2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rosewind bu iş sanırım yapı meselesi ben azbuçuk cazgır bi tipimdir hele bide işin içine evlat girince tam akbaba poziyonuna döndüm en ufak bişeyde pat pat söylüyorum valla hiç karışan görüşen olmadı bugüne kadar kafam çok rahat vallahi..

kızını gördüm jenny diğer topikte maşallah çok tatlı olmuş
bizddede aynı durrum mevcut kıyafteler hep büyük geliyo

DIDOO hosgeldin canim, masallah neva ya cok tatluuu

Gypsy Pasan baya buyumus, kot cok yakisiyor spor ayakkabiyla bende giydiriyorum..

BURKOO bende de var o maldan bir adet ve bruksele beraber donucez 1 ay o bakicak annem gelene kadar ben napicam, nasil emanet edicem bilmiyorum:'((

Buarada o akrabalar ve aile buyukleri v.s. gercekten zor ugrasmak.. Bugun dayimlara gittik, diger dayilar, kuzenler, kalabalik, elden ele Teo cok huzursuzdu, ki hepsi Teo ya deli oluyor, en son dayim kucagina aldi hoplatip seviyordu, ve Teo yu dudagindan optu ben orda mosmor hemen aldim cocugu refleks, umarim bisi olmaz, ama basimdan kaynar sular aktii..eve geldik cocuk huzur buldu sakinlikten uyudu, orda kac saat susmadi..yani ne yaziki herseyi engelliyemiyoruz, babama bile hala ellerini yika almadan diyorum, aliniyor..

üyük

güldüm ben bu lafa yaa koptum hatta kafamçokkarıştı
annen geldi ya formuna kavuştun tabi. biz de sefiller gibi yaşıyoz yarı aç dağınık hatta çocuğumuza pilav yediriyolar haberimiz olmuyoooo

ayrıcada bu yahya bey kocaman adam olmuş ne minişi maşallah ona maşallah

e ben bunada çok güldüm.kafamçokkarıştı

sinir küpü olarak bi merhaba diyorum önce.oonncaa yaptiggim alintilar uçtu çildircam.neyse aklimda kalanlarla devam ediyim Dide Helin ve Gizze hosgeldiniz.Tuanasonuc temiz cikmis gözünüz aydin cok sevindim.birde kizinin 24saat boyunca agladigini yazmissin.bu cok uzun bi süre.bi doktorunu aramalisın belkide.belki bıyeri felan acıyor olabilir.Dide gecmis olsun canim.Neva iyilesti sanirim.valla cok merak ettik seni,neyseki iyiymissiniz.ya daha birsürü seye cvp yazmistim ama sabah sabah bukadar geliyo.bari bu msjim ciksa.yoksa daha bunu bile yazamicam :)​

Dide kizin cok tatli massallah.Esra yakisikli oglunu göremiyorum ama eminim cok tatli cikmistır.neyse kizim daldi bende hemen uyuyayim.sonra monologa devam ederim

yorucu ve uykusuz bir gecenin ardından günaydınmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

selin bütün gece durmadı ne derdi vardı anlamadık zar zor gece 12 de uyuttuk dizimizde iki saat sallayarak tam yatağına yatırdık uyandı sonra uzun uğraşlar sonunda uyudu ama hep mıkır mıkır sürekli bir hareket halinde kafasını sallıyor tuhaf sesler çıkartıyor öyle böyle 03.30 akadar sürdü sonra acıktı kalktık mama hazırladık yedi mamasını sonra 06.30 a kadar yine aynı şekilde mıkırdamaları sürdü ağlamaya başladı dedim karnı acıktı galiba yine mama hazırladım gaz ilacı vardı mamadan önce verilen onu verdim mamadan sonra rezene çayını içirdim ama yok açtı ağzını susmuyor ıkınıyor gibi yapıyor kendini kasıyor en sonunda artık kayınvalidemi çağırdım aynı apartmanda oturuyoruz sonuçta.... yazık kadın kalktı geldi oda susturamadı bazen biz susturamayınca annemde sustuğu oluyordu..... dedim anne bunun bir yeri ağrıyor fitil koyalım en iyisi paranox fitil koyduk o arada bende işe gelmek için hazırlandım ben giyinirken selinde babaannesinin dizlerinde sızmış uyuyordu sanırım rahatladı biraz ama benim kafam kazan gibi o kadar çok uykum varki bu akşamda misafirlerim geliyor çok telaşem var bu kadar yorgunluğun ve uykusuzluğa rağmen:a015:

of cnm ya ne denirki...bukadar uykususluk bide üstüne işe gidiyon allah kolaylık versin sana...inşallah kızınında uykusu düzene girer gece boyu uyur mışıl mışıl...

