2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

Benssenb haklı kızlar tedbiri bırakmayacağız ama çok da takmayacağız. Kız yasemink ilaç dediğin doğum kontrol hapımı? Rahelcim sana katılıyorum, Menzil gülü şu kayganlaştırıcıyı kullansın bi, eğer hamiş olursa ardından biz geliriz dimi? Kesin stokları tüketiriz, hehe...


:) canım sabah sabah karışmış harfler:bbo:3ay kullanacağım ilaç doğum kontrol hapı canım onu demek istedim:1hug:
 
slm kızlar nasılsınız a.s.kayganlaştırıcı ilaçtan bahsetmişsiniz umarım işinize yarar hamiş kalırsınız.kızlar bu hafta benim yumurtalama haftam çarş. bide cuma kaldı çalışma yapmak için ama ben test sonucunu bekledigimden çalışma falan yapmadık biz:1no2:.çarş sonuç çıkıyor.kızlar benim bir sorunum var ve kendimi kıstırılmış ne yapacagımı bilemez bir durumdayım:çok üzgünüm:.kızlar ben uzun bir süredir 4 aydır falan yaklaşık bebek istiyorum:emir_bebek: eşim de tabii hatta annemler falan önceden beri sorarlardı bana bebk yokmu :teselli:diye artık fazla uzatmamı kimse istemiyor 2 sene olacak evleneli agustos sonunda.bende bir kaç gündür korkular başladı bebek için bakabilrimiyim bazı şeylerimden vazgeçmek zorunda kalırım :çok üzgünüm:yanlış anlamayın sadece ben tedirgin oldum gezmeyi seven biriyim hafta sonları fazla evde oturmak istemem evde hafta içi çalışıyoruz zaten bakımı ilgisi ne bileyim bian tereddüte düştüm.bazen gezerken görüyorum bebkleri olan hatunlar gayet süsülenmiş bebegini alıp gezmeye çıkmış bebk küçücük nasıl hazırlandıfisfisfisfisfisfis nasıl fırsat buldu falan diye şaşırıyorum bebek bakımı evet kolay dgl biliyorum çünkü yegenlerim var 8 aylık şuan ilk 3 ay falan hep bende gittim bakmaya onlara ikizler hemde şuanda hallerini görüyoırum:bbo: biri gezmeyi sever digeri pek sevmez bakımı çok zor..kızlar bugun benimde üzerimde bi agırlık var neden şimdi bunları düşünmeye başladım bilmiyorum.halbuki cuma günü test için kan vermeye gittigimde sonuçları çarş vereceklerini duydugumda canım sıkılmış yumurtlama günlerinin sonuna yakın diye ...kızlar kendimi kötü hissediyorum.burada bunu yazmak dogrumuydu onuda bilmiyorum sizler bebk sahibi olabilmek için çırpınırken.yanlış anlaşılmamak dilegiyle hepinize güzel bir gün diliyorum...
 
kızlar hepinize selam...Yasemincim rüyaların hayır olur inşallah..Birkaç gündür bende garip rüyalar görüyorum sanırım bu fazla düşündüğümüzden..umarım kalbimizden geçen rüyalarımızda güzel şekillenmiş olsun..
Mavideniz cim endişelerine hak veriyorum ama eminim bu duygular geçici.Hoş henüz annelik duygusunu tatmadık ama o duygu ile endişelerinin kaybolacağına eminim...
Menzil gülü canım seni biraz kobay olarak düşündük haklısın..Ama ne yapalım umut dünyası..Gerçi neşede alacakmış o üründen siz deneyin hemen bende alacağım..
herrkesi öpüyorum..herkese bol şans...
 
kimse yorum yapmamış bana rahel dişında ama ben bir iki kelime daha duymak isterdim neyse canınız sagolsun..
 
mavidenizcim neden garip karsilayalim, benimde ara sira bu tur seyler aklima takildigi oluyor ama sonucta eninde sonunda bu bebek yapilacak yani kacari yok, ben esimi cok seviyorum ve onunla benden bir parcanin olmasi bizi dahada baglar diye dusunuyorum ve bebek evin nesesi inan bana, bak burda aileler var Turk onlar diyorlar ki, keske daha once yapsaydik, yani o kadar evin rengini degistiriyor cocuk. Inan bana bir hamile kal, birde kucagina aldigin zaman gercekten iyiki yapmisim diceksin ben buna kesinlikle inaniyorum...
 
