2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

canım inşallah sonuçların çok iyi çıkar.. :1hug:Valla yardımcı olmak isterdim ama ben de bilmiyorum:çok üzgünüm: hatta kendim ne zaman yumurtluyorum onu bile bilmiyorum. Ama şu ateş ölçme yöntemine göre hesaplıcam bende artık..

Ki ben yımırtlıyomıyommm senağlama Farlutal kullanmaya başladım halaaaaaaaa tık yaaaaa valla çıldırcam artıkınn.. senağlamasenağlamaHamiş gibi oldu göbişim Nolur dua edin bana olıyım artık:a015:

cnm ya hala adet olamadın dimi doktora gittin dimi bende sürekli takip edemedigimden unutuyorum işte,sıkıntı yapar biliyorum o şiş bir göbek patlayacakmış gibi steresi sıkıntısı cabası inş.bir an önce regl olursunda rahatlarsın sende(gebelik test yapmıştın bişe çıkmamaıştı dimi)bende inş regl olursun falan diyeorum ama ben gebe olmadıgını bildigimden öyle dedim.cnm kendine iyi bak.
 
slm kızlar nasıl gidiyor.ben bu sabah hastaneye kan tahlili vermeye gittim geçen gün size kontrole gittigimi söylemiştim o zman doktor gebe kalmadan önce bazı testleri yaptırsan iyi olur dedi.bende bu sabah kan vermeye gitiim sanırım srılık hemoglabin (dogrumu yazdım)bide bir şey daha söyledi aklımda kalmadı onlar 3 4 tane testti çarş.sonuç alacam umarım bi sorun aksilik çıkmaz da bende gönül rahatlıgıyla gebe kalırım.ha deyince gebe kalınmıyor biliyorum ama ya tutarsa diyorum ben. kızlar bu arada aşk olsun size demeden geçemeyecegim azıcık sitem edeyim sormuştum size tam olarak yumurtlama günlerini ama cvp gelmedi sizden nette hesaplıyorum genelde aralarında fark oluyor bazı sitelerde 1 gün bile olsa doktorda bana 12. 14. 16. 18. gün dedi sonuç alacagım gün 16 güne denk geliyor kafamı karıştıran o sadece geç kalmış olmam umarım...

Canim adet dongun kac gun ise o gunden 14 cikartiyorsun mesela benim 31 gun 31-14= 17. Yani yumurtlama gunum 17. gun oluyor. Sende buna gore hesapla kendininkini. Birde yumurtlama olmaya yakin ve olurken akinti yapiskan bir hal aliyor. Boyle eline aldiginda bayagi bir yapiskan kivamda oluyor.
 
Kizlar pre-seed diye bir kayganlastirici var ki bunu kullananlarin yazdiklarini okudum, hepsi bunu kullandiklari ilk ay hamile kalmislar. Bende bu ay insallah kullanicam siparisi verdim. Size sonucu yazarim.

Mesela 11 ay, 1 yil cocuk icin ugrasanlar var bunu kullandiklari ilk ay hamile kalmislar cunku bu kayganlastirici spermleri besliyormus. Bakalim Allah verecekse bir sebep yaziyor.
 
Bakin size birkacinin biraktiklari yorumlari yazayim.


Hi there - my husband and I are ecstatic to report, after 14 months of trying, the first month we tried with PreSeed we got our BFP!!!! We started trying for a baby 14 months ago. I suffered a miscarriage almost 8 weeks into the pregnancy. We have tried to conceive every month since then, and had numerous Dr. appointments, everything was to no avail :KK43: I'm on a TTC (Trying to Conceive) discussion thread on Weight Watchers, as well as the FertilityFriend.com forum. A few women had mentioned PreSeed, and I thought "heck... I'm willing to try anything!". I ordered my PreSeed online and it arrived a couple weeks later. Just in time for ovulation! Perfect. I read the instructions and followed them to the letter. 2 weeks later, that glorious "Pregnant" word came out on the home pregnancy test. I have no doubt my wonderful BFP was due in large part to the PreSeed. You have an amazing product that makes peoples' dreams come true. I don't have an ultrasound photo yet, but I will forward it when I get it! Thank you!! J Mills, Canada

Bu kisi ve kocasi 14 ay ugrasmislar ve 8 hftalik bir bebek dusurmus. Bundan sonraki aylarda ugrasip durmuslar bebek icin ve bir suru doktora gitmisler. Ve bu bizim gibi bir foruma kayitliymis FertilityFriends diye orda birkac kisiden duymus bu Pre-Seed i. Demiski ne olsa denerim hamile kalmak icin ve Pre-Seed i siparis etmis ve tamda ovulasyon gununde varmis. Vee 2 hafta sonra hamile oldugunu ogrenmis.

