atmaya çalışıyorum cnm üzerimden ama hemen atmak kolay olmuyor.sagol ilgilendigin için.sende durumlar nasıl.
Kizlar size pre-seed in resmini yolluyorum. Kullananlarin yaptiklari yorumlarda 1 tupde neredeyse 3 kullanimlik oldugu ama bir kere acilinca bir daha kullanilamadigi, bu yuzden kayganlastiricinin cogunun bosa gittigi yaziyordu ama bana gelen tuplerin her biri tam bir kullanimlik, herhalde gelen elestiriler yuzunden degistirmisler. 6 tup pre-seed ve yaninda iki tanede gebelik testi toplam $15 tuttu.
MAVİ DENİZE...
canım merhabaa.s.
eminim herkesin zaman zaman korkuları oluyordur. Kiminin korkusu bebek olursa ne yapcam? kimininde ya bebeğim olmazsa korkusu. Ben ikisinide aradabir yaşıyorum mesela.. Böyle korkuların olması normal. İnsan bebeğinin olucağını düşününce içi kıpır kıpır oluyor. Fakat bununla beraber doğururken nasıl olcak yada nasıl büyütcem diye düşünüp korkmaya başlıyosun. Bence bunlar gayet normal. İnsan kendi hayatına alışınca farklılık çok zor geliyor. Ama bebekte evin neşesi. Düşünsene sana "anne" sevdiğinede "baba" diyen bi canlı bi melek.. Hem kendi bebeğin yeğenlerin gibi olamaz inan.. O ağlayınca için acır.. Ne yapmalıyım onun için diye akla karayı seçersin. O gülünce dünyalar senin olur. Düşünsene yavrun canının bir parçası.. Gün gelir onun ağlamasını bile izlersin belki eminim sana hiçbir şeyi batmayacak ve eminim asla pişman olmayacaksın. Hiç korkma arkadaşım. Endişede etme. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallah. Allah hepimize nasip kısmet eder inşallah.. Hersabah işe gelir gelmez burayı açıyorum. Ve nesemesede bilir belki bu topikin sayesinde bende bebek istedim. Tüm korkularım azaldı.. Tabiki gene bazen oluyo ama onun sıcaklığını düşündükçe o korkular umrumda bile değil... Buarada kendini yalnız hissetme. Bende kendimle uğraşıyorum aylardır biliyosun Affet görmmişim yazını.. :1hug:
bunu türkiyede bulma şansımız varmıdır acaba
slm kızlar kk ya girince kesinlikle buraya ugramadan yapamıyorum sizin sayesinde tabii tşkler hepinize.dün sonuçları aldıgımı yazmıştım ama dokora gösterdigimi ve ne söyledigini yazmamıştım sanırım doktora gösterdim bazı negatif olanlar şuan hastalıgımın olmaması(hangi degere baktıysa bilmiyorum)pozitif olanlar ise daha önce geçirmiş oldugumu gösteriyor.yani pozitif olması aslında daha iyimiş vucut bagışıklık kazandıgı için dirençli olurmuş şuanda bir müdahaleye gerek kalmazmış kansizlık falan da yokmuş şükür.sadece folik asit kullanıyorum şu ara.hayırlısı kızlar.inş.hamiş haberimi veririm size yakın zamanda.kızlar test sonucunu alabilmek için özellikle kanda kaç güç geçmesi gerekiyor regl tarihinin geçmesi beklemek mi gerekir.neşemeşe dediginde haklısın arkaamızda bırakacak bişe yok ve çok kısa hayat ne olacagı belli dgl. menzil gülü beratta tatlı bi çocukmuş neyse sana da bakma konusunda şimdiden çalışma oluyor.rabbim hepimizin gönlüne göre bebekler nasip etsin.
slm kızlar kk ya girince kesinlikle buraya ugramadan yapamıyorum sizin sayesinde tabii tşkler hepinize.dün sonuçları aldıgımı yazmıştım ama dokora gösterdigimi ve ne söyledigini yazmamıştım sanırım doktora gösterdim bazı negatif olanlar şuan hastalıgımın olmaması(hangi degere baktıysa bilmiyorum)pozitif olanlar ise daha önce geçirmiş oldugumu gösteriyor.yani pozitif olması aslında daha iyimiş vucut bagışıklık kazandıgı için dirençli olurmuş şuanda bir müdahaleye gerek kalmazmış kansizlık falan da yokmuş şükür.sadece folik asit kullanıyorum şu ara.hayırlısı kızlar.inş.hamiş haberimi veririm size yakın zamanda.kızlar test sonucunu alabilmek için özellikle kanda kaç güç geçmesi gerekiyor regl tarihinin geçmesi beklemek mi gerekir.neşemeşe dediginde haklısın arkaamızda bırakacak bişe yok ve çok kısa hayat ne olacagı belli dgl. menzil gülü beratta tatlı bi çocukmuş neyse sana da bakma konusunda şimdiden çalışma oluyor.rabbim hepimizin gönlüne göre bebekler nasip etsin.
Mavi Deniz canım olduğun test ne testiydi. ..
Mavideniz gebelik testinden bahsediyo sandim kac gun once deyince:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?