- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üyükburkom yaaa
o kaynananayı bana yollasana sen hoplayım zıplatayım ben onuu
sorsana sen ona;anne seni küçükken 3 kere havaya atıp iki keremi tutmuşlar diye!!!töbee töbeee kıl oluyorum böyle tiplere yaaaaaaaaaaaa akannehir
Kız bu adam olmuş bee :) Yerim onu ben, maşallah....
DEFNE, yok be canım ne açlığı... Çocuk 2 ayda alması gereken kiloyu 1 ayda aldı sadece benim sütümle Neymiş, Doruk aranıyormuş, ben de WC'deymişim... E beklesin 2 dk ağlamakla bişi olmaz!
yorucu ve uykusuz bir gecenin ardından günaydınmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin bütün gece durmadı ne derdi vardı anlamadık zar zor gece 12 de uyuttuk dizimizde iki saat sallayarak tam yatağına yatırdık uyandı sonra uzun uğraşlar sonunda uyudu ama hep mıkır mıkır sürekli bir hareket halinde kafasını sallıyor tuhaf sesler çıkartıyor öyle böyle 03.30 akadar sürdü sonra acıktı kalktık mama hazırladık yedi mamasını sonra 06.30 a kadar yine aynı şekilde mıkırdamaları sürdü ağlamaya başladı dedim karnı acıktı galiba yine mama hazırladım gaz ilacı vardı mamadan önce verilen onu verdim mamadan sonra rezene çayını içirdim ama yok açtı ağzını susmuyor ıkınıyor gibi yapıyor kendini kasıyor en sonunda artık kayınvalidemi çağırdım aynı apartmanda oturuyoruz sonuçta.... yazık kadın kalktı geldi oda susturamadı bazen biz susturamayınca annemde sustuğu oluyordu..... dedim anne bunun bir yeri ağrıyor fitil koyalım en iyisi paranox fitil koyduk o arada bende işe gelmek için hazırlandım ben giyinirken selinde babaannesinin dizlerinde sızmış uyuyordu sanırım rahatladı biraz ama benim kafam kazan gibi o kadar çok uykum varki bu akşamda misafirlerim geliyor çok telaşem var bu kadar yorgunluğun ve uykusuzluğa rağmen:a015:
tuana canım gerçekten çok zor ama ne yapalım bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz uykusuzluğa yorğunluga onun için okadar uğraştımki herşeye razıyım çok gözyaşları döktüm...
TUANA bebeğinin gazının çok olduğnu yazmışsın eğer geçmişi okuduysan ESRAKO yazmış bebeğinin ayaklarına patik falan giydirmemiş ondan ayakları üşümüş ve gazı fazla olmuş.... herşeyi yapıyorsanda yinede hala gazı varsa onada yapacak birşey yok demekki bünyesel birşey zamanla düzene girer....ben rezene veriyorum, gaz ilacı veriyorum.... zaten emmiyor.... senin kızım emiyorsa sende yediklerine dikkat et baharatlı asitli gaz yapacak şeyler yeme bütün bunlara rağmen oluyorsa bir dr. götür bakalım ne diyecek vardır mutlaka bir çözümü ... bir ilaç etki etmez ama farklı bir markanın ilacı etki edebilir.....
MİNİKİM noldu uyandımı kızın uyumaya gitmiştin hala sayfadasın..... benim yerimede uyuyun valla çok uykum var.....gün içinde bile 1 saatlik uyku dinlendirir insanı.....
günaydin kizlar...bu sabahta uykusuzuz anlasilan..benim yaramaz simdi yeni bir huy edindi..bilmiyorum sizinkilerdede varmi..gece uyaniyor emziriyorum..gazini cikariyorum ve uyumasi icin tekrar yatagina yatirdigimda basliyor gülmeye ve sirinlik yapmaya..onu öyle görünce dayanamiyorum ama uykusu acilmasin diye de birsey yapamiyorum..günden güne soytariliklara basladi hanim efendi...o gülünce sanki dünyalar benim oluyor..