2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

iyiyim tatlım ben sana kızarmıyım hiç:)))sende bugün yarın bekliyormuşsun sanırım kırmızıları ama hiç belli olmaz çıkmadık candan umut kesilmez canım hayırlısı olsun çıkmışsın ama nasıl olsa okursun dimi okursun okursun:)))öpüyorum arkadaşım dilerim kırmızı kartı görmez listede hammişler bölümüne tayin olursun duasını etmesi bile güzel yaa Allahım sen bizleri annelik gibi kutsal bir duygudan mahrum bırakma ve herkesi en kısa zamanda anne yap aminnnnnn
 
menzil kız senle hemen hemen aynı tarihte olacağız sanırım dimi tabii umarım olmaz nasıl gidiyor sende çalışmalar:)))valla bende 2 günde 1 olmasına dikkat etmeye çalışsamda bazen misafir yada başka etkenlerden olamayabiliyor ve bende bunu nasip değilmiş şeklinde yorumlayarak kafaya takmamaya çalışıyorum ya gelen olur ya gideriz yada tartışmış oluruz :))))yumurtlama döneminde kavgaya sonnn:)))))herşeyde vardır bir hayır hadi bakalım başlasın çalışmalar sıralansın bebişler:)))
 
menzil kız senle hemen hemen aynı tarihte olacağız sanırım dimi tabii umarım olmaz nasıl gidiyor sende çalışmalar:)))valla bende 2 günde 1 olmasına dikkat etmeye çalışsamda bazen misafir yada başka etkenlerden olamayabiliyor ve bende bunu nasip değilmiş şeklinde yorumlayarak kafaya takmamaya çalışıyorum ya gelen olur ya gideriz yada tartışmış oluruz :))))yumurtlama döneminde kavgaya sonnn:)))))herşeyde vardır bir hayır hadi bakalım başlasın çalışmalar sıralansın bebişler:)))

Hi hi canim ben dun esime dedimki sakin bu yumurtlama donemimde kavga etmeyelim:)) O da kaslariyla tamam manasinda bir isaret yapti. Pre-seed i bir kere kullandim. Yumurtlamama 3 gun var bun gunlerde daha bir yogunluk olucak calismalarda insallah:)))
 
inşallah rabbim hepinize istediğiniz kadar çocuk nasip etsin annelik bambaşka bişey rabbim hepinize tattırsın bu lezzeti.hayırlı sağlıklı evlatlar alın kucağınıza inşallah.isteyen herkese nasip olur inşallah.büyüklerin duası himmeti üstünüze olsun.bu seneyi hepiniz hamile çıkarın inşallah.dualarım sizlere olcak.rabbim hayırlı evlatlar versin hepinize.
 
kızlar bende hamiş olmak istiyorummm.... inşallahhh...
2 aydır bebiş istiyoruz. prolaktinim yüksek çıktı. bitkisel bi ilaç içiyorum. inşallah düşer. 10 ağustos adet tarihim. çalışıcaz artık napalım :))) inşallah isteyen herkese ve bizede annelik duygusunu tatmak nasip olur!!!
 