Hee sunuda ekliyim, canim birkac seferdir senin sitem ettigini goruyorum, yazina cevap verilmedi diye, canim belkide o sirada kimse girmemistir nete ki zaten girseler muhakkak cevap verilir neden vermeyelim..
 
Kızlar ben adet oldum az önce. Hayırlısı en azından rahatladım birazcık. Eeee şimdi öbür aya yeni çalışmalar başlayacak dimi kızlar? Pes etmek yok.
Mavi deniz canım senin hissettiklerinden fazlası var bende eksiği yok.Çok defa vaz geçtim bebiş işinden. Menzil Gülü çok iyi bilir benim gelgitlerimi. Her defasında beni O döndürdü saolsun. Bir de işin şu tarafı var; bizim bu hamişlik işi olmadıkça sinirlerimiz yıpranıyor ve vücudumuz tepki göstermeye başlıyor (adet düzensizlikleri gibi), işte bu yüzden bir savunma mkanizması geliştiriyor olabiliriz psikolojik olarak. Ben kendimde bunu hissediyorum. Yapamadıkça "zaten şimdi olmaması iyi oldu, derslerim işlerim çok yoğundu, hem daha ben bebek bakmaya hazır değilim" falan diyorum. Belki bunlar bizim depresyona girmemizi bir nebze engelliyor olabilir. Offf ya gene gevezeliğim tuttu. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Herkes farklı bakabilir.
Kızlar şimdi bugünden itibaren ne yapıyorum? Kendimi oyalamam lazım. Komik bir film izlesem olur mu? Aklına komik bir film gelen söyleyebilir mi? Netten bulup bakayım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn öpüyorum.
 
Nesemesecim hayirlisi olsun. Ohh en azindan soyle dusun, sagliklisin ve adet oluyorsun cok sukur.

Biz esimle gecen hafta Dark Knight a (Kara Sovalye) gittik ki bu film amerikada su an 1 numara, tavsiye ediyorum. Komik bir film degil ama gercekten guzel.
 
Nesemesecim hayirlisi olsun. Ohh en azindan soyle dusun, sagliklisin ve adet oluyorsun cok sukur.

Biz esimle gecen hafta Dark Knight a (Kara Sovalye) gittik ki bu film amerikada su an 1 numara, tavsiye ediyorum. Komik bir film degil ama gercekten guzel.

Saolasın canım ya, içim daraldı inan. Ben de "arı" çizgi filmine baktım az önce. Ama içimdeki kırgınlık hiç geçmedi. Biran evvel yatıp uyumak lazım belki de. Ya bir hamiş haberi alsaydık ne güzel olurdu dimi?
 
Menzil Gülü pre-seed mi demiştin? :jeyyar: İşe yararsasende ben de almayı düşünüyorum inşallah. Bugün dayanamayıp test yaptım sabah ve herzamanki gibi tek çizgi senağlama. Napalım hayırlsı diyoruz ama içimde gene o tuhaf burkulma var. Of ya yine depresyona giriyorum, acilen kendimi oyalayacak bişeyler bulmalıyım. Düşündüm de bu kayganlaştırıcıda kimyasal olabilir ama kullandığımız hap ve iğnede yok mu sanki? Denemekte fayda var. Hatta menzilgülünü hiç beklemeden bu ay ben de alsam mı? Kızlar ben bugün zırvalar yada saçmalarsam hoşgörün. Bugün saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum. Önümüzeki ay da eşim doktora gitmemi istemiyor. Belki öbür aya devam edebilirim. Daha olmadı Hsg miydi neydi onu çektiricez artık. Gene de hiçbirşeyin garantisi yok. Hepiniz sağlıkla kalın.
Bu arada bizim hamişler nerde? Karabiberim seni özledik, siz de yazın bişeyler de bize birazcık moral olsun :çok üzgünüm:.

