2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durumu geçen gün biz yaşadık...emzirdim uyttum öle çıktım yarım saata döncez diye..bi aradık ağlıyo kvalidem bakıyodu eve geldik katılıyo..ne yaptıysa susmadı..geldim hemen emzirdim mışıl mışıl oldu.bide homurdana homurdana emiyoki komikya..içim gitti ya o haline...naısl bırakıp gittim ben seni dedim..çalışacakklar için çok zor valla..düşünüyorumda ben yarım saatliğine dışarda olsam hemen özlüyorum akşama kadar ne yaprdım..allalhım sizede kolaylık versin...

selam herkese,
yoğun tempolarından (!) fırsat bularak torunlarını görmeye cuma günü gelmiş olan kaygana ile kayınpapayı göndermiş bulunuyorum.bu iki günlük sürede engin fikirleriyle ihya oldum,çocuk bakarken takıldığınız yer olursa arayın,aydınlatayım delikafadulden
öpüldünüssssssssss

pervin doktora gitme zamanı gelmiş.ilerlemeden hemen götür ki kısa sürede atlatsın.başımıza geldi biliyorum
kyamazım ben ona ..ben de hep nasıl işe gideceğim diye düşünüyorum.üstelik evimin dibindeki okula tayinim çıkmadı.çok uzaktski bir okula çıktı ve süt iznine gelemeyeceğim kadar uzak..bir de bakıcı bulmalı iyisinden..Rabbim yardım eder inşallah
kızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki
ne desem bilmiyorum ki en iyisi doktora danışmak

çok tatlısın sen be nevin..daha sık gel diyorum sana gelmiyon

bu da benim tıstinimin yüzüstü maceralarıdır.arz ederim.bizimki rezil ev haliyle öyle özde gibi süslü değil idare edin gari:)

bu da üstünden inmediği sevgili minderi az önce çekilmiştir

dide maşallah kuzumuza ben daha yüzükoyun yatırmadım ama döşümde aynı senin prenses gibi yatıyor burçin popo aynen yukarıda duruyor bende uyusun diye hiç bozmuyorum keyfini azıcık belim agrıyor ama kıyamyorum kuzuma yerine yatırınca uyanıyor.
sorma bizde hiç süslü degiliz teyzesi hep ev hali günde birkaç posta degişiyoruz çünki sabahtan 3 kere degişti tabiki hepsi kusmuklu anlıyacagın

sağol teyzesi benim serseride öyle döş mereklısıydı zor vazgeçirdik.ikimiz de ter içinde kalıyoruz.biz de çok fazla üstbaş kirletiyoruz.iki sepet çamaşırı var yıkanacak.hep de babasının kucağında kusuyor onu da kendini de batırıyor adamın kıyafeti kalmadı evde giyecek atletle geziyor yazık:))

taze yoken tickerımı değiştireyim hevesimi aldım sayılır daha fazla yer işgal etmeyelim

didecim çok şirin ya maşallah benim yakışıklı öle yatmadı hiç kızarıp bozalıy hemen

Son düzenleme:
başlarda neva da yatmıyordu..karın ağrısana iyi geldiğini keşfetti.zaten nadiren yatırıyorum çok sancısı olursa iyi geliyor

sevindim birden ya buarada evin nerde yazabilirmisinzemuszemus
sarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus
bu da benim tıstinimin yüzüstü maceralarıdır.arz ederim.bizimki rezil ev haliyle öyle özde gibi süslü değil idare edin gari:)
didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn

imaj değişikliği yaptım foto çekilim koyacam bakalım beğenicekmisiniz benüüüüüüü zemuszemus

istanbul hatunlarıııııııııııııııııı
pervin gelince bana bekliyorum uzakmış şuymuş buymuş bahane kabul etmem bilesiniz
şimdiden planı yapalım pervin gelince günü belirlerizzz

deryammmm hayırlı olsun eviniz kuzum yusufuma kocaman maşallah bende seni çok merak etmiştimmm
öperimmmm

ayşiiin anlatışın öyle güzelki zaten hayranım senin türkçeneee çok akıcı bir dille anlatıyorsun yazdıklarını okumak zevkli oluyor devayıda mis mis öpüp kokluyorum buluşmaya senide bekliyorum

Off bi de bakıcı işi var tabi..
Bizim yanımızda annem var , biz annemin yanına yardımcı bulacağız, yani size göre bir nebze daha iyiyiz, en azından annem başlarında olacak. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah..

Harika yaa, çok tatlı yatmış,bende böyle yatırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

Aaaaa çocuğa niye sümsük diyosun Esra yaa, paşa gibi çocuk valla, öyle deme :umursamaz:

ayşiiin anlatışın öyle güzelki zaten hayranım senin türkçeneee çok akıcı bir dille anlatıyorsun yazdıklarını okumak zevkli oluyor devayıda mis mis öpüp kokluyorum buluşmaya senide bekliyorum

Çok teşekkür ederim Esra. Köşe yazarlığı yapıyorum bir sitede. Ufak hikaye denemelerim falan var. Bir de kitap çalışmam var. Aslında vardı demek daha doğru, şimdilik yazarlık kariyerime kaydirigubbakcemile3 ara vermek durumunda kaldım bebişimden dolayı.

Bende çok isterim buluşmaya katılmayı, ama senin kadar becerikli değilim ki ben, bebeği alıp yanlız başıma çıkmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum

ayşincim annenle gelirsin tek gelme sende
yeterki gelmek iste yanii
bu arada demekki tahminim doğru yazıda bi akıcılık var demekki köşe yazarlığıda yapmışsın
tekrar başladığında okuyalım yazılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…