Bennsenb biz de sni çok seviyoruz canım. Kesinlikle ilgi bekliyor benimki, erkekler çocuk gibi dimi?
Kızlar bugün biri için kudret narının faydalarını araştırıyordum nette. Tahmin edin ne gördüm; benim gibi pko'lular için birebirmiş. Hem TipII diyabeti düzeltiyormuş hem de kistleri küçültüp yok ediyormuş. Ayrıca bol E vitamini ki, eşlerimiz için gereken birşey. Tabi bize de lazım. Kullanımı çok basit. Bir şişeye kudret narını koyuyoruz, üstüne zeytinyağı ilave edip 3-4 hafta bekliyoruz. Şimdi tam zamanı, pazarda arayın kızlar. Sonra sabah akşam 1 tatlı kaşığı bu karışımdan bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yiyoruz. Çünkü kokuyor, tadını almamak için bal. Ayrıca eskiler bunu kısırlık tedavisinde kullanıyormuş. Benim bildiğim annem zeytinyağında tutar, biz yara bere içinde sokaktan geldiğimizde bunu koyardı yaralarımız hiçbir ilaçla olamdığı kadar çabuk iyileşirdi. Aynı durum içteki yaraların iyileşmesinde de görülüyormuş. Ben geçen hafta yaralar için koymuştum. Bizim derdimize çare olduğunu okuyunca denemeye karar verdim inşallah şifa olur. Bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü kudret narı almanın tam zamanı şimdi. Kapsüllere güvenmiyorum ben doğal yolla hazırlayacağım. Ayrıca antibakteriyel, antifungal ve antivirütik. Yok yok anlayacağınız. Meyve kürünün yanında bunu da deneyeceğiz biz kızlar. Yapımı da çok basit. Bir sürü kimyasal ilaç almaktansa kendi yaptığımı denerim. Bu işe yaramasa da vücudumda başka yara varsa iyileştirir. Bu ilaç ayrıca HIV (AIDS) virüsünü de durduruyormuş. Deneylerle kanıtlanmış. Size netten fotosunu bulup da koyarım inşallah hepimiz deneyelim. Bakarsınız tıkalı yollar açılır. Hadi hayırlısı...

Aklıma başka faydaları da geldikçe yazarım. Bir faydası da mide problemlerini, ülseri iyileştiriyo inşallah kızlar. Duyduk duymadık demeyin. Bana dua edeceksiniz :))
 
Son düzenleme:
orgubahcesi_kudret2.jpg


Kudret.jpg


Im003546-2.jpg


00358384.jpg


Sanırım bu kadar yeter. Başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Biraz karışık yazmış olabilirim. Eşim kızıyor, hemen kapatacağım. Herkese iyi geceler kızlarrrrrrr....
 
Nesemesecim sagol. Benimde babannem sokaktan yarali bereli geldigimizde bunu surerdi. Ayni senin dedigin gibi yapiyordu o da. Paylasimin icin cok tesekkurler. Burdada satiliyor kudret nari. Bende tohumu vardi daha dogrusu cekirdegini kurutmustuk, esim bir suru tohumu ekerken onuda ekmis olmali, babannem bunu fethiyedeki evin bahcesine ekmisti, agac oldu. Bir deneyelim bakalim.
 
paylaşımın için sağol canım git kı git ilgilen kocişinle:)))dediğin gibi gerçekten ilgi bekliyorlar buda bizi sevdiklerinin bir göstergesi diye düşünüyorum Allah eksikliklerini göstermesin onların meyvesinide taşımayı dünyaya getirmeyi bizlere nasip etsin iyi geceler canlarım
 
GÜNAYDIN KIZLARRRR.a.s. SİMERAYCIM ADET TARİHİN 10 AĞUSTOS MU?GÜNÜN GEÇTİ Mİ YANİ CANIM? EVDE TEST YAPABİLİRSİN ASLINDA.SONUÇTA 10 GÜN GEÇMİŞ........a.sİNŞ.EN YAKIN ZAMANDA HAMİŞ KALIRSIN.:Saruboceq:BİZDE 3 AYDIR İSTİYORUZ BAKALIM BU AY KALMIŞ OLABİLİRİM BELKİİİİİİİİİİİ.:Saruboceq: 23 AĞUSTOSTAN SONRA BELLİ OLUCAK ARTIK(ADET TARİHİM GEÇERSE) senağlama:emir_bebek:
 
kızlar hepinize günaydın...Ben maalesef dediğim gibi bu ayıda boş geçirdim. Çünkü lekelenmelerim başladı..Allahım kısmet etmedi yine..Hayırlsını versin daha fazla bekletmesin inşallah...
bu arada neşe cim o meyveden bizim burda yok ki? Ama sen dene faydası olursa bizde yaparız:))) Herkesi kobay yaptım menzil krem kullanıyor sen kudret narı....oooo sırtım yere gelmez artık benım.. Benssenb hayatım dün akşam çıktım kusura bakma ama okudum merak etme...
hamilelerimiz nasıl bu arada ? kızlar bizi unutup gitmeyin sakın.. Mavideniz canım sen nasılsın?
aysunsudenaz cım umarım allah gönlüne göre verir ve bu ay hamile kalırsın..Ama olmazsada sıkma canını daha çok yenisin...
sormadığım kim kaldı bilmiyorum ama küsmeyin kızlar hepiniz öpüldünüz.......
 
