- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 37
Rosewind savlex dediğim suya katılan bir dezenfektan. Sanırım senin kullandığın da benzer birşey. Ben onu 1 haftadır falan kullanıyorum da, sanki onu kullanmadan önce daha hızlı iyileşiyordu dikişlerCADIARZUOnun için sordum
rosewind ismin nedir bide ist. neresinden?hangi hast. gittin doktor uğramamış bile yanına kınıyorum o dohtoruuu
esrakom ben dicem ama sana gerizekalı ama nasıl derim değerli fikirlerinin sıkı takipçisiyim.yatarak emzirmek olayının mucidiyken bu kadar basit temel kuralı nasıl düşünemezsin. ben külotlu çorabını giydirdim üstüne patik üstüne patikli tulum ancak ısındı ayakları. bilseydim yazardım:)))
esrako farketmişin ya ..bundan sonra rahat eder gazı olmas inş...ben başından beri tulumçorap bide patik giydiriyorum..benim evim güneş alan sıcak olan bi ev diil belki senin evin sıcaktı başta o yüseden rahattın..
ulen dido nerdesin be sen bi kaç gün daha gelmeseydin salifoyu arıyacaktım
neva süper çıkmış fotodaaa bu kız tam benlik benim oğlan sümsük gibi valla babasına benziyo senin kız haşin haşin bakıyo birbirini tamamlarlar kaydirigubbakcemile3
adaş sana gerizekalı diyememmmm çünkü bende aynı gerizakılığı göstermiş bulunuyorum bizimkininde ayaklar soğuktu hep neden diyodum Allah beni ne etsinnn beeee bende çorap üstüne ayaklı tulum giydiriyodum ama soğuk hep ayaklar off off hemen üstüne patik ekledim pes doğrusuuu oğlumun ayakları bunca zaman buz gibi gezdiiii
peki annendemi farketmedi?? yanındaydı hep altını felan açmadımı hiç anneler anlarlar böyle şeylerden hadi ben acemiyim bilemedim(
benim minişim büyümüşmüü peküüü
[/URL][/IMG]
İdrar tahlili maceramız
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama bebeğin idrarını almak ne zormuş arkadaşkafamçokkarıştıGeçen hafta cuma günü kontrole gitmiştik dedim ya dört tüp kan aldılar diye. İdrar tahlili de istediler ama o gün bir türlü alamadık. Bayramı geçtik, çarşambadan beri idrar nöbetindeyiz. Erkek bebekten almak nispeten kolaydır, kız bebek ciddi zor. Özel bir torba veriyorlar, ortasında bir delik var. Deliğin etrafı yapışkanlı. kızın kukusunu deliğin ortasına getirip kenarlarından yapıştırıyorsun. Fazla hareket ettirmemeye gayret ederek başlyorsun beklemeye. Olası problemler; poşet moka bulanabilirlaelaelaelaelae, yerinden kayıp tüm idrar boşa gidebilir, poşeti takmadığın bilimum zamanlarda kızın çiş yapacağı tutar vesairelaelaelaelaelaeGünlerce uğraştık durduk. Derken 2 saat kadar önce o uzun zamandır beklediim manzarayı gördüm. Koştura koştura hastaneye götürdüm torbayı. Oh dedim, kurtulduk sonunda. Adam demez mi, 3 örnek lazım, bu ancak birine yeter diyeakannehirOoooof of!
burkocum şimdi baktım numıs med yazıyo ben bundan önce biokadin kullanıyodum pamuğa sürüp dikiş yerlerime sürüyodum o daha kötüydü die bu kullandığıma şükreder oldum
ama malesef faydası yok sanki.ölesine kullanıyom resmen:umursamaz:
nolcak bilmiyorum kocam bian önce iyileşmemi bekliyo
ağrıp yok deyip yanına yaklaşmamı bekliyo ama neeeeeeeeerde
oralı bile değilim:1no2:
dide bebişin çok şirin çıkmış kaç aylık oldu.sancıları oluyo yazmışsın bana iki aylık olunca sancısı bitiyo diolar yine mi yalan sölediler
malum evlenirken ilk gece için
hamileyken doğum için
şimdide sancısı için mi yani
lalcim çok sı emzirip dinlenmediysen ve birşeyler yemediysen olmuş olabilir
kızlar acil bir soru sorucam
düne kadar çatlıcak kadar şişiodu göğüslerim fazlası da göğüs pedlerine akıordu. dün annem bebek her ağladığında aç bu die getirdi. bebekte emdi emdi. ve göğüslerim hiç dolmadı. sanki doymuor bebiş. ama birden bire oldu. 3 saatte bir yiyen bebek nie böle oldu. süt birden kesilir mi. baya yumuşak dokusu şu an göğsümün
bu ters çevirme olayını ben gayet net hatırlıyorum kardeşi doğduğunda ben 9 yaşındaydım her yıkadıklarında babaannem kardşimi ayaklarından tutar çamaşır gibi sallardı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ne akla hizmetseayşiiinnn şimdi düşüp bayılcam heee çocuğu tersmi çevirdiler ya rabbim nasıl iştir bu yaa valla veletlerimiz Allaha emanet büyüyoo heee
ama bi yerde okumuştum 6 aylıktan sonra çok ağlyana bebekleri ters çevirip bi kaç dakika tutmak sakinleştiirirmiş anne karnı pozisyonunda hissederlermiş
ama el kadar bebeleri değil heralde hay Allahım yaaa
ay burko bu hastanede incik cıncık incelicem diye yapmadığı eziyet kalmadı bebeğegözüm korktu bu olaydanİdrar tahlili maceramız
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama bebeğin idrarını almak ne zormuş arkadaşkafamçokkarıştıGeçen hafta cuma günü kontrole gitmiştik dedim ya dört tüp kan aldılar diye. İdrar tahlili de istediler ama o gün bir türlü alamadık. Bayramı geçtik, çarşambadan beri idrar nöbetindeyiz. Erkek bebekten almak nispeten kolaydır, kız bebek ciddi zor. Özel bir torba veriyorlar, ortasında bir delik var. Deliğin etrafı yapışkanlı. kızın kukusunu deliğin ortasına getirip kenarlarından yapıştırıyorsun. Fazla hareket ettirmemeye gayret ederek başlyorsun beklemeye. Olası problemler; poşet moka bulanabilirlaelaelaelaelae, yerinden kayıp tüm idrar boşa gidebilir, poşeti takmadığın bilimum zamanlarda kızın çiş yapacağı tutar vesairelaelaelaelaelaeGünlerce uğraştık durduk. Derken 2 saat kadar önce o uzun zamandır beklediim manzarayı gördüm. Koştura koştura hastaneye götürdüm torbayı. Oh dedim, kurtulduk sonunda. Adam demez mi, 3 örnek lazım, bu ancak birine yeter diyeakannehirOoooof of!
düzelir mi peki gene.