minik kelek gaz sancısı olduğunu biliyorum ..ayaklarını kendine çekiyo ıkınıyo..gazını çıkarıyo oh diyorum çok şükür ama nerde bitmiyoki bu gaz nerden bukadar gazı buluyo bilmiyorum...

tuana canım gerçekten çok zor ama ne yapalım bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz uykusuzluğa yorğunluga onun için okadar uğraştımki herşeye razıyım çok gözyaşları döktüm...

TUANA bebeğinin gazının çok olduğnu yazmışsın eğer geçmişi okuduysan ESRAKO yazmış bebeğinin ayaklarına patik falan giydirmemiş ondan ayakları üşümüş ve gazı fazla olmuş.... herşeyi yapıyorsanda yinede hala gazı varsa onada yapacak birşey yok demekki bünyesel birşey zamanla düzene girer....ben rezene veriyorum, gaz ilacı veriyorum.... zaten emmiyor.... senin kızım emiyorsa sende yediklerine dikkat et baharatlı asitli gaz yapacak şeyler yeme bütün bunlara rağmen oluyorsa bir dr. götür bakalım ne diyecek vardır mutlaka bir çözümü ... bir ilaç etki etmez ama farklı bir markanın ilacı etki edebilir.....

MİNİKİM noldu uyandımı kızın uyumaya gitmiştin hala sayfadasın..... benim yerimede uyuyun valla çok uykum var.....gün içinde bile 1 saatlik uyku dinlendirir insanı.....

bilmesmiyim ..bende çok isdeim olmasını..çok şükür rabbim verdi..hala rüyada gibiyim..sağlıklı olsunda uykusuzluk umrum değil...anne olmak böle bişi heralde..hala idrak edemedimde...yok cnm ya doğduğundan beri 2 çift çorap bir tulum giydiriyorum hep..hep battaniyeye sarılı...ve ben yediklerime çok dikkat ediyorum dondurmayı bile eriterek yiyorum zati soğuk halini sevmem ya..sıkı giyiniyorum ..oldumu oluyo..gece çayı aldım ona bakalım işe yarıcakmı..

dün şevval hanim gündüz cok güzel uyudu hatta emzirmek icin ben uyandirdim ve saat 5den sonra bi türlü dalamadı derin uykuya.kus uykusunda.ayagimda veya kucagimda daliyo yerine koyuyom 10dakka uyuyo uyumuyo sil bastan,sürekli emmek istiyo,ee emiyo busefer kusuyo.emzik veriyorum emiyo hirsli hirsli süt gelmeyince basiyo cigligi falan.saat 7_9da ara ara aglama nöbeti oldu.9dan sonra tekrar kus uykulari basladi.11de artik oda bende yorulduk.yeter dedim ya(buarada yalnizim ilk defa gecede yalniz kalcam,annem gelirdi normalde oda 3günlügüne ablama gitti neyse)yeter artik dedim yatirdim uyumazsan uyuma ben uyucam.tabi bekliyorum 11.5a dogru artik sevval de yoruldu tabi sizdi kendi kendine.bi uyandim saat 3..4saat uyumusuz nerdeyse, emzirmeyi denedim yok kilit vurmus agzina sanki, okadar derin uykuda.saati 4e kurdum yattım ama ac oldugunu düsündügüm icin dalamadim bi türlü.bikac denemeden sonra aldi mememi emdi bigüzel.yatti ama busefer mikirdanmalar ikinmalar basladi.saat basi bazen yarim saatte bir uyandirdi.7de kalktı emdi altini aldim meger baya gazi varmisti alttan cikardida cikardi pirt pirt :)) anca uykuya daldi suan.2.5saatlık çabanın ardindan.ama karni gurul gurul hala gazimi varki
Sibelcim isin zor valla.ama 1ay sonra falan rahat edersin insallah.gece uykularimiz düzene girer kismetse.ama mikirdanmalar ijkinmalar hep ayni.bizimki genelde sabah saat 5den sonra basliyo 8kadar böle yapiyo.artik bi sekilde onlar bu dünyaya bizde onlarin huylarina adepte olucaz.nekadar yorucu olsada tarif edilmez bi sevgi ve sabirla büyütüyoruz