Preseed is a miracle worker. We have been TTC for almost 3 years now and were told based on my husband's motility and sperm count that we had a 1% chance of getting pregnant on our own and IVF with ICSI was our only option. I was suppose to begin the birth control pills and hormone stimulation June 1st. As a last hope, I ordered Preseed after reading all of the testimonials. We have tried everything you can think of to make this happen. After one month of using the Preseed I found out today that I am pregnant. I did not think this would ever happen for us on our own. We feel so blessed and owe it to our faith and Preseed. I would recommend this product to anyone that has given up hope and think the odds are against them. God willing this will be a healthy happy pregnancy. I know next time we try to get pregnant I will be placing my order of Preseed again first thing! ~ A.M.

Bu bayanda Preseed in mucize oldugunu soyluyor. 3 yildir bebek icin ugrasiyorlarmis, kocasinin sperm sayisi ve hareketliligine gore sadece %1 lik hamile kalma ihtimali varmis. Dogum kontrol hapi ve hormon uyarici kullanmasi gerekiyormus Haziran 1 den itibaren fakat Preseed hakkindaki olumlu yazilari okuduktan sonra, son bir umut olarak Preseed i siparis etmis. Hamile kalabilmek icin akliniza gelen herseyi yaptik diyor. Preseed i 1 ay kullandiktan sonra, bugun hamile oldugumu ogrendim diyor. Cok sukretmisler ve bunu inanclarina ve preseed e bagladiklarini soyluyorlar. Tekrar hamile kalmak istediginde yine bunu siparis edecegini soyluyor.


Kizlar birden kendimi satis temsilcisi gibi hissettim:jeyyar: sırnaşık şey

Ben bunlari okuduktan sonra sizinle paylasmak istedim, hepimiz bildiklerimizi burda paylasicaz vee en sonunda Rabbiminde izniyle hamis olucaaaazzzhihoyyytkaydirigubbakcemile2
 
Canım bu tip kimyasalların bir de zararı olmasın sonra. Ben güvenemem doğrusu. İçeriğinde neler varmış biliyor musun peki?
 
Canım bu tip kimyasalların bir de zararı olmasın sonra. Ben güvenemem doğrusu. İçeriğinde neler varmış biliyor musun peki?

Canim zarar veriyorsa olsa bu kadar insan kullanmis heralde ortaya cikardi. Kibele diye bir arkadas varya bu istede, o da gecenlerde hamile kalmisti ama sonra dis gebelik olmus ve bebekle birlikte tupude gitti. Iste o hamile kaldigi ay, bu pre-seed i kullanmisti ve 7. ayiydi ugrastigi.
 
nerden alınır tam olarak keremmi nedir vede fiyatı ne kadar bu konudada bizleri bilgilendirirsen sevinirim vaktim olmadığı için araştıramıyorum sen ver olmazsa bende geniş bir araştırma yaparım bu arada paylaşımın için teşekkür ederim canım öpüyorum arkadaşım
 
Canim arastiriyorum Turkiyeden nasil siparis verilir. Haber edicem.

Ben $15 a aldim ve icinde 6 tane pre-seed (6 tane tup, her iliski oncesinde kullanilacak ve tabiki ovulasyona yakin) ve yaninda 2 tanede gebelik testi veriyor
 
Canim Amazon.com dan siparis verebilirsin. Tabi Turkiyeye kargo ucretide eklenince biraz pahali olabilir ama bu urunle ilgili olumlu yazilar sadece bu urunun sitesinde degil Amazon a da bakacak olursan orayada insanlar yorumlarini birakmislar ve olumlu. Hatta bir kadin 9 senedir bebek icin ugrasmis doktorlara binlerce dolar odemis ve pre-seed i duymus ve uyguladiginin 2. ayinda hamile kalmis ki ilk ayda ovulasyon olmadim diyor.

