Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel bebiğene bakacak bi,ri olması ve emzirmeye gelebilmen..ben bakıcı bulsam emzirmeye gelemem Allah yardım eder inşallah
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar...
Bebişler ve sşz hepiniz iyisinizdir umarım. Hepinizi çok özledimm opuyorumnanaktan
Artık daha sık görüşebilices umarım... Son 2 sayfayı okuyabildim... Herkes tam kadro burda gibi.. Bebişlerimizden çok etrafımızdakilerle problem yaşıyoruz galiba... Bende de durum aynı. Herkesin bir fikri var söylemeye ama sadece eleştiri yönünde. Efendim çok kucağa alışmışmış (gaz çıkartmaya çalışıyorum) çok bana alışmışmış (annesiyim başkasına alışması lazım???) çok ağlatıyormuşum (ben çimdikliyorum da ondan ağlıyor sanki yavrum) üfff daha bir sürü şeylerr.. O yüzden ben kendi bildiğimi okuyorum..
canım o tükürüğünü yutamama olayı bizdede var.... arada yatarken falan birden hııkkkk diye bir ses çıkıyor hemen kaldırıyoruz yattığı yerden sonra nefes alıp kendine geliyor... dr. sordum ben korktum tabi neden böyle yapıyor arada diye oda gırtlağı daha çok yumuşak boynu baskı yapınca arada nefes alamaz dedi birde balgamdan dolayı arada tıkanabilirlermiş..... içim rahatladı dr. öyle söyleyince zaten epeydirde bir daha olmadı....
ooo hemde bol bol halledersin süt olayını zaten 2 kere gelecekmişsin birde öğle arası fazlasıyla yeter.... olmazsa akşamlarıda biraz sütünü sağıp saklarsın annen ertesi günü sen işteyken birazını ısıtıp verir yine sütü almış olur en azından.... ben herşeyi geçtimde şu özlemek olmasa öğlen arası eve gidiyorum apar topar karnımı doyuruyorum zaman çabucak geçiyor on defa dönüp dönüp selini öpüyorum ayrılamıyorum bakalım eğitime giderken bu hafta sonu nasıl ayrılcam bilmiyorum kuzum 6 gün görmeyecek beni unutmaz inşallah:sinifsinif::çok üzgünüm:senağlama
............
Haa, bu arada, bende yan yatırma yastığı var, sürekli kullanıyorum. Hani şu biri büyük biri küçük iki adet üçgen prizmadan oluşan yastıklardan. Birazcık düşünen herkes o uzun parçanın çocuğun sırtına gelmesi gerektiğini anlar. Benim mal tutmuş dün çocuğun burnunu yapıştırmış o sırt dayanağınakötükedihüsoklava:klava:klava:Görmesem boğulup gidecek çocuksenağlamaAllahım sen evladımı koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Okula başlamak istemiyorum yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
benim minişim büyümüşmüü peküüü
[/URL][/IMG]
tazem kalablıktan bence huzursuz olmuştur keşke girmeseydin o kadar kalabalığa
maşallah maşallah yahya küçük adam olmuş bilebenim minişim büyümüşmüü peküüü
[/URL][/IMG]
en güzelini yapmışsın canım baştan gardını almak gerek bunlara klava:klava:geçenlerde babam anneme diyoki çocuğu kundak yapsana uykuda sıçrıyo diye ben diğer odadayım annemde babama diyoki esra beni öldürürr öyle bişi yaparsam he heee
kendi anam bu kadar korkuyo kaynanam yaklaşamaz bile
bi kere bebişim uyuyodu görümcem kucağına almaya kalktı bende gayri ihitiyari bi tepki ile
uyuyon çocuğu niye elliyosun abla ya yazık değilmi dedim ne güzel uyuyor dedim
ama sevmek istiyorum dedi
bende sabahları seni işe gitmen için uyandırdıklarında nasıl kızıyosun sevmek için uyandırsalar nolur acaba dedim hihoo kaydirigubbakcemile3
sonuç bidaha bebem uyurken ellenmediiiii
doruk 2 gündür çok huzursuz... hiç bir şeyden mutlu olmuyor. ne emmek ne kucak, ne de başka bişi! bayramda hep annemdeydik, geceleri yatmaya geldik eve. mekan değişikliği ve 50 kişinn kucağında gezmek yordu sanırım oğlumu. Yazık yavrum hep ağlamaklı. ayrıca 2 gündür uyanık kalma süresi çok azaldı hep uyuyor. allah korusun depresyonda gibi yavrum... İnşallah çabucak düzelir