Son düzenleme:
MİNİKİM noldu uyandımı kızın uyumaya gitmiştin hala sayfadasın..... benim yerimede uyuyun valla çok uykum var.....gün içinde bile 1 saatlik uyku dinlendirir insanı.....

Ah aah nerde.uyudu dedim yatirdim yanima bende koydum kafayi ama maalesef 10dakka dayanamadi hanim.ikinmalar mikirdanmalar hat safada.simdi daldi sanirim.15dakka oldu yatirali giki cikmiyo,daldi derin uykuya.ama saat gec oldu evi topliyimda vakit kalirsa yatarim.malüm bebek görmeye cat kapi gelen cok oluyor..ev dandini,cingen çadiri gibi.ee dün saat 5den buyana yordu beni.

günaydin kizlar...bu sabahta uykusuzuz anlasilan..benim yaramaz simdi yeni bir huy edindi..bilmiyorum sizinkilerdede varmi..gece uyaniyor emziriyorum..gazini cikariyorum ve uyumasi icin tekrar yatagina yatirdigimda basliyor gülmeye ve sirinlik yapmaya..onu öyle görünce dayanamiyorum ama uykusu acilmasin diye de birsey yapamiyorum..günden güne soytariliklara basladi hanim efendi...o gülünce sanki dünyalar benim oluyor..

Olmamı tatlım benim kızımda öyle.... önceki gece bizimkide öyle gecenin 4 dü uyandı mamasını yedirdim tabi bunun uykusu açıldı ama öyle çok konuşmuyorum gece kalktğında uykusu açılmasın diye.... selin uyumuyor bir türlü beşiğine attım sallıyorum hadi kızım diyorum uyu artık bak sabah işe gidicem bana gülmeye çalışıyor şirinlik yapıyor kucağına al oynayalım diye.... ama pas vermedim çünkü bende onunla daha çok konuşsam kucağıma alsam inan ben işe gidene kadar uyumaz ilgi isterdi.... hemde ne soytarılar artık ben onunla konuşunca heyecanlanıyor gözlerini patlatıyor ağzını büzüyor eller kollar hiç durmuyor heyecanlanıyor kucağına al beni diyor yirim ben onu yirimmmmopuyorumnanaktan

BABY tatlım hoşgeldin... nasılsın.... ECOŞ neler yapıyor bakalım.... hala yaka iğnesi modundamı.... nasıl vazgeçecekler böyle durmaktan acaba selinde hala öyle durmak istiyor.... hoplamak istiyor... omuzda duracak.. maşallah artık ağırlaştılar kollarım ağrımaya başladı benim .....

BEBELERE YORUMLAR..

didooooooo yahu senin kızın farklı bi hali var hakkaten haşin ya nasıl bakmış öle .. ama dediğini yaptıran bi tip varya senn nevayla ilgili yazdıklarınla cuk oturuyor profil..:)

gypsym esraaaaaam kız yayhya kocaman yakuşujlu deluganlu olmuş maşllah.:) cicileri de pek yakışmış tosuna:)

tazem burcuuuuuuuuuuuum kız face deki fotolara öldum bittim ya hele saçların ortadan 2 ye ayrılmış haline kız çocugu maskara ettiniz ya dalgageçmeyin sırma şaçlımla

evroşum defnecim anam gelmişti 4 gün kalıp gitmişti yani ben yalnızım zatiii
gelip evi toparladı temizlik yapıp bikaç günlük yemek yapmıştı tüm sevincim bu yüzdendi :))
yani bende yalnızım eskisi gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…