Aslinda benim kayganlastiriciya ihtiyacim yok ama spermi besliyormus madem, birde bu kadar olumlu yorumlarda olunca bir deneyim dedim. Bakalim Allah buyuk, belkide hamile kalmamiz icin bunu sebep kilar.
 
hayırlısı olsun canım belki önümüzdeki aylarda bende denerim ama ben daha bekleme taraftarıyım yinede paylaşımın için çok sağol eminim birçok arkadaş bundan faydalanacaktır
 
günaydınlar herkese.... :teytey:nesemese benimnki çoktaaan geçti.. Hala olmadım yyuhhhh dimi.kaydirigubbakcemile3 Ama ilaç kullanıyorum.. :çok üzgünüm:
İnşallah bu hafta olurum. Gerçi ben 3 ay ialç kullanmak zorundayım ama 3ay sonra gene başlıcam çalışmalara... İnşallah olcak bizimde bebişimizz..:Saruboceq:
 
Kızlar hepinize günaydın...Menzil gülü paylaşımın için teşekkür ederim canım. Sen kullan işe yararsa hemen bizde alalım:))) Kızlar benım adetime 11 gün var ama maalesef yumurtlama günlerimi boş geçirdiğimiçin bu ay pek ümitli değilim.Ama Allahım kısmet ederse olacaktır..
 
valla Allah nasip edecekse ilişkisizde verir ben bu kadar itikatlı davranıyorum ama tedbiride bırakmıyorum yani ne olursa olsun umut kesilmez bakarsın hamiş olursun hayırlısı arkadaşım
 
Kızlar adeti yaklaşanların gene heyecan başaldı dimi? Ben meraklanıyorum ne yalan söyleyeyim. Bu arada piyasadaki en iyi gebelik testi hangisi kızlar ya? O çok pahalı olanlardan değil ama ucuzlardan. Kritik vakti yaklaşan arkadaşlara (benim gibi) faydamız olsun.
 
Benssenb haklı kızlar tedbiri bırakmayacağız ama çok da takmayacağız. Kız yasemink ilaç dediğin doğum kontrol hapımı? Rahelcim sana katılıyorum, Menzil gülü şu kayganlaştırıcıyı kullansın bi, eğer hamiş olursa ardından biz geliriz dimi? Kesin stokları tüketiriz, hehe...
 
Yasemincim herseyde bir hayir vardir. 3 ay birseycik degil, Allah saglikla yavruna kavustursun beklenilen zaman gercekten onemli degil.

Adetim bitti cok sukur ve hepiciginize insallah dua edecegim her gece. Heee yarin sabah Berat geliyor. Yarin ilk gunumuz olucak, bakalim nasil gecicek, sizlere yazarim. :eek: kaydirigubbakcemile

Nesemese ve Rahelcik demek beni kobay olarak sectiniz haaa:roflol: Saka diyom ama kizlar tutarsa sizlerde hemencik siparis edersiniz. :CüvCüv:

Bu arada okudugum olumlu yorumlar arasinda pko hastaligi olan biride vardi, o da hamile kalmis. Yani yorumunu okudugum kisilerin %95 i hamile kalmis, %5 lik kisimda ise 1 kisi olumsuz yorum yapmis, diger bir kisi ise yine olumlu ama amaclari bebek degil, cinsel yasamlari icin iyi gelmis bu urun. Yani okudugum onlarca yorum arasinda sadece bir tane olumsuz yorum vardi, onuda kasitli mi yapmis biri tam anlayamadim cunku yaptigi yorumda sorununun ne oldugunu anlayamadim.
 
Menzil Gülü pre-seed mi demiştin? :jeyyar: İşe yararsasende ben de almayı düşünüyorum inşallah. Bugün dayanamayıp test yaptım sabah ve herzamanki gibi tek çizgi senağlama. Napalım hayırlsı diyoruz ama içimde gene o tuhaf burkulma var. Of ya yine depresyona giriyorum, acilen kendimi oyalayacak bişeyler bulmalıyım. Düşündüm de bu kayganlaştırıcıda kimyasal olabilir ama kullandığımız hap ve iğnede yok mu sanki? Denemekte fayda var. Hatta menzilgülünü hiç beklemeden bu ay ben de alsam mı? Kızlar ben bugün zırvalar yada saçmalarsam hoşgörün. Bugün saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum. Önümüzeki ay da eşim doktora gitmemi istemiyor. Belki öbür aya devam edebilirim. Daha olmadı Hsg miydi neydi onu çektiricez artık. Gene de hiçbirşeyin garantisi yok. Hepiniz sağlıkla kalın.
Bu arada bizim hamişler nerde? Karabiberim seni özledik, siz de yazın bişeyler de bize birazcık moral olsun :çok üzgünüm:.
 
günaydın kızlarr.. Ya ben garip garip rüyalar gördüm.. Küçük çocuklar gördüm başkasının ve birdürü poşetin içinde kıyafetler gördüm. Hatta daha kutusunda ayakkabılar gördüm. Çok tatlı ayakkabılar.. Bebeğim olduğunda ben giydiririm diyodum rüyamda. Hayır olsun inşallah..

buarada nesemese doom kontrol verdi. evet.. Hepiminizden Allah razı olsun canlarım iyiki varsınız.
 
X