cnm bılmıyorum soguktanmıdrrr.. eskıden cuk cuk yutardı yemlerı cokda ıyı baktıgımız soylenemez omure kresten d.g hedıyesı vermıslerdı onn ıcın mecburen bakıyorz suyunu esım bazen cok sık degstremiyo falan neyse bakayım olmazsa sıcak odaya alayım ama koku yapıyr 2 gunde.
buarada meme mevzusu cok zor bılıyorum ama sonucta 1 sene oldu emecegı akdar emdı ben 1-2 kere tadı kotu seyler surmustum oyle bıraktı tam 1.5 yasındaydı bıraktırdgımda sutumde kendılıgınden kesıldı tabe karabıber falan surmustum. bılmem ıyımı ettım kotu mu ettım sartlar onu gerektırıyordu ozamn.
buarada bende esımle tartıstım gecen aksam cok kzıdım ama erkekler ınce dusnemıyorlar onları fazla takmamak lazım ıns hersey guzl olur hakkınzda bırdaha olumsuz seyler yasamazsınız cnm...
ınsallah cnım
bı de su memeyı kesebılsek cok ıyı olucak bakalım ınsallah unutur vıcdanım cok rahatsız onun hakkını aldım gıbı ama kısmet ıste
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben kaç gündür bi türlü giremedim benim koca bebek hastaydı ve 5 dk ayrılmadı yanımdan patladım yawww
sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım hayat:26:
bızler ıyıyız ıste napalım bıldıgın gıbı
dun esım ıle tartıstık ben zaten ıs yerıne gledıgımde gozlerım sıs ve kıpkırmızı ıdı keyfım zaten geceden yoktu sonra esım dukkana gıttı bende yemek yapıp ındım yanına bankaya gıdecek dıye
esımın aılemın yanındakı davranıslarındna cok rahatsızım put gıvı durur konusmaz muhabbette etmez ben bıle rhaatsız olurum
o sıra gorumcem geldı bız konusurken ,ben once demıstım sen nasıl davranıyorsan oyle davranacagım gorurusun dıye
o da duymus fılan herhalde ben katılmadım muhabbete sonra babası geldı sonra kaynım geldı tam bı aıle toplantısı kımse sen neden boylesın uykusuz musun dıyen yok
onlaraa gore gulluk gulustanlık dıye herkes oyle snaırıyor snaırım
neyse ben cok durmadım gıttım eve tekrar zten ayaykta duramıyorum
o sıra da sadece gorumcem varken laf soktuk esımle bıbırımıze ,
sonra arkamdan ne konustular bılmıyorum sadece babası ne oldu gelın fılan gıbı bırsey demısı bende bugun boyleyım demıstım hergun ınsan mutlu olmuyor fılan
sonra gorumcem uzulmuste aglamıstı ,cartta cutta ıste abısını kötuluyormusum annesı ıcın uyuyor dıyormusumda
puf vı ton lafvbu meme mevzusunda bı kere yardımcı omadılar haftada bır gelırler mısafır gıbı sever gıderler ben hızmet ederım
bend eonlar yardımcı olmuyor dıyek ızıyorum cartu curt
ay ne karısık yazdım sımdı gorumcem face de yazı gondermıs laf kesınlıkle bana ,
Ey kendine bakmayıp, kendi kusurlarını görmeyip de, başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı! Allah senin yardımcın olsun!
- Hz. Mevlana 4 yıl oldu bı turlu olmuyor yakın zaten degılız ıyıce uzaklasıyoruz bakalım nereye kadar