Benssenb haklı kızlar tedbiri bırakmayacağız ama çok da takmayacağız. Kız yasemink ilaç dediğin doğum kontrol hapımı? Rahelcim sana katılıyorum, Menzil gülü şu kayganlaştırıcıyı kullansın bi, eğer hamiş olursa ardından biz geliriz dimi? Kesin stokları tüketiriz, hehe...
Nesemesecim hayirlisi olsun. Ohh en azindan soyle dusun, sagliklisin ve adet oluyorsun cok sukur.
Biz esimle gecen hafta Dark Knight a (Kara Sovalye) gittik ki bu film amerikada su an 1 numara, tavsiye ediyorum. Komik bir film degil ama gercekten guzel.
Menzil Gülü pre-seed mi demiştin? :jeyyar: İşe yararsasende ben de almayı düşünüyorum inşallah. Bugün dayanamayıp test yaptım sabah ve herzamanki gibi tek çizgi senağlama. Napalım hayırlsı diyoruz ama içimde gene o tuhaf burkulma var. Of ya yine depresyona giriyorum, acilen kendimi oyalayacak bişeyler bulmalıyım. Düşündüm de bu kayganlaştırıcıda kimyasal olabilir ama kullandığımız hap ve iğnede yok mu sanki? Denemekte fayda var. Hatta menzilgülünü hiç beklemeden bu ay ben de alsam mı? Kızlar ben bugün zırvalar yada saçmalarsam hoşgörün. Bugün saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum. Önümüzeki ay da eşim doktora gitmemi istemiyor. Belki öbür aya devam edebilirim. Daha olmadı Hsg miydi neydi onu çektiricez artık. Gene de hiçbirşeyin garantisi yok. Hepiniz sağlıkla kalın.
Bu arada bizim hamişler nerde? Karabiberim seni özledik, siz de yazın bişeyler de bize birazcık moral olsun :çok üzgünüm:.
mavidenizcim neden garip karsilayalim, benimde ara sira bu tur seyler aklima takildigi oluyor ama sonucta eninde sonunda bu bebek yapilacak yani kacari yok, ben esimi cok seviyorum ve onunla benden bir parcanin olmasi bizi dahada baglar diye dusunuyorum ve bebek evin nesesi inan bana, bak burda aileler var Turk onlar diyorlar ki, keske daha once yapsaydik, yani o kadar evin rengini degistiriyor cocuk. Inan bana bir hamile kal, birde kucagina aldigin zaman gercekten iyiki yapmisim diceksin ben buna kesinlikle inaniyorum...
Kızlar ben adet oldum az önce. Hayırlısı en azından rahatladım birazcık. Eeee şimdi öbür aya yeni çalışmalar başlayacak dimi kızlar? Pes etmek yok.
Mavi deniz canım senin hissettiklerinden fazlası var bende eksiği yok.Çok defa vaz geçtim bebiş işinden. Menzil Gülü çok iyi bilir benim gelgitlerimi. Her defasında beni O döndürdü saolsun. Bir de işin şu tarafı var; bizim bu hamişlik işi olmadıkça sinirlerimiz yıpranıyor ve vücudumuz tepki göstermeye başlıyor (adet düzensizlikleri gibi), işte bu yüzden bir savunma mkanizması geliştiriyor olabiliriz psikolojik olarak. Ben kendimde bunu hissediyorum. Yapamadıkça "zaten şimdi olmaması iyi oldu, derslerim işlerim çok yoğundu, hem daha ben bebek bakmaya hazır değilim" falan diyorum. Belki bunlar bizim depresyona girmemizi bir nebze engelliyor olabilir. Offf ya gene gevezeliğim tuttu. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Herkes farklı bakabilir.
Kızlar şimdi bugünden itibaren ne yapıyorum? Kendimi oyalamam lazım. Komik bir film izlesem olur mu? Aklına komik bir film gelen söyleyebilir mi? Netten bulup bakayım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn öpüyorum.
kızlar hepinize günaydın..Yasemin cim umarım en kısa zamanda adetin gelir ve sende rahatlarsın..Neşe cim arkadaşların dediği gibi regl gelsede sağlıklısın ne güzel..Umutlar tükenmez bir dahaki aya kısmet olur inşallahh..Menzil gülü mutlu haberini bekliyoruz..umarım ürün senin için bahane olur ve hamile kalırsın..Mavideniz korkuların gittimi canım...Hepinizi öpüyorum..Herzamanki gibi bol şans diliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?