Bennsenb biz de sni çok seviyoruz canım. Kesinlikle ilgi bekliyor benimki, erkekler çocuk gibi dimi?
Kızlar bugün biri için kudret narının faydalarını araştırıyordum nette. Tahmin edin ne gördüm; benim gibi pko'lular için birebirmiş. Hem TipII diyabeti düzeltiyormuş hem de kistleri küçültüp yok ediyormuş. Ayrıca bol E vitamini ki, eşlerimiz için gereken birşey. Tabi bize de lazım. Kullanımı çok basit. Bir şişeye kudret narını koyuyoruz, üstüne zeytinyağı ilave edip 3-4 hafta bekliyoruz. Şimdi tam zamanı, pazarda arayın kızlar. Sonra sabah akşam 1 tatlı kaşığı bu karışımdan bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp yiyoruz. Çünkü kokuyor, tadını almamak için bal. Ayrıca eskiler bunu kısırlık tedavisinde kullanıyormuş. Benim bildiğim annem zeytinyağında tutar, biz yara bere içinde sokaktan geldiğimizde bunu koyardı yaralarımız hiçbir ilaçla olamdığı kadar çabuk iyileşirdi. Aynı durum içteki yaraların iyileşmesinde de görülüyormuş. Ben geçen hafta yaralar için koymuştum. Bizim derdimize çare olduğunu okuyunca denemeye karar verdim inşallah şifa olur. Bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü kudret narı almanın tam zamanı şimdi. Kapsüllere güvenmiyorum ben doğal yolla hazırlayacağım. Ayrıca antibakteriyel, antifungal ve antivirütik. Yok yok anlayacağınız. Meyve kürünün yanında bunu da deneyeceğiz biz kızlar. Yapımı da çok basit. Bir sürü kimyasal ilaç almaktansa kendi yaptığımı denerim. Bu işe yaramasa da vücudumda başka yara varsa iyileştirir. Bu ilaç ayrıca HIV (AIDS) virüsünü de durduruyormuş. Deneylerle kanıtlanmış. Size netten fotosunu bulup da koyarım inşallah hepimiz deneyelim. Bakarsınız tıkalı yollar açılır. Hadi hayırlısı...
Aklıma başka faydaları da geldikçe yazarım. Bir faydası da mide problemlerini, ülseri iyileştiriyo inşallah kızlar. Duyduk duymadık demeyin. Bana dua edeceksiniz :))