Nesemese sen bilirsin istersen hemen siparis et, istersen ben deneyene kadar bekle. Bugun geldi pre-seed. 6 tane var icinde. Ben yumurtlama zamanimda 3 tanesini kullanmayi dusunuyorum. Belki bu ay olmaz, obur aya kalir diger ucu.

Bu arada esinle aran nasil? Bebek konusunda yumusadimi?
 
Kizlar size pre-seed in resmini yolluyorum. Kullananlarin yaptiklari yorumlarda 1 tupde neredeyse 3 kullanimlik oldugu ama bir kere acilinca bir daha kullanilamadigi, bu yuzden kayganlastiricinin cogunun bosa gittigi yaziyordu ama bana gelen tuplerin her biri tam bir kullanimlik, herhalde gelen elestiriler yuzunden degistirmisler. 6 tup pre-seed ve yaninda iki tanede gebelik testi toplam $15 tuttu.

dsc0178pa8.jpg


dsc0179jw4.jpg
 
Kizlar size birsey soyliyimmi..Bu urun tamamen akintisi olmayan yada cok az olan bayanlarin kullanmasi icin. Kibele arkadasimiz bana spermleri besliyor demisti ama bu urun spermleri beslemiyor ama zarar vermiyor. Yani bu urunu farkli kilan sey piyasadaki kayganlastiricilarin spermleri oldurmesi, bu urunun farkliligi ise, hamile kalmaya calisan ciftlerde erkegin spermini oldurmuyor boylelikle gebelige engel olmuyor.

Benim ise, bayagi akintim var normalde, yumurtlama donemimde ise dahada artiyor yani aslinda benim bu urune ihtiyacim yokmus:)))) Ben tamamen spermleri besliyor diye aldim.

Ama soyle birsey var. Bu urunun aylarca hamile kalamayan bayanlarda etkili olmasinin sebebi, o bayanlarin akintisinin olmayisi yada cok az olusu ki buda spermlerin yumurtaya ulasmasina mani oluyor (bu tamamen benim gorusum). Bu urunu kullanincada bu sorun ortadan kalkiyor ve hamile kaliveriyorlar dogal olarak.

Tabi ben yinede kullanicam. Belkide benim bildigimden fazlasi vardir.
 
kaydirigubbakcemile2hihoyyyt Kizlaaaarrrr, simdi arastirma yaptim pre-seed spermleri besliyormusshihoyyyt

Bir forumda bayanin teki diyor ki;

Preseed actually has glucose in it to feed them and keep them healthy while waiting for the big day!

Preseed de glukoz varmis ki bu spermleri besliyor ve buyuk gunu (ovulasyon:)))) saglikli bir sekilde beklemelerini sagliyormus.

Ben urunun aciklamasina baktim, boyle birseyden bahsetmeyince hayal kirikligina ugradim bir an ama oyle degilmis zaten kibele birsey biliyor olmasaydi bana demezdi herhalde:)))
 
Son düzenleme:
günaydın kıslar... a.s.menzil gülü çokiyi araştırmışsın. helal olsun valla. inşllah istediğin gibi sonuç verir. hemencecik hamiş kalırsın.. :dance:merakla bekliyorum valla. bugün ilacım bitti. şimdi adetimin gelmesini bekliyorum. resmen 2 ay oldu. inşallah olurm artık.. nesemese ne güzel adet olabilmişsin... Allahaşükür sağlığın yerinde adet olabiliyosun. halimi bi görebilsen hertarafım şiş. yüzümde sivilcelelr. berbatım. :çok üzgünüm:önümüzdeki aylara bakalım. benim 3 ay hamiş olamayacağını bildiğim halde umudum var.. :nazar:canlarım inşallah hepimiz haykırırız hamişiz biz diye.. sizi çok seviyorum.:1hug:
 
nesemese Kutsal Damacana'yı izlendn mi? Ben gülmüştüm baya.. Şafak Sezer'in. İzlemediysen izle korku-komedi çok değişik bir film olmuş.
 
