Dün öğle saatlerinde eşimle biraz alışverişe çıktık. Deva'yı anneme bıraktık. Uyutup çıktık evden, öğle saatlerinde 3 saatten önce uyanmaz genelde,o rahatlıkla biraz dolaşalım dedik.
1 saat kadar sonra annem aradı, Deva çok ağlıyor diye, telefondan da nasıl cırlama sesi geliyor kızımın :sinifsinif: Uçarak eve geldik, apartmanın girişinden kızımın sesi geliyordu, o nasıl bir ağlama, sanırsınız ki bir yerini kesmişler !
Annem ne yapacağını şaşırmış, o da ağlamaklı.. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, ateşi yok, masaj yaptım, mama yaptım, kucağımda gezdirdim, salladım.. Ama hiç susmadı yarım saattir dedi.
Kızımı aldım kucağıma, o an öyle bir şey oldu ki.. Kızım susuverdi..Başını göğsüme yaslayıp, iç çekmeye başladı. Yatırıp emzirdim hemen, emerken sürekli göğsümü tuttu, iç çekti.. 5 dakika sonra da uyuyakaldı, ama göğsümü öyle sıkı tutuyordu ki, o şekilde uyuttum mecburen.. Dün bütün gün, kucağımdan hiç bırakmadım.. Gecede yanımızda uyudu, ama çok enteresan, bir eli ile hep ya parmağımı, ya göğsümü tutarak uyudu..
Bir taraftan çok mutlu oldum, bir taraftan çok üzüldüm onu bırakıp gittiğim için.. Şimdi düşünüyorum da, annelik ve kızımla aramızdaki bağ ne kadar muhteşem opuyorumnanaktan
Ve yine düşünüyorum ki, ben kızımı bırakıp nasıl işe gidicem :sinifsinif:?
ohh oh maşallah bebişlere koca koltuğu kapladı kuzularBu da bendenalkisalkisalkis
Soldan sağa: Doruk, Teoman, Teoman'ın sillesini yemişlaelaelaelaelaeBuse, Kuzey, Ceren ve ucundan acık Nazanlülülülülülü
maşallah yusufumuza
yav ikidebir ne resmimi çekip duruyorsun hiçmi koca adam görmedin
bence doktora göstermelisin
pervin doktora gitme zamanı gelmiş.ilerlemeden hemen götür ki kısa sürede atlatsın.başımıza geldi biliyorumresmen sabahladık..hiç uyumadı yani cok az onuda salonda yatırıp yanına yattım.şimdide omuzumda.burnu hırıl hırıl suyundan dokuyorum cekiorum aspiratorle acılmıo..cok terlemişti havluı var sırtında.bakalım gun nası gececek
kyamazım ben ona ..ben de hep nasıl işe gideceğim diye düşünüyorum.üstelik evimin dibindeki okula tayinim çıkmadı.çok uzaktski bir okula çıktı ve süt iznine gelemeyeceğim kadar uzak..bir de bakıcı bulmalı iyisinden..Rabbim yardım eder inşallahDün öğle saatlerinde eşimle biraz alışverişe çıktık. Deva'yı anneme bıraktık. Uyutup çıktık evden, öğle saatlerinde 3 saatten önce uyanmaz genelde,o rahatlıkla biraz dolaşalım dedik.
1 saat kadar sonra annem aradı, Deva çok ağlıyor diye, telefondan da nasıl cırlama sesi geliyor kızımın :sinifsinif: Uçarak eve geldik, apartmanın girişinden kızımın sesi geliyordu, o nasıl bir ağlama, sanırsınız ki bir yerini kesmişler !
Annem ne yapacağını şaşırmış, o da ağlamaklı.. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, ateşi yok, masaj yaptım, mama yaptım, kucağımda gezdirdim, salladım.. Ama hiç susmadı yarım saattir dedi.
Kızımı aldım kucağıma, o an öyle bir şey oldu ki.. Kızım susuverdi..Başını göğsüme yaslayıp, iç çekmeye başladı. Yatırıp emzirdim hemen, emerken sürekli göğsümü tuttu, iç çekti.. 5 dakika sonra da uyuyakaldı, ama göğsümü öyle sıkı tutuyordu ki, o şekilde uyuttum mecburen.. Dün bütün gün, kucağımdan hiç bırakmadım.. Gecede yanımızda uyudu, ama çok enteresan, bir eli ile hep ya parmağımı, ya göğsümü tutarak uyudu..
Bir taraftan çok mutlu oldum, bir taraftan çok üzüldüm onu bırakıp gittiğim için.. Şimdi düşünüyorum da, annelik ve kızımla aramızdaki bağ ne kadar muhteşem opuyorumnanaktan
Ve yine düşünüyorum ki, ben kızımı bırakıp nasıl işe gidicem :sinifsinif:?
ne desem bilmiyorum ki en iyisi doktora danışmakkızlar bebeğimin boyunla saçın birleştiği yerde ve kulağının arkasında oynak bir kitle var.normal mi ki
selam herkese,
yoğun tempolarından (!) fırsat bularak torunlarını görmeye cuma günü gelmiş olan kaygana ile kayınpapayı göndermiş bulunuyorum.bu iki günlük sürede engin fikirleriyle ihya oldum,çocuk bakarken takıldığınız yer olursa arayın,aydınlatayım delikafadulden
öpüldünüssssssssss
dide maşallah kuzumuza ben daha yüzükoyun yatırmadım ama döşümde aynı senin prenses gibi yatıyor burçin popo aynen yukarıda duruyor bende uyusun diye hiç bozmuyorum keyfini azıcık belim agrıyor ama kıyamyorum kuzuma yerine yatırınca uyanıyor.
sorma bizde hiç süslü degiliz teyzesi hep ev hali günde birkaç posta degişiyoruz çünki sabahtan 3 kere degişti tabiki hepsi kusmuklu anlıyacagın
sarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemussevindim birden ya buarada evin nerde yazabilirmisinzemuszemus
didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaabu da benim tıstinimin yüzüstü maceralarıdır.arz ederim.bizimki rezil ev haliyle öyle özde gibi süslü değil idare edin gari:)
kyamazım ben ona ..ben de hep nasıl işe gideceğim diye düşünüyorum.üstelik evimin dibindeki okula tayinim çıkmadı.çok uzaktski bir okula çıktı ve süt iznine gelemeyeceğim kadar uzak..bir de bakıcı bulmalı iyisinden..Rabbim yardım eder inşallah
sarıyer-istinyede canım buluşmayı ayarlayalım sende gel mutlaka zemuszemus
didoooo seviyom ulen ben nevayı hemide çok seviyom vericen dimi kızını sümsük oğlumaaa
senin kız saçını başını yolar benim oğlanın ne güzel anlaşırlarrrr delikafadulden
maşallah gocamannnnnn
ayşiiin anlatışın öyle güzelki zaten hayranım senin türkçeneee çok akıcı bir dille anlatıyorsun yazdıklarını okumak zevkli oluyor devayıda mis mis öpüp kokluyorum buluşmaya senide bekliyorum