdede var birde gece yatmadan önce pijamalarımızı giydikden sonra...bayılıyorum o hallerine...

selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür
canım allah kabul etsin.
birde elimizi yiyoruz iştahlaaa memeyi bile böyle iştahlı emmiyor
hergün yeni bir huyyyy akannehir
aaaaa aynısı bizdede mevcut hemde şapur şupur sanki bal yiyor ya..

perviiinnnn huuuu bakta iki aylık bebek anası görrr
ne öyle zayıf zayıf manken moduna geçmişsin bak bana hala tosun modunda geziyorum

esraaaaaam çok guzelleşmişsin annelik pek bi yaraşmış sana ay balam.:)

mehmet akif uyuyorken bende bi resm çekip koyayım henuz 28 gunluk anne nasıl olur sizde görun bakalım

şimdi bu velet koltukta uyuyor yanımda
hiçbir temasımız vs yok
ama ben diğer odaya geçince yaygarayı basıyor
sizce nasıl oluyor bu iş acaba gözler kapalı ama görüyormu
üstün yetenekleri vardır belkim oğlumun kimbilirrr süperyahya bi pelerin takarım uçar felan

ne saçmalıyorum ben yaaa evde yemek yok evi mok götürüyo nası temizlk yapcem bilmem pöfff
ayrıca karnım açç
birde iştahsızlık yaşıyodum ya maalesef geçti eski moduma dönmek üzereyim mafoldumben
dürümler kokoreçler hayal etmeye başladım yine mafoldumben

esra saçlar çok yakışmış

aman iştah benim 1 aydır full açık kilo veremiyorumda bari almasam

yatakodasında yatak bile açık hala makinaya çamaşır atmam gerek bulaşıkları makinaye dizmem gerek

oktay usta pizza yaptı bugün içm gitti yaa pizza siparişimi versem aceba :hulya:

gülistanım evroşum sağolun kızlarr
bide zayıflasam offf 80 de takıldım kaldım iştahımın geri gelmesi beni çok ama çok korkutuyorrrrrrrr

ay ne çok diziler var yaa her kanalda 10 tane dizi akşamları diziden başka birşey yok tv de gıcık oluyorum gündüz zaten bişey olmuyor

kızlar ya sizin bebekler tvye bakıyormu??
önceleri ben tvye baktığını çakmadım dikiyor gözlerine boş boş dedim geçen gün baktım resmen kafayı kaldırmış bakıyor kapattım tvyi ağlamaya başladı
nası yanii ya dedim bi parça velet ne anlar tvden sizinkilerde bakıyormu?

ben baktırmıorum ama babası mac seyrederken kızım hep arıza cıkardıgından kucagına alıp maca baktırıo bende takılıom oyle iş yapıom bi yerlerde

ecoşum foto çekilmeyi sevmiyo annesiii
ama az kaldı ha gayret güldürücen annesi azimle devam ett poposunu ısırırım ben onunnn nazarlardan saklasın rabbim :nazar:

bize guluo sirinlik yapıo ama foto cekilirken ya agzını acıo o beyaz dil ortada ya aglıo yada suratsızlık yapıo

hemde nasıl cokcokcok kıskanıom walla cok tatlıymıs eli desen bala bandırmıslar

ayşinciğim,çok güzel bir yazı.her cümlesinin altına imzamı atar,seni de tebrik ederim.

çok güzelmiş ayşin..Benim ve sanırım birçoğumuzun duyguları var o satırlarda.

İnşallah acılarınızı unutturup mutluluğunuza mutluluk katar minik Devan.

allah rahmet eylesin...kızına uzun ömür versin

[

Beğendiğinize sevindim. Başsağlığı dilekleriniz için de çok çok teşekkürler.
E ben diyorum siz cesaretli, becerikli hatunlarsınız vallahi :eek:
Ama o zamana kadar bende toparlarım sanırım, gelirim inşallah sositososito

işte poz vermeyi sevmeyen suratsız kızım ve ben dunku halimiz

Evet poz vermeyi sevmiyor hiç besbelli, ama tulumu pek yakışmış, maşallah sana tombiş suratlı Ece :nazar:

ayşincim yazın cokk guzel...yuregine saglık, Allah sabırlar versin bu guzel gonlune

Çok teşekkürler..

ayşin başın sağolsun cnm..allahım rahmet etsin kardeşine..mekanı cennet olur inşallah...allahım sevdiklerimize uzun ömürler sağlık hzur versin inşallah .bizede inşallah...

Amin amin.. Çok teşekkürler

sl371047.jpg

işte buda benim minik kuşum sabah sporu yapıyor
sl371429.jpg

dışarı çıkmadan uyuklamaya başladık çok yorgun benim oğlum

Oyy ne de güzel giyinmiş, çok uslu görünüyor a.s

arkadaşlar maşallah süphanallah çabalarım meyvelerini veriyor galiba.bu günlerde neva kendi kendine uyuyor.o kadar yormuştu ki beni mahflmuştum resmen.bir türlü uyumuyordu.inşallah böyle gider.bu şekilde daha az yorulup diğer işlerimi vakit ayırabiliyorum.uyanıp emince de keyfi yerine geliyor gülüyoruz oynuyoruz.maşallah..kolik belaından sonra ilaç gibi geldi

Maşallah maşallah :nazar:

selam herkese merhaba
herkes ve bebekler iyidir umarım bayağıdır giremedim nete
mevlütümüzü yaptık cumartesi çok şükür

Allah kabul etsin, bizimki de perşembe günü

slm kızlar oğlum dün geceden beri huysuzz hep sancı halindee

bu arada yoğun ısrarlarınız üzerine sümsük demiyorum artık kendilerine :kedi:

Bize de dün gece zehir oldu,Deva'da sabaha kadar kıvrandı sancıdan :sinifsinif: Bir de göğsünde, boynunda ve yüzünün kulağına yakın yerlerinde kırmızı lekeler çıktı dünden beri, sabah soluğu doktorda aldık. İsilik gibi olmuş çok giydirmeyin dedi, bir tane sprey verdi. Bir de gaz sancısı için Neo Baby isimli bir karışım verdi, henüz denemedik, çünkü yorgunluktan sızmış vaziyette şu an..

Bizde yiyoruz bizdee, özellikle acıkınca bir iştahlı yiyoruz ki ellerimizi kaydirigubbakcemile2

bende 75e takılı kaldım hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum ve bu durmdan nefret ediyorum
dün çarşıya çıktık elimde halleylerle döndüm açlıktan ölcem sandım
bende yarın o pizzayı yapayım diyorum bugün hakan nöbetçi hepsini falan yerim koca pizzanın mazallah

esram yavrum senin herhalin guzel saclarına bayıldım.ben anca kestirdim emrah kızıo boyatmama evlendiğimizden beri sac boyamorum kezban modeli geziom anca arada kestirirsem

X