2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay dide o ne bakıs oylee neva nın massallahhh serseri ya dik dik bakıyor:)))

ne güzel bebiğene bakacak bi,ri olması ve emzirmeye gelebilmen..ben bakıcı bulsam emzirmeye gelemem Allah yardım eder inşallah

benide anneannem büyütmüş ama ayrı şehirde 6 aylıkken bırakmış annem anneanneme bakıcıyla büyütmemek için ama çok ızdırap çekmiş. benden sonraki iki zıpır bakıcıyla büyüdü ama onunda zorlukları var tabi. çalışıyor olmasına rağmen ben çektim kızım çekmesin hesabı izin alarak bide heves yoğun ilk torun derken bir yaşına kadar bakacak. sonrası allah büyük. allah hepimizin yardımcısı olsun.

hoşgeldinnn gizzzzeee .. bebişlerin gazı uykusuzlukk yorsada bir gülücük herşeyi unutturuyorda ahmak insanlar beni delirtiyor.

sibelcim işe başladığın için üzülüyorum ama öğlen gelmen harika , kayınvalidenin bakıyor olmasıda sevindirici. 6 günde seni unutmaz merak etme aylardır bizim kokumuzu sesimizi biliyor onlar..

akşamları sağmayı planlıyorum. sanırım medelanın mini elektriklisini alıcam.

gülermisin ağlarmısın gibi bişey olmuş yahu-tatlicadiarzu-

esrakom ben dicem ama sana gerizekalı ama nasıl derim değerli fikirlerinin sıkı takipçisiyim.yatarak emzirmek olayının mucidiyken bu kadar basit temel kuralı nasıl düşünemezsin. ben külotlu çorabını giydirdim üstüne patik üstüne patikli tulum ancak ısındı ayakları. bilseydim yazardım:)))

didom evim panayır gibi nasıl toplanır bende bilmiyorum. kızıma bakabiliyorum sadece...

esrako farketmişin ya ..bundan sonra rahat eder gazı olmas inş...ben başından beri tulumçorap bide patik giydiriyorum..benim evim güneş alan sıcak olan bi ev diil belki senin evin sıcaktı başta o yüseden rahattın..

ulen dido nerdesin be sen bi kaç gün daha gelmeseydin salifoyu arıyacaktım
neva süper çıkmış fotodaaa bu kız tam benlik benim oğlan sümsük gibi valla babasına benziyo senin kız haşin haşin bakıyo birbirini tamamlarlar kaydirigubbakcemile3

adaş sana gerizekalı diyememmmm çünkü bende aynı gerizakılığı göstermiş bulunuyorum bizimkininde ayaklar soğuktu hep neden diyodum Allah beni ne etsinnn beeee bende çorap üstüne ayaklı tulum giydiriyodum ama soğuk hep ayaklar off off hemen üstüne patik ekledim pes doğrusuuu oğlumun ayakları bunca zaman buz gibi gezdiiii
peki annendemi farketmedi?? yanındaydı hep altını felan açmadımı hiç anneler anlarlar böyle şeylerden hadi ben acemiyim bilemedim (

selverr helin hoşgeldiniz kızlarrr
yavaş yavaş toparlanıyoruz çok mutluyummm kaydirigubbakcemile5

ayyy geçmişi okudumda korku filmindeki figüranlar gibi arkadaşlarınız akrabalrınız var yahuuuu
anam bebelere neler yedirmeye içirmeye kalkışmışlar çok ilginççç
benim bebişe kimse yaklaşamıyor bile bırak yabancı madde yedirmeyi he heee

geçenlerde babam anneme diyoki çocuğu kundak yapsana uykuda sıçrıyo diye ben diğer odadayım annemde babama diyoki esra beni öldürürr öyle bişi yaparsam he heee
kendi anam bu kadar korkuyo kaynanam yaklaşamaz bile
bi kere bebişim uyuyodu görümcem kucağına almaya kalktı bende gayri ihitiyari bi tepki ile
uyuyon çocuğu niye elliyosun abla ya yazık değilmi dedim ne güzel uyuyor dedim
ama sevmek istiyorum dedi
bende sabahları seni işe gitmen için uyandırdıklarında nasıl kızıyosun sevmek için uyandırsalar nolur acaba dedim hihoo kaydirigubbakcemile3
sonuç bidaha bebem uyurken ellenmediiiii

burkom yaaa
o kaynananayı bana yollasana sen hoplayım zıplatayım ben onuu
sorsana sen ona;anne seni küçükken 3 kere havaya atıp iki keremi tutmuşlar diye!!!töbee töbeee kıl oluyorum böyle tiplere yaaaaaaaaaaaa akannehir

benim minişim büyümüşmüü peküüü

[/URL][/IMG]

