menzil kız senle hemen hemen aynı tarihte olacağız sanırım dimi tabii umarım olmaz nasıl gidiyor sende çalışmalar:)))valla bende 2 günde 1 olmasına dikkat etmeye çalışsamda bazen misafir yada başka etkenlerden olamayabiliyor ve bende bunu nasip değilmiş şeklinde yorumlayarak kafaya takmamaya çalışıyorum ya gelen olur ya gideriz yada tartışmış oluruz :))))yumurtlama döneminde kavgaya sonnn:)))))herşeyde vardır bir hayır hadi bakalım başlasın çalışmalar sıralansın bebişler:)))
kızlar hepinize iyi akşamlar...Karabiber valla daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin ne çabuk geçiyor zaman bebeğin 3 aylık olmuş..Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah...
menzil gülü seni ve eşini tebrik ederim canım..Hadi bakalım sıra bebekte inşallah gfazla bekletmez..
mavideniz,yasemink,neşe sizlerde iyisiniz umarım..Benım 2-- günüm kaldı ama sanırım bu ayda boşa geçti..Sağlık olsun diyorum artık..Allahım bu ayda nasip etmedi..
Canim menzil adiyamanda bir köy orda bizim şeyhimiz var, o kisiye seydamiz diyoruz. Internetten bakarsan daha fazla bilgi edinebilirsin.
Nesemesecim sagol. Benimde babannem sokaktan yarali bereli geldigimizde bunu surerdi. Ayni senin dedigin gibi yapiyordu o da. Paylasimin icin cok tesekkurler. Burdada satiliyor kudret nari. Bende tohumu vardi daha dogrusu cekirdegini kurutmustuk, esim bir suru tohumu ekerken onuda ekmis olmali, babannem bunu fethiyedeki evin bahcesine ekmisti, agac oldu. Bir deneyelim bakalim.
günaydın canlarıııııııımmmmm...a.s.
nasılsınız:1hug:
ben bu liste işini hiç anlamadım ki zaten:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?