2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

nesemese

Mevlam bizi koru..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
3.621
6
Kızlar yepyeni ismimizle yola devam. Bakalım bu yeni mekanımız bize uğur getirecek mi? Ben bazen karamsarlığa kapılsam da siz beni doğrultun :mymeka: klava:. Gerçekten birbirimizin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Hepinizi çoooooooookkk seviyorum, kocaman öpüyoruuuuuummmm.

 
aşkolsun nesemese beni unutmuşsunklava:umutlarım hala bitmedi adetimi bekliyom bu gün yarın olurum ama yıkılmadım ayaktayım:teytey: hayırlı olsun yeni konumuz:dance:
 
aşkolsun nesemese beni unutmuşsunklava:umutlarım hala bitmedi adetimi bekliyom bu gün yarın olurum ama yıkılmadım ayaktayım:teytey: hayırlı olsun yeni konumuz:dance:

Canımcım listede varsın ya, neden unutmuşum seni??? Anlamadım inan, açıklar mısın? Çok öpüyorum, seni annişlerimizin bölümüne alalım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile.
 
aaaaaa şimdi gördüm adımııçok pardon arkadaşım:1hug:durmak yok devammm:dance:
 
Olur böyle aksilikler arada, yorgunuz da ondan. Hadi akşam yatmadan önce dua edelim hepimiz için.
 
merhaba arkadaşlar. uzun süre kadınlar kulübüne giremiyordum. ben de anne olmak isteyenlerdenim. umudumu hiç yitirmedim. Rabbim elbet bizlerin gönlündekini de verir. listeye beni de yazar mısınız?
 
kızlaaaar bide bu gece hıdırallezmiş 6 mayıs yani birbirimize dua edelim.rabbim sevgili kullarının yüzüsuyu hürmetine bizim dualarımızı kabul etsin.
 
 
Annelerimiz bizi unutmasınnnnnnn.... Lütfen arada gelip yaşadıklarınızı paylaşın bizimle.
 
Kızlar herkese günaydın.. Neşecim liste için tekrar ellerine sağlık..Bugün Hıdırellez umarım mayıs ayı hepimizin bayramı olur..Herkese tekrar ve yeniden bol şans diliyorum. Allah yardımcımız olsun...
 
nesecim ellerine saglik liste harika olmus,hadi kizlar calismalara devam.insallah her kese ugurlu gelir yrni liste.kendinize iyi bakin,opuyorum kocaman.
 
Merhaba Arkadaşlar
Bütün Yazilari Okudum.inşallah Bende Temmuz Annesi Olucam Bi Oğlum Olacak.ama Yeminle Oğlum Her Tekme Attiğinda Olmayanlar Için Dua Ediyorum.allah Her Isteyene Böyle Bi Heyecani Tatdirsin Inşallah.umudunuzu Yitirmeyin Allah Büyüktür.hepinizi çook öpüyorum.sizin Için Dua Etmeye Devam Edicemm
 
arkadaşlar yeni adımız hepimize hayırlı olur inşallah yeni liste için ellerine sağlık nesemese umarım bu ay hepimiz hamiş oluruz
 

Canım Allah sizin de sağlığınızı ve mutluluğunuzu bozmasın. Biz de size dua ediyoruz. Allah'ım biz de bu mutlu mucizeleri yaşayabilecek miyiz??? :uhm:
 
Canim Allahtan Umut Kesilmez Tabiki Bu Mutluluğu Yaşayabilirsin Yeterki Umudunu Yitirme
 
NEŞEMEŞE çok güzel bir konu vr çizelge olmuş.Teşekkür ederim.
Geçen yaz temmuz ayında vermiştim eşime hamile olduğum haberini ama malesef düşük nedeniyle çok kısa sürdmüştü sevincimiz.İnşallah bu yaz hepimiz mutlu ve sağlıklı gebeliklere merhaba deriz.
Güzel haberlerinizi en kısa sürede okumak dileğiyle....
 
merhaba arkadaşlar enim 1 tane kızım var ama bende 4 aydan beri 2.bebek için uğraşıyorumyani bende 2008 de eşime 2.bebek müjdesini vermek istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…