Kız bu adam olmuş bee :) Yerim onu ben, maşallah....

DEFNE, yok be canım ne açlığı... Çocuk 2 ayda alması gereken kiloyu 1 ayda aldı sadece benim sütümle Neymiş, Doruk aranıyormuş, ben de WC'deymişim... E beklesin 2 dk ağlamakla bişi olmaz!

doruk 2 gündür çok huzursuz... hiç bir şeyden mutlu olmuyor. ne emmek ne kucak, ne de başka bişi! bayramda hep annemdeydik, geceleri yatmaya geldik eve. mekan değişikliği ve 50 kişinn kucağında gezmek yordu sanırım oğlumu. Yazık yavrum hep ağlamaklı. ayrıca 2 gündür uyanık kalma süresi çok azaldı hep uyuyor. allah korusun depresyonda gibi yavrum... ınşallah çabucak düzelir

tazem kalablıktan bence huzursuz olmuştur keşke girmeseydin o kadar kalabalığa

iyi akşamlar güzel anneler... size bişey danışıcam. nora yazmıştı sanırım. pişik için bi frmül.. zeytinyağlı yumurtalı. deneyen var mı? acil lazım bize.. herzaman ullandığımız prima bezimizn bu seferki pakette değişiklikler yapmış.. bebeğimde ne yapsam iyice kızarmaya başladı. sanırım bezdeki değişiklikten siz ne kullanıyorsunuz. nasıl geçirebillir..

tazem kalablıktan bence huzursuz olmuştur keşke girmeseydin o kadar kalabalığa

mecazen kullandım 50 kişi lafını. annemlerde olunca gelen misafirler olsun, bizim gittiklerimiz olsun 50 kişi olmuştur anlamında!

kucağımda mışıl mışıl uyuyor kıyamam... altı moklu, suyu da banyoda bekliyordu kolik cd sini duyunca uyumaya başladı,iç çekip duryor uykuda kıyamam kıpırdamıyorum uyusun, kolum koptu aslında :)

benim minişim büyümüşmüü peküüü

[/URL][/IMG]
maşallah maşallah yahya küçük adam olmuş bile
en güzelini yapmışsın canım baştan gardını almak gerek bunlara klava:klava:

berat ta aynı durumda canım biz kimseye gitmedik evimizde yalnız yalnız oturduk ama sadece alışveriş merkezine gittik geldi huyu değişti çok huzursuz ve huysuz inş bişeyi yoktur bizimkide kuş uykusunda hep sürekli uyanıp uyuyor

kızlar ne güzel yazışmıssınız ben çok geride kaldım.35 gün oldu normal doğum olmasına rağmen dikişlerim iyileşmedi vajinamda bi doku oluştu küçük bi operasyonla onu aldılar.enfeksiyonda kapmışım dün medical parka gittim.oranın doktoru iyiydi.inşallah iyileşirim artık bi yandan bebişimin sancısı bi yandan benimki çok zor oluyo.bide üstüne eşimle tartıştık bıktım artık şu lohusalığım bitse bari.
kaynanamlarda hep onlara gidiyim istiyolar.moralim çok bozuluyo bu yüzden moralim çok bozuluyo tabi kocama da sataşıyorum dolayısıyla.allah hepimize kolaylık vesin
lohusalık zor iş.bu arada bebişleriniz çok şirin olmuş maşallah dikkat edin nazara gelmeyn....
gypsyesra şu açık konuşma olayını bana da öğret içime ata ata öldüm valla
kaynanamlara kızıp kocamdan çıkarıyorum sinirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…