2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burkocum şimdi baktım numıs med yazıyo ben bundan önce biokadin kullanıyodum pamuğa sürüp dikiş yerlerime sürüyodum o daha kötüydü die bu kullandığıma şükreder oldum
ama malesef faydası yok sanki.ölesine kullanıyom resmen:umursamaz:

nolcak bilmiyorum kocam bian önce iyileşmemi bekliyo
ağrıp yok deyip yanına yaklaşmamı bekliyo ama neeeeeeeeerde
oralı bile değilim:1no2:

dide bebişin çok şirin çıkmış kaç aylık oldu.sancıları oluyo yazmışsın bana iki aylık olunca sancısı bitiyo diolar yine mi yalan sölediler
malum evlenirken ilk gece için
hamileyken doğum için
şimdide sancısı için mi yani

rosewind ismin nedir bide ist. neresinden?hangi hast. gittin doktor uğramamış bile yanına kınıyorum o dohtoruuu

ismim canan avcılarda oturuyorum.avcılar hospital de doğum yaptım içimden çok şey sayasım var doktora ama neye yarar.......
olan oldu ama kimseye tavsiye etmiyorum

annemı bırak hıc bır aıle buyugu sormadı gorumcem ve kayınvalıde ılk gunden berı bana corap gıy aman dıyorlar bebvege gaz gecer dıye bebegı akıl eden yok :)))

ya bızım evde kuzey gunes almaz pek ama agustos bası dogdu ya bızımkıler cok sıcaktı hava sonrada akıl edemedık ıstee ((

ayyy sendemııı sen ne kadar sonra farkettın pekıı??

benim minişim büyümüşmüü peküüü

[/URL][/IMG]

oyy yerım benn kucuk adamm olmus kırmızı erkek bebeklere cokk yakısıyorrr
kı kocana nıye sumsukk dıyonnn duymasınn :) cokk ayıpp :)

bu kan ve ıdrar tahlıllerı ne ıcın burcu??

benım oglumda bobrek tasıl altı aylıktan berı oldugu ıcın sıkca ıdrar tahlılı yaptırırdık bız erkekte bıl o torbayı doldurmak cok zor kızı dusunemıyorum valla

teşekkür ederim canım..sancı hakkındaki bu yorumların bitirdi beni:) eskisi kadar sancısı yok elhamdülillah..o günler kabus gibiydi emzirirsin gaz olur gazını çıkarana kadar bir daha acıkır yine gaz olur tam bir ksır döngü.ara ara oluyor şimdi..bebişim 6 gün sonra 2 aylık olacak inşallah.

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra çok şüküğr tekrar burdayım hepinizi çok özledim kimler ne kadar zayıfladı kimlerin bebişleri tosuncuk oldu kimler eşleriyle hasret girderebildi daha neler neler var merak etiğim

gülistancim hani beni rüyanda görmüstünya,senin hocanin esiydim :)) düngecede ben seni gördüm sana rüyamda diyorumki "gülistancim sen beni galiba bi ögretmenin eşiyle kariştirmissin.kiz o seni keklemis benim eşim Hakan" diyorum :)) baya konusuyoruz tlfnda.öle yani

buarada bizim 40imiz bayramin 3.günü cikti ve tüüükkani açmis bulunuyoruz ama cok canim yandi beeaah.bu ne ya.2.dede yandi yada agrili oldu iste neyse.nezaman eskiye döncek ayol,ilkinde bile böle olmadi.anacim hic yanaşasim yok.bian önce gecmesini diliyorum yoksa bende özledim kocisi

derya ben kendi adıma bayramda iki kilo almış bulunmaktayım..pişmanmıyım hayır..eski yeme düzenime döndüm vereceğim inşallah

kızlar acil bir soru sorucam
düne kadar çatlıcak kadar şişiodu göğüslerim fazlası da göğüs pedlerine akıordu. dün annem bebek her ağladığında aç bu die getirdi. bebekte emdi emdi. ve göğüslerim hiç dolmadı. sanki doymuor bebiş. ama birden bire oldu. 3 saatte bir yiyen bebek nie böle oldu. süt birden kesilir mi. baya yumuşak dokusu şu an göğsümün

esracım yap eksik kalma sen de.ama çk yer kaplıyor kızarlar mı diğer gacılar bize???

lalcim çok sı emzirip dinlenmediysen ve birşeyler yemediysen olmuş olabilir

canım benim göğüslerimde dediğin gb oldu bayaği korktum hatta üzülmüştüm
ama şimdi yine eskiye döndü.tekrar dolgunlaştı.ama gittikçe bebişlerimiz büyüdüğü için
emip duruyolar bide yemek yemeği unutuyorumsırnaşık şey bazen o zaman sütüm azalıyo sende dikkat et derim

gypsyesra hosbulduuuk sevindirik oldum birden opuyorumnanaktan

bu ters çevirme olayını ben gayet net hatırlıyorum kardeşi doğduğunda ben 9 yaşındaydım her yıkadıklarında babaannem kardşimi ayaklarından tutar çamaşır gibi sallardı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ne akla hizmetse

ay burko bu hastanede incik cıncık incelicem diye yapmadığı eziyet kalmadı bebeğegözüm korktu bu olaydan
hastaneye gittiğimde saat beşbuçuktu kadının 2.5 yaşlarında çocuğu vardı 2denberi çocuğu idrar tahlili için belkliyomuş çocuk hala gelmedi deyip duruyodu
düzelir mi peki gene.

düzelir canım merak etme ben bi kaç defa yaşadım aynı durumu

dide tickerın süper olmuş
avatarında çok güzel anne kız süpersiniz

esra yahyanın ayağındaki ayakkabının aynısı bizdede var hediye geldi ama büyük biraz daha olmuyo

çok saolun kızlar. şimdi tavuk suyuna çorbamı pişireim. bugün ne yesem die çırpınıorum. biraz beslenip geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…