- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi madamcocomo
- #11.401
günaydın sumakcım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Sumak olanlara üzüldüm. İnş kısa zamanda toparlarsınız. İkinci prenses geliyormuş, hayırlı olsun :)
nasılsın inciii nasıl gidiyor hayat
ben ıyıyım sız naıslsınz
ınsallah gecer bakalım ıncım ..
bugun annemler gıttı bakıcımda gıttı sanırım yenı bı ıse baslıyacak ya dun aksam 9 da geldı ben yokum yarın dedı ıs buldu snaırım onu denıcek
bakalım bugun bellı olucak nasıl uzgunum
kocam da tutturdu canan baksın dıye
bugun gelecek bakalım canan bırlıkte eve gıdıcez masalla oynuyacak gece de o bakacak
guvenmıyorum ama kocamı da kıramadım
nasıl olucak bakıcı ısı bılmıyorum coocugum tam alısıyor hop baska yere hop baska yere
Çok şükür maveracım. Sen nasılsın?
Sularımız kesik ve bir sürü işim var
ben ıyıyım sız naıslsınz
ınsallah gecer bakalım ıncım ..
bugun annemler gıttı bakıcımda gıttı sanırım yenı bı ıse baslıyacak ya dun aksam 9 da geldı ben yokum yarın dedı ıs buldu snaırım onu denıcek
bakalım bugun bellı olucak nasıl uzgunum
kocam da tutturdu canan baksın dıye
bugun gelecek bakalım canan bırlıkte eve gıdıcez masalla oynuyacak gece de o bakacak
guvenmıyorum ama kocamı da kıramadım
nasıl olucak bakıcı ısı bılmıyorum coocugum tam alısıyor hop baska yere hop baska yere
bendede bugün bi bitkinlik var ama çözemedim sıkılıyorum bugün
Hayırdır inşallah
Havalardandır ama geçen hafta ben öyleydim. Hep uyuyayım istiyordum
bilemedim ki
bende öyle hep uyusam hep uyusam,pijamalırımı hiç çıkarmasam öylece yatsam
Havalardan bende öyleydim geçen hafta.
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Aslında annen baban orada yaşamış kardeşinde orada yerleşmeyi düşünmüyorlar mı en azından kışları
Sende çok rahat edersin
Canan kim görümce mi?
ayy tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü:26:
canan kim bu arada
gece ıcın mı
bakar ,cok guzel bkaıyor ama ben guvenemıyorum dılınden anlamaz dıye
ama o kadar dedıler gelsın baksın bı gece abısıyle
zaten ben yatıcam masalla eger kı tutturursa meme meme dıye abısıyle ıkısı bakıcak artık
bende sürekli bakıcı sandım bırakmak istemiyomu emmeyi ay kıyamam ona benim hiç böle sorunum olmadıki sana akıl verim
oğlum emmed bile doğru dürüst hep yara oldu ucu parçalandı oda hiç istekli değildi bu yüzden emmeye
sureklı dedı esım bu bakıcı ıs bulsaydı eger ama sımdı o ısten haber gelecekmıs fılan
sureklı bakamaz ya
bakmasında zaten
bızım kı cok duskun ya bıraksam 5 yasına kadar emerdı ama unuttu bıraz artık 3 gun oldu
Canım nasılsın.atladım konuya benim oğlumda cok düşkündü 22 aylıkken kestim çok yıprattı beni.Şimdi 3 bıttı eli hala orda.Özellikle geceleri.Ben 3 gece anneme bıraktım.sonra pamuk koydum :)