kızlar hepinize günaydın..Yasemin cim umarım en kısa zamanda adetin gelir ve sende rahatlarsın..Neşe cim arkadaşların dediği gibi regl gelsede sağlıklısın ne güzel..Umutlar tükenmez bir dahaki aya kısmet olur inşallahh..Menzil gülü mutlu haberini bekliyoruz..umarım ürün senin için bahane olur ve hamile kalırsın..Mavideniz korkuların gittimi canım...Hepinizi öpüyorum..Herzamanki gibi bol şans diliyorum.....
 
mavidenizcim neden garip karsilayalim, benimde ara sira bu tur seyler aklima takildigi oluyor ama sonucta eninde sonunda bu bebek yapilacak yani kacari yok, ben esimi cok seviyorum ve onunla benden bir parcanin olmasi bizi dahada baglar diye dusunuyorum ve bebek evin nesesi inan bana, bak burda aileler var Turk onlar diyorlar ki, keske daha once yapsaydik, yani o kadar evin rengini degistiriyor cocuk. Inan bana bir hamile kal, birde kucagina aldigin zaman gercekten iyiki yapmisim diceksin ben buna kesinlikle inaniyorum...

tşk ederim cnm cvp verdigin için öncelikle yazdıgın diger msja cvp vereyim tatlım buranın paylaşım yeri oldugunu biliyorum ben buna dayanarak ve aranızdaki paylaşımları karşılıklı yardımları görerek bende sizinle paylaşmak istedim ve cvp gelmeyince üzülüyorum kimsenin cvp vermemesi helede size göre önemli bir konu ise paylaşacagınız o zaman burada sanki boş konuşuluyormuş gibi oluyor ben yazımın sadece geri sayfalarda kalması dgl yazılarıma cvp verilerek sizlerden de güç alabilmek (yakın gördügüm için böyle bir şey bekledim) belki benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar verdır bunu aşabilmişlermi nasıl CADIARZUaşmışlar mutlaka her insanın hayatında her konuda fırtınalı dönemleri olmuştur.inanın kk da ögrendigim çok şey oldu bebk düşünmeye başladıktan sonra buralara girmeye ve yeni şeyler ögrenmeye başladım.bu konuda beni yanlız bırakmayacagınız düşündügüm için sitem de bulundum.buraya yeni girmeye başladım dolayısıyla cvp verilmeyince araya pek girilmemiş gibi düşünüyorum:1no2: ufak bir konuda hepiniz bir birinize cvp veriyorsunuz o halde ben de bekleyebiliyorum sizin davranışlarınıza bakılarak.yanlış anlaşılmasın sözlerim amacım kimseyi kırmak falan dgl sadece böyle bir konu açıldı bende duygularımı paylaşmak istedim.lütfen kırmak için söylemiyorum.bende bu aralar bahsettigim konu dan dolayı biraz sıkıntılıyım rabbim nasip ederse verir zaten oluruna bırakıyorum.bebgin er ya da geç olacagını biliyorum sonuçta bir gün olacak aynı sıkıntıları o zmanda çekecegim azalma yada artma olmayacak :1no2:bu yüzdende ertelemenin gerek olmadıgınıda düşünüyorum bazen.sagol benimlşe paylaştıgın için.neşenin degigi gibi bu aralar birileri hamiş oldugu haberini verse de sevinelim dimi..kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
 
