Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim banada olmustu,ogün cok emdi kizim gecede memelerim bomboşaldi resmen.panikle mama aldik.cok agliyodu.ama sonra anladimki bebek cektikce geliyo.hala arada oluyo öyle.hemen tahin helvasi corba bol su ve marul tüketiyorum.bebegim sik sik emdikce dahada artti sütüm eskiye görekızlar acil bir soru sorucam
düne kadar çatlıcak kadar şişiodu göğüslerim fazlası da göğüs pedlerine akıordu. dün annem bebek her ağladığında aç bu die getirdi. bebekte emdi emdi. ve göğüslerim hiç dolmadı. sanki doymuor bebiş. ama birden bire oldu. 3 saatte bir yiyen bebek nie böle oldu. süt birden kesilir mi. baya yumuşak dokusu şu an göğsümün
kızlar acil bir soru sorucam
düne kadar çatlıcak kadar şişiodu göğüslerim fazlası da göğüs pedlerine akıordu. dün annem bebek her ağladığında aç bu die getirdi. bebekte emdi emdi. ve göğüslerim hiç dolmadı. sanki doymuor bebiş. ama birden bire oldu. 3 saatte bir yiyen bebek nie böle oldu. süt birden kesilir mi. baya yumuşak dokusu şu an göğsümün
lalcim bugun bendede var aynı sorun dolup tasan sutler bugun yok naptıysam yumusak yumusk memeler..aksi gibide saat bası emmek istio doymuo sut birikmio aynısını yazcaktım bende tam cok uzgunum yemediğim içmediğim kalmadı tın yani
kızlar buhar makinası alanını oldumu yada düşünen varmı
İdrar tahlili maceramız
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama bebeğin idrarını almak ne zormuş arkadaşkafamçokkarıştıGeçen hafta cuma günü kontrole gitmiştik dedim ya dört tüp kan aldılar diye. İdrar tahlili de istediler ama o gün bir türlü alamadık. Bayramı geçtik, çarşambadan beri idrar nöbetindeyiz. Erkek bebekten almak nispeten kolaydır, kız bebek ciddi zor. Özel bir torba veriyorlar, ortasında bir delik var. Deliğin etrafı yapışkanlı. kızın kukusunu deliğin ortasına getirip kenarlarından yapıştırıyorsun. Fazla hareket ettirmemeye gayret ederek başlyorsun beklemeye. Olası problemler; poşet moka bulanabilirlaelaelaelaelae, yerinden kayıp tüm idrar boşa gidebilir, poşeti takmadığın bilimum zamanlarda kızın çiş yapacağı tutar vesairelaelaelaelaelaeGünlerce uğraştık durduk. Derken 2 saat kadar önce o uzun zamandır beklediim manzarayı gördüm. Koştura koştura hastaneye götürdüm torbayı. Oh dedim, kurtulduk sonunda. Adam demez mi, 3 örnek lazım, bu ancak birine yeter diyeakannehirOoooof of!
burkocum şimdi baktım numıs med yazıyo ben bundan önce biokadin kullanıyodum pamuğa sürüp dikiş yerlerime sürüyodum o daha kötüydü die bu kullandığıma şükreder oldum
ama malesef faydası yok sanki.ölesine kullanıyom resmen:umursamaz:
buarada bizim 40imiz bayramin 3.günü cikti ve tüüükkani açmis bulunuyoruz ama cok canim yandi beeaah.bu ne ya.2.dede yandi yada agrili oldu iste neyse.nezaman eskiye döncek ayol,ilkinde bile böle olmadi.anacim hic yanaşasim yok.bian önce gecmesini diliyorum yoksa bende özledim kocisi
kızlar acil bir soru sorucam
esracım yap eksik kalma sen de.ama çk yer kaplıyor kızarlar mı diğer gacılar bize???
ya kizim 2gündür tuhaf.yani cok huzursuz.hep aglamakli bi hali var.az uyuyo,devamli emmek istiyo peşine kusuyo.birazda halsiz gibi.buhafta disari fazla ciktik hastami ettimki ne yaptim.öksürük ateş yok bi burnu tikali oluyo arada okadar.kakasini yapti gazinida bol bol cikardi.ama cok keyifsiz,insallah bian önce düzelir yavrum buda bi dönemdir gecer bian önce insallah