kızlar hepinize iyi akşamlar...Karabiber valla daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin ne çabuk geçiyor zaman bebeğin 3 aylık olmuş..Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah...
menzil gülü seni ve eşini tebrik ederim canım..Hadi bakalım sıra bebekte inşallah gfazla bekletmez..
mavideniz,yasemink,neşe sizlerde iyisiniz umarım..Benım 2-- günüm kaldı ama sanırım bu ayda boşa geçti..Sağlık olsun diyorum artık..Allahım bu ayda nasip etmedi..

cnm merhaba akşamları pek vaktim olmadıgımdan bakamıyorum nete bu ara kursumda var eve 9 buçuktan 10 dan önce gelemiyoruz maalesef bazen kurs çıkışı kızları görmeyede gidiyoruz 1 saat kadar eve yat derken saat 11 buçugu buluyor yani inan evimde bile oturamıyorum yayılarak bu ara.neyseki bu hafta son kurs inş geçerimde sınavı bi daha gitmem.bende bekliyorum adet tarihimi 29 temmuzda olmuştum (23 gün oldu) 26agustos gibi regl tarihim geliyor(29 gün sayarsak benimki pek düzenli dgl ama).bir kaç yerde okudumda yaklaşık 2 3 gün çnce idrar testindede görülebiliyormuş diye bende yapsam mı diye düşünüyorum 2 gün hemen kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü.inş hamiş kalırım bu ay kızlar heyecanlıyım her ne kadar zor olsada sabır gerektiren bir iş olsada bebk bakmak bekliyorum o minigi....inş rabbim hepimize nasip ederde bizi fazla bekletmezler :emir_bebek::emir_bebek:
 
Canim menzil adiyamanda bir köy orda bizim şeyhimiz var, o kisiye seydamiz diyoruz. Internetten bakarsan daha fazla bilgi edinebilirsin.

cnm ben duymuştum sanırım bunu sen söyleyince hatırladım dayım gitmişti 2 sene falan önce yanlış hatırlamıyorsam.sagol cnm cvp verdigin için.nasılsın bu arada mezun olmuşsunuz hayırlı olsun tebrik ederim inş kısa zamanda bebek için tebrik ederiz seni ..
 
kızlar bende yeniyim.üstelikte acemiyim.siteden pek birşey anlayamıyorum.bende hamile kalmak istiyorum.2 ay oldu ve yine regli oluyorum galiba.cok mutsuzummmmmmmmmmmmm
 
Nesemesecim sagol. Benimde babannem sokaktan yarali bereli geldigimizde bunu surerdi. Ayni senin dedigin gibi yapiyordu o da. Paylasimin icin cok tesekkurler. Burdada satiliyor kudret nari. Bende tohumu vardi daha dogrusu cekirdegini kurutmustuk, esim bir suru tohumu ekerken onuda ekmis olmali, babannem bunu fethiyedeki evin bahcesine ekmisti, agac oldu. Bir deneyelim bakalim.

Canım yetiştirmesi çok kolay bir bitki zaten. Ben de çekirdeklerinden üretmek istiyorum bakalım becerebilirsem. Eğer faydalı olursa çok basit birşey.

angelus82 canım hiç acele etme, sakin ol. Birlikte bunu da başarıcaz İnşallah. Mavideniz canım ne kursuna gidiyorsun? Rahelcim iyi gelirse sana da çekirdeğinden gönderirim canım. Bu konuda seve seve kobay olmayı kabul ediyorum. Buna faydası olamsa bile vücuduma iyi gelecek inşallah. aysunsudeNAZ canım sen sudenz mısın? Farklı birimisin? Kusura bakma ben herkesi karıştırmaya başladım. Benssenb canım dualarına amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn....Simeray aramıza hoşgeldin. Kızlar listede adı olup da bizi unutan arkadaşımız var mı? Dikkatinizi çekti mi?
 
X