canım inşallah sonuçların çok iyi çıkar.. :1hug:Valla yardımcı olmak isterdim ama ben de bilmiyorum:çok üzgünüm: hatta kendim ne zaman yumurtluyorum onu bile bilmiyorum. Ama şu ateş ölçme yöntemine göre hesaplıcam bende artık..
Ki ben yımırtlıyomıyommm senağlama Farlutal kullanmaya başladım halaaaaaaaa tık yaaaaa valla çıldırcam artıkınn.. senağlamasenağlamaHamiş gibi oldu göbişim Nolur dua edin bana olıyım artık:a015:
slm kızlar nasıl gidiyor.ben bu sabah hastaneye kan tahlili vermeye gittim geçen gün size kontrole gittigimi söylemiştim o zman doktor gebe kalmadan önce bazı testleri yaptırsan iyi olur dedi.bende bu sabah kan vermeye gitiim sanırım srılık hemoglabin (dogrumu yazdım)bide bir şey daha söyledi aklımda kalmadı onlar 3 4 tane testti çarş.sonuç alacam umarım bi sorun aksilik çıkmaz da bende gönül rahatlıgıyla gebe kalırım.ha deyince gebe kalınmıyor biliyorum ama ya tutarsa diyorum ben. kızlar bu arada aşk olsun size demeden geçemeyecegim azıcık sitem edeyim sormuştum size tam olarak yumurtlama günlerini ama cvp gelmedi sizden nette hesaplıyorum genelde aralarında fark oluyor bazı sitelerde 1 gün bile olsa doktorda bana 12. 14. 16. 18. gün dedi sonuç alacagım gün 16 güne denk geliyor kafamı karıştıran o sadece geç kalmış olmam umarım...
Canım bu tip kimyasalların bir de zararı olmasın sonra. Ben güvenemem doğrusu. İçeriğinde neler varmış biliyor musun peki?
buarada nesemese doom kontrol verdi. evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?