bizde çok iyiyiz Allah Şükür:1hug:
biraz kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi.
göğüslerim çok değil ama normalden farklı hassaslaştı.
dün doktor aradı. kan tahliline göre 2 haftalık demiştik ama tekrar sordum kesin değil dedi. Ultrasonda görünce emin olcaz dedi. Büyük mü acep acayip kafam karışık-tatlicadiarzu-
sonra çok karpuz yiyoruz. peynirden midemiz bulandı ilk defa bu sabah..
Ayrıca bana dediki teyzelerim üzülmesin sabretsin.. Onların bıcırıkları bekliyorlar sırayla gelceklermiş annelerine...:1hug::1hug:
çok saol canım ama benim endişem biraz farklı.ben şuan 26 yaşındayım ve 12 sene önce apandis ameliyatı oldum.apandisim patladı ve çok zor günlerde.dikişlerim bayağı belli oluyo.çoğu doktordanduyuyorum apandisi patlayan kadınların tüpleri tıkanırmış yapışırmış ve sonuç olarak hamile kalamazmışım ve bu ay rahim filmi çektiricem.daha 2 ay oldu ama içime doğuyo ben de çıkıcak kesin bişeyler.hiç bir zaman da bebeğime kavuşamıyacağım
Canım yetiştirmesi çok kolay bir bitki zaten. Ben de çekirdeklerinden üretmek istiyorum bakalım becerebilirsem. Eğer faydalı olursa çok basit birşey.
angelus82 canım hiç acele etme, sakin ol. Birlikte bunu da başarıcaz İnşallah. Mavideniz canım ne kursuna gidiyorsun? Rahelcim iyi gelirse sana da çekirdeğinden gönderirim canım. Bu konuda seve seve kobay olmayı kabul ediyorum. Buna faydası olamsa bile vücuduma iyi gelecek inşallah. aysunsudeNAZ canım sen sudenz mısın? Farklı birimisin? Kusura bakma ben herkesi karıştırmaya başladım. Benssenb canım dualarına amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn....Simeray aramıza hoşgeldin. Kızlar listede adı olup da bizi unutan arkadaşımız var mı? Dikkatinizi çekti mi?
cnm ben duymuştum sanırım bunu sen söyleyince hatırladım dayım gitmişti 2 sene falan önce yanlış hatırlamıyorsam.sagol cnm cvp verdigin için.nasılsın bu arada mezun olmuşsunuz hayırlı olsun tebrik ederim inş kısa zamanda bebek için tebrik ederiz seni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?