Kızlar ben adet oldum az önce. Hayırlısı en azından rahatladım birazcık. Eeee şimdi öbür aya yeni çalışmalar başlayacak dimi kızlar? Pes etmek yok.
Mavi deniz canım senin hissettiklerinden fazlası var bende eksiği yok.Çok defa vaz geçtim bebiş işinden. Menzil Gülü çok iyi bilir benim gelgitlerimi. Her defasında beni O döndürdü saolsun. Bir de işin şu tarafı var; bizim bu hamişlik işi olmadıkça sinirlerimiz yıpranıyor ve vücudumuz tepki göstermeye başlıyor (adet düzensizlikleri gibi), işte bu yüzden bir savunma mkanizması geliştiriyor olabiliriz psikolojik olarak. Ben kendimde bunu hissediyorum. Yapamadıkça "zaten şimdi olmaması iyi oldu, derslerim işlerim çok yoğundu, hem daha ben bebek bakmaya hazır değilim" falan diyorum. Belki bunlar bizim depresyona girmemizi bir nebze engelliyor olabilir. Offf ya gene gevezeliğim tuttu. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Herkes farklı bakabilir.
Kızlar şimdi bugünden itibaren ne yapıyorum? Kendimi oyalamam lazım. Komik bir film izlesem olur mu? Aklına komik bir film gelen söyleyebilir mi? Netten bulup bakayım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn öpüyorum.

neşemeşe sende sanırım benin gibi duygular yaşamışsın atlatmışsın sanırım şuan böyle düşüncelerin varmı hala ben hem istiyorum hemde bazen kararsız kalıyorum işte.sonuçta bir gün olacak zaten ben 23 yaşındayım aslında çokta erken oldugunu düşünmüyorum ama doktorlar bile fazla beklenilmemesi gerektigini söylüyorlarmış biliyorsunuz üremenin en yogun oldugu sanırım18 ila 25 26 arası diye biliyorum sonraları azalmaya başlıyormuş risk ler oluşuyormuş.2 sene oldu evleneli fazlada uzatmak istemiyorum..yaseminin dedigi gibi kutsal damacana güzel izle mutlaka.aklıma gelirse yazarım.bak sende hasta olmuşsun en azından bitince yeni bir yumurtlama dönemine geleceksin her işte hayır vardır unutma.
 
kızlar hepinize günaydın..Yasemin cim umarım en kısa zamanda adetin gelir ve sende rahatlarsın..Neşe cim arkadaşların dediği gibi regl gelsede sağlıklısın ne güzel..Umutlar tükenmez bir dahaki aya kısmet olur inşallahh..Menzil gülü mutlu haberini bekliyoruz..umarım ürün senin için bahane olur ve hamile kalırsın..Mavideniz korkuların gittimi canım...Hepinizi öpüyorum..Herzamanki gibi bol şans diliyorum.....

atmaya çalışıyorum cnm üzerimden ama hemen atmak kolay olmuyor.sagol ilgilendigin için.sende durumlar nasıl.
 
MAVİ DENİZE...
canım merhabaa.s.
eminim herkesin zaman zaman korkuları oluyordur. Kiminin korkusu bebek olursa ne yapcam? kimininde ya bebeğim olmazsa korkusu. Ben ikisinide aradabir yaşıyorum mesela.. Böyle korkuların olması normal. İnsan bebeğinin olucağını düşününce içi kıpır kıpır oluyor. Fakat bununla beraber doğururken nasıl olcak yada nasıl büyütcem diye düşünüp korkmaya başlıyosun. Bence bunlar gayet normal. İnsan kendi hayatına alışınca farklılık çok zor geliyor. Ama bebekte evin neşesi. Düşünsene sana "anne" sevdiğinede "baba" diyen bi canlı bi melek.. Hem kendi bebeğin yeğenlerin gibi olamaz inan.. O ağlayınca için acır.. Ne yapmalıyım onun için diye akla karayı seçersin. O gülünce dünyalar senin olur. Düşünsene yavrun canının bir parçası.. Gün gelir onun ağlamasını bile izlersin belki eminim sana hiçbir şeyi batmayacak ve eminim asla pişman olmayacaksın. Hiç korkma arkadaşım. Endişede etme. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallah. Allah hepimize nasip kısmet eder inşallah.. Hersabah işe gelir gelmez burayı açıyorum. Ve nesemesede bilir belki bu topikin sayesinde bende bebek istedim. Tüm korkularım azaldı.. Tabiki gene bazen oluyo ama onun sıcaklığını düşündükçe o korkular umrumda bile değil... Buarada kendini yalnız hissetme. Bende kendimle uğraşıyorum aylardır biliyosun Affet görmmişim yazını.. :1hug:
 
X