2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)

Akşam çabuk gelsin :)



Hoşgeldin :)
İzleme o haberleri, sabah ben de izledim çok fena oldum.
Sen zaten hassassın, dayanamazsın.
Eee nasılsın görüşmeyeli?

iyiyim sen nasılsın..ne zaman gleıyorsunuz az kaldı tatıle :)


yok ızlemıyorum dersem yalan olur bakıyorum oyle..hersey bos ıste..calıs dıdın bır evım olsun dıye sonra bır bkamıssın yok olmus..
 


Her şey bir anda olup bitiyor.
Ecel geldiyse her olan bir sebep.
Allah yaşamın da ölümün de hayırlısını versin...

Pazartesi günü nasip olursa oradayız canım.
Salı veya çarşamba görüşelim inş :)
 

yanı bır hafta sonra :))

dün esıme hatırlattım ,salı olur dedı ama carsamba da olur soyleyım de tekrar işini tekrar ayarlasın ama buyuk ıhtımalle salı gunu olur ,yine konusuruz.
 
yanı bır hafta sonra :))

dün esıme hatırlattım ,salı olur dedı ama carsamba da olur soyleyım de tekrar işini tekrar ayarlasın ama buyuk ıhtımalle salı gunu olur ,yine konusuruz.

Tamam canım :)
Eşinle geleceksin değil mi.
Kayınbiraderimle eltim de gelebilir, onlar erkek erkeğe takılır biz kız kıza :)
 
kolay gelsın bga..

bende kalkayım da camasırlarımı asayım artık..

kırısıcaklar ıyıce makıne ıcınde ..

gelırım yıne net acık kalır zaten dünün acısını cıkartırım
 
Geldim ben :)
Biraz önce 2 haftalık Azra bebek kurtarılmış enkazdan.
Kurban olduğum Allah'ım, tüylerim diken diken oldu.
İnşaallah iyidir yavrucak.
 
Kızlar

Eki Görüntüle 278859

...VE AZRA BEBEK ÇIKARILDI

Zamanla yarışan ekipler, Azra bebekle annesi Semiha ve babaannesi Saadet Karaduman’ın bulunduğu yaşam alanına ulaştı. Ekipler depremden tam 47 saat sonra, 14 günlükken altında kaldığı enkazdan 16 günlükken çıkartılan minik Azra’yı kucaklayıp gün yüzüne kavuştururken, enkaz başında bir alkış koptu, sevinç gözyaşları döküldü.

Hazır bekleyen ambulansla sahra hastanesine götürülen Azra bebeğin halen enkaz altında bulunan annesi Semiha ve babaannesi Saadet Karaduman’ın yaşadığı saptandı, ancak babası Sinan’dan ses alınamadı. Ekipler, Semiha ve Saadet Karaduman’a enkaz altında ilk tıbbi müdahale yapıldıktan sonra çıkartılması için çalışma başlattı.

Azra bebeği enkazdan çıkaran ekibin başındaki İzmir Arama Kurtarma Birliği Müdür Yardımcısı Ercan Toprak, "İlk günden beri aramalarımızı bu bölgede sürdürüyoruz. Dinleme cihazlarıyla ses aldık. İki kişinin hayatta olduğunu belirledik. Bebek küçük olduğu için çıkarması kolay oldu. Diğerlerini çıkaracağız" dedi.

SİVAS’TAN DOKTOR DEDESİNE GELMİŞTİ

Sivas’ta oturan Semiha ve Sinan Karaduman çiftinin kızları Azra, 9 Ekim günü prematüre dünyaya geldi. Henüz tam gelişmeden 2 kilo 300 gram doğan Azra, hastanede tedaviye alındı.

Erciş’te çocuk hastalıkları uzmanı olarak görev yapan dedesi Dr. Ahmet Karaduman, "Torunumun sağlığıyla ben daha iyi ilgilenirim" diyerek oğlu Sinan ve gelinini yanına çağırdı. Azra bebek annesi ve babasıyla dedesinin ve babaannesinin evinde misafirlikteyken, büyük depreme yakalandı.

Ailenin tüm fertlerini evdeyken yakalayan deprem sırasında, Dr. Ahmet Karaduman yıkılan kolonun savurmasıyla kendini dışarıda buldu. Azra bebek, annesi, babası ve babaannesi enkaz altında kaldı.

Bir yandan görevini yaparken bir yandan da gözünü kırpmadan enkaz kaldırma çalışmalarını izleyen Dr. Ahmet Karaduman, torununun kurtarılması, eşi ve gelinin sağ olduğun belirlemesiyle oğlu Sinan için de umutlandı.

Dr. Ahmet Karaduman duygularını DHA muhabirine anlatırken, "Eşim, gelinim ve torunum aynı odadaydık. Oğlum Sinan diğer odadaydı. Sarsıntıyla bir kolunun çarpmasıyla kendimi dışarıda buldum. Onlar içerde kaldı. Hiç umudum yoktu ama Azra kurtuldu, gelinim ve eşim yaşıyor, oğlumun yaşaması için dua ediyorum" dedi.

-alıntı-
 
ay yavrum benım ya kıyamam ..öldürmeyen allah öldürmüyor ıste..ınsallah annesı babası sagdır ya cnaım bneım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…