- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi madamcocomo
- #11.321
Sumak'ta kesinlikle o ışığı görmuyorum ben Incı ama dediğin gibi belli olmaz
bende gormuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sumak'ta kesinlikle o ışığı görmuyorum ben Incı ama dediğin gibi belli olmaz
Buluşma ne zaman:13::13::13:
Buluşma ne zaman:13::13::13:
İyi ki kan görmeye dayanamıyorsunuz he :) Bir de normal doğum yapmış kadınlarsınız
yok buyuk konusmak gıbı degıl ama ısın maddı boyutu da yenı dukkan actık ıkısının bı masrafı cok yorar zaten ucuncu düşünmüyorum ben yapamam cunku bılıyorum kendımı ıkısınden onlarla ılgılenmekten bıterım :)
ben de kan gormeye dayanamam bayılıveırrım :)
Bu işler hiç belli olmaz Büyük konuşma :) Nasibinde varsa tüpleri bağlatsan da gelir o :)
Ay içini karartacağım şimdi
Amin amin... Allah hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin...
İyi ki kan görmeye dayanamıyorsunuz he :) Bir de normal doğum yapmış kadınlarsınız
sız bulusun bende fotograflara bakayım
ıncı ıle bulustuk tee nerelerden bı foto cekılmedık yan
aynen canım doğrusun.Hayırlı olur inş dükkan.
Bizim bilmedğimiz işti pek iyi gitmiyor.1 senedir cok zorlanıyoruz o yuzden.
aynen canım doğrusun.Hayırlı olur inş dükkan.
Bizim bilmedğimiz işti pek iyi gitmiyor.1 senedir cok zorlanıyoruz o yuzden.
Ben normal yapamam ya. Zaten tüp bebişlere normal yaptırmıyorlar Yırttım
Vallahi ya.
Ama insan unutuyor biliyor musun. 2 hafta önce doğum yapan arkadaşa gittik 3 kişi, hiçbirimizin aklına gelmemiş
Bu kez unutmayalım
Ben normal yapamam ya. Zaten tüp bebişlere normal yaptırmıyorlar Yırttım
eşim benden daha korkaktı.O sezeryan olsun diyordu.Ben de korka korka hiç bakmadan arastırmadan normal dedim.adı üstünde diye
sonrası malum
araştırmak lazım
Allah hayırlı bol kazançlar versin inş.
Ne üzerine?
Çok guzel bir maası vardı benim şimdi aldığımın 4 katına yakın.
orda bir arkadasının abisinin gazıyla o adamı da 5 krssuz ortak yaptı ki desteği olsun diye.Oto servis.İyi kazancı var oldu da ama işi bilmediğinden kac kişi dolandırdı.O arkadasının abısı ayrıldı bir de esime hissesi için 5 krs koymadığı halde senet imzalatmış.İcraya vermiş odemedik diye.
Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçar. Yemek hazırlayacağım. İyi geldi konuşmak, daha sık yapalım inş :)
Öpüyorum hepinizi. Görüşmek üzere inş, hayırlı akşamlar
Arkadaslar sohbete doyum olmaz.Çok guzeldi.Ama ofısı kapatıyorum mesaı bıttı.Yarın konuşalım.Optum hepinizi.Dua edelm bu akşam.