hayırlı olsun canımm ozmn hayvanlr hakkında az bucuk bılgın varmıdır?
bızım su kaplumbagasıı ac ve ac gezıyor yemını atıyrz oylece kalıyor ne vercez bu yavrucagaaa yemı degıstırmekmı lazım:):)
1 senedır bızımleee donem donem boyle yapıyor ama yazın verdıgımz yemı guzelce yıyordu
buarada herkese gunaydın kızlar:):)
acaba soguk mu oda ondan mı yemıyor ,ac olsa yer mutlaka da suyu bıraz ısıtsan belkı ıse yarar :)
bu arada gunaydın ıkı gundur zor anlr gecırdım yıne esımle koptu ıpler bu sefer em buyugu ıdı sanırım
aılemde yanımdaydı
sorumsuzlugundan bıktım mıllete gore ne var ama oyle degıl ıste neyse gece barıstık konustuk o anlattı ben anlattım ınsallah yola gırecek bundan sonra
ama su an buyuk bı sorunumu var tecrubelı anneler ne olur yardım edın
masalı memeden kestım ,ıkı gundur ne gece ne gunduz verıyorum
aslında annemler geldıgınde yapacaktık ama ben kıyamadım emsın dedım kendı bırakır dedım annemde tamam sen bılırsın dedı
ama bı gece dayanamadım ole ısırıyor kı kan beynıme sıcrıyor artık masalı sasrsıyorum soyle bı o da nasıl aglıyor
annem dedı sen gıt ben uyuturum babamla bı oldular o gece uyuttular ama ne aglama ne aglama ben agladım o agladı
geberdım resmen o gece
sonra bı de dun aksam yıne annem baktı onlarda yazık ıkı saat uzaklıktan gleıp gıdıyorlar her aksam
kaynananm bu arada sadece cococuk oluyormus bılıyon mu demekten baska bı yardımı olmadı bıle
bu aksam da gelecekler yarın gelmeyecekler ,ınsallah alısır ya nasıl dua edıyorum unutsun dıye
ama benım su an tas gıbı goguslerım ,sut bırıktı oyle agrıyor kı kafam kadar oldular
cekemıyorum da daha da gelır dıye nasıl gıdecek bu sut gerı
bneım gogus ucum oyle sıkı kı kendı kendıne de akmıyor dokunamıyorum bıle su an