2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

canım endometrozist bir tür çikolata kistiymiş.ama kısır sebebiymiş aynı zamanda.ama inancımı yitirmemeye çalışıyorum.çok dua ediyorum ve rabbime sığınıyorum.hayırlısını ve sağlılısını diliyorum cümlemiz için..
 


BENDE SÖZ VERİYORUMMMM KIYAMAM ONA... HİÇ ELİMİ KALDIRMICAM KALDIRTMICAM VE ONU SEVGİYLE SAYGIYLA BÜYÜTÜCEM ALLAHIN İZNİYLE..:Saruboceq::Saruboceq:
 

Kız kaçılır mı hiç, haftasonu hiç giremedim. Eşim izin vermiyf ya gene başımda:))
 
memnun oldum canım (menzil gülü)bebeğin olcak anladığım kadarı ile.allah kucağına sağ salim almak nasip etsin inşallah.benimde 2 tane çocuğum var. 8 yaşında oğlum mehmet furkan ve 5 yaşında kızım züleyha kızımın adını menzildeki dedesi koydu.yurtdışındamı oturuyorsun.görüşmek üzere kendine bebeğine iyi bak.seydam himmet etsin.
 

Ayy Allahmi soyletti canim yok daha bebisim ama hamile kalmaya calisiyorum bu 7. ayimiz olucak. Dualarinda benide unutma canim. Ayy ne guzel demek seydamiz koydu ismini kizinin. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.

Evet Texastayim. Gectigimiz mayis ayinda Turkiyedeydik, Seydamizdan tovbe almakta nasip oldu cok sukur. Yurtdisindan gelmenin boylede bir guzelligi var.

Baki Selam...
 
kıslar günaydııııınnnnnn

bugün daha bi inandım bebişimeeeee....................
içimde duruyor berabr işe geliyoruz. çalışıyoruz ev gidiyoruz...,,
aman Allahımm....
Yalnız kızlar ya
1 benim düzgün doktorum yok doktor bulmam lazım
2 doğumdan çok korkuyorum
 
Kıyamam kı yasemink, hepsinin üstesinden gelirsin inşallah hiç merak etme. Zoru aştın sırada daha kolaylar var:)))
 
sizi çok seviyorum haftaya kesesini görmeye gidicez inşallah... o zaman tam olarak haftasınıda öğrencez. şimdiş kan tahliline göre 2 haftalık diyoruz ama benim karnım feci şiş sanki 4 aylık:1shok:

Buarada Allah sizden razı olsun canlarım herşey sizin sayenizde oldu. İyiki varsınız.. Ne yaşadımsa hepsini anlatıcam size.. Hergün dua ediyorum Allahım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:
 

slm menzil gülü cnm bu menzil falan bahsediyorsunuzn nedir anlamadım ben bide seydamızdan tövbe almakta nasip oldu falan.nasıl biri bu seyda anlamdım valla.azıcık merak ettim.cnm inş.kısa zmanda sanada nasip eder bebiş.hepimize aynı zmanda.
yasemincim korkma kız bak bebişin içinde allah kolaylıgını verir.bizlere duanı eksik etme.cnm allah senden de razı olsun..kendine iyi bak
 

ya teyzesi çok çabuk büyüyo büyüsün sizinkileride alıp gelcek inş.
 

Canim menzil adiyamanda bir köy orda bizim şeyhimiz var, o kisiye seydamiz diyoruz. Internetten bakarsan daha fazla bilgi edinebilirsin.
 
selam arkadaşlarım nasılsınız bakalım çalışmalar nasıl gidiyor:))))aramızda sorulacak tek şey bu oldu artık:))))menzil tebrik ediyorum seni ve eşini neşe kız hafta sonları izin vermemesi aslında onunla ilgilenmen için olabilirmi içimden öyle geçti karabiber yeğenimize arkadaş gelsin diye bizlerde yılmadan çalışıyoruz merak etme:))))yasemink kız zoru gitti doğummu geldi şimdi aklına ben doğurttururum seni acısız bacım sen yeterki takma şimdiden kafana:)))

SİZLERİ SEFİYORUM ...
 

Sagol canım ya,ben de aylardır bekliyordum,şükürler olsun mutlu haberi aldık,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın,darısı tüm isteyenlerin başına..
 
kızlar hepinize iyi akşamlar...Karabiber valla daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin ne çabuk geçiyor zaman bebeğin 3 aylık olmuş..Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah...
menzil gülü seni ve eşini tebrik ederim canım..Hadi bakalım sıra bebekte inşallah gfazla bekletmez..
mavideniz,yasemink,neşe sizlerde iyisiniz umarım..Benım 2-- günüm kaldı ama sanırım bu ayda boşa geçti..Sağlık olsun diyorum artık..Allahım bu ayda nasip etmedi..
 
ay canım yaaa valla seni es geçmişim değilmi özür dilerim hayatım..Halbuki aklımdaydın inanki? Neyse sen bana kızmazsın :))) Tekrar baştan alıyorum o zaman..Nasılsın canım? Son durum ne?
 

Tesekkur ederim Rahel. Belli olmaz hemen nasip etmedi deme bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…