- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
Kizlaaar cok keyiflendim yaseminin hamile olmasina ve bunun serefine listeyi ben yapiyorum.
cAaaaa ben neden yokum bu listedeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaar cok keyiflendim yaseminin hamile olmasina ve bunun serefine listeyi ben yapiyorum.
cnm ne güzel haberler bugün.tebrik ederim bizde bu aralar birileri çıkıp hamiş haberi versede keyfimiz yerine gelse sevinsek azıcık diyorduk sıkıntı çökmüştü bir çogumuza geçen haftalarda.allah kucagınada almayı nasip etsin.kaydirigubbakcemile2Kızlar günaydınnn,hamileyimmmmne zamandır siteye giremiyordum,bugun naptım ettim girdim:) Adetimi 3 gün geçmişti,sabah ezan vakti uyanmıştım,test yapayım dedim,bi baktım çift çizgii:) ay çok sevindim yaa,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınn,darısı aylardır benimle bekleyen tüm arkadaslarımaa
cAaaaa ben neden yokum bu listedeeeee
Yasemink zeyden tebrikler tekrar kızlar. Çok sevindim bu güzel haberlere. Karabiberim kız 3 ay ne çabuk oldu maşallah. Daha dün bizimle birlikte hamişliğe uğraşıyordun:))...Kız menzil gülü mezun mu oldun kız? Kepli fotoğraf görüyorum ben. Tebrikler eğer öyleyse. Bugün tebrik günü, herkesi tebrik ediyorum. Hamişliğe uğraşanları da tebrik ediyorum, uğraştıkları için.
Hadi söz verelim. Bebişlerimiz olduğunda inşallah hiç dövmeyeceğiz, hep sevgiyle yetiştireceğiz, terbiyelerini anlatarak ve anlayışla vereceğiz.
Ben söz veriyorum inşallah.