- 21 Ağustos 2008
- 2.541
- 4
Ne izni ne raporu gülüm ya, 8 haftalık hakkımı bile vermiyor ş..sizlerklava:Haftaya evdeyim, sonraki hafta başlıyorum. Daha 40ımız bile çıkmadan hem demafoldumbenişe ne zaman başlıyorsun kaç ay iznin var rapor falan alamıyormusun en azından 6 aylık olana kadar evde kalabilsen en azından bebeğinde ozamana kadar kendini toparlar kendini az çok savunacak kurtaracak duruma geliyorlar......benimde kayınvalidem bakıyor ama allah razı olsun gözüm arkada değil benden daha iyi bile bakıyor.....allah herkesin yardımcısı olsun.....
Bende var. Şiddetle tavsiye ediyorumalkisalkisalkisakşamları sağmayı planlıyorum. sanırım medelanın mini elektriklisini alıcam.
Eski usul değil de, şöyle kollarını kıpırdatamayacak şekilde sarmak işe yarıyor Esram. Hem kendi kendini uyandıramıyor, hem de daha güvende hissettiğinden derin uyuyorgeçenlerde babam anneme diyoki çocuğu kundak yapsana uykuda sıçrıyo diye ben diğer odadayım annemde babama diyoki esra beni öldürürr öyle bişi yaparsam he heee
kendi anam bu kadar korkuyo kaynanam yaklaşamaz bile
bi kere bebişim uyuyodu görümcem kucağına almaya kalktı bende gayri ihitiyari bi tepki ile
uyuyon çocuğu niye elliyosun abla ya yazık değilmi dedim ne güzel uyuyor dedim
ama sevmek istiyorum dedi
bende sabahları seni işe gitmen için uyandırdıklarında nasıl kızıyosun sevmek için uyandırsalar nolur acaba dedim hihoo kaydirigubbakcemile3
sonuç bidaha bebem uyurken ellenmediiiii
Al senin olsunhihoyyytburkom yaaa
o kaynananayı bana yollasana sen hoplayım zıplatayım ben onuu
sorsana sen ona;anne seni küçükken 3 kere havaya atıp iki keremi tutmuşlar diye!!!töbee töbeee kıl oluyorum böyle tiplere yaaaaaaaaaaaa akannehir
Oy maşallah koca adam olmuş buopuyorumnanaktanbenim minişim büyümüşmüü peküüü
kızlar ne güzel yazışmıssınız ben çok geride kaldım.35 gün oldu normal doğum olmasına rağmen dikişlerim iyileşmedi vajinamda bi doku oluştu küçük bi operasyonla onu aldılar.enfeksiyonda kapmışım dün medical parka gittim.oranın doktoru iyiydi.inşallah iyileşirim artık bi yandan bebişimin sancısı bi yandan benimki çok zor oluyo.bide üstüne eşimle tartıştık bıktım artık şu lohusalığım bitse bari.
kaynanamlarda hep onlara gidiyim istiyolar.moralim çok bozuluyo bu yüzden moralim çok bozuluyo tabi kocama da sataşıyorum dolayısıyla.allah hepimize kolaylık vesin
lohusalık zor iş.bu arada bebişleriniz çok şirin olmuş maşallah dikkat edin nazara gelmeyn....
gypsyesra şu açık konuşma olayını bana da öğret içime ata ata öldüm valla
kaynanamlara kızıp kocamdan çıkarıyorum sinirimi
Benim dikişler de geçmedi yaamafoldumbenSavlex kullanıyor musun?