Rahelcim bebişine bayıldım. Maşallah çok tatlı. Tablomuzu Menzil Gülü hazırladı, ben de çok beğendim. Bundan sonra her hafta içimizden biri hazırlayacak, böylece değişik değişik şekillerde olacak ve hiç canımız sıkılmayacak. Senin adetin ne zaman yaklaşık olarak canım?
Kız Menzil gülü bu Berat kim?Annenin baktığı çocuk mu? Annen senin yanında mı?
Gecmis olsun canim esinle sana.kızlar merhaba sizleri takip edemedim fazla benimde adetim bitti dün itibariyle yarın kantrolum var daha öncede yazmıştım rahim agzı yarası vardı yaktırmıştım enfeksiyoon falan ilaç kullanmıştım şimdi ne durumda onu kontrol edeck doktorum.umarım problem yoktur.kimse bana yazmadı tam olarak yumurtlama dönemi kaçıncı gün diye valla karambole gidecek bu ayım yoksa.benim vucut ısımda normal degilki hep 35 lerde metabolizmanın yavaş olmasıda bundanmış zaten bende neden kilo veremiyor hatta alıyorum diyordum eskiden ben böyle degildim ekmek arası bile daha çok yerdim önceden kilom da gayet iyiydi zayıftım yani.sizide fazla takip edemedim geçen hafta çarş.dan c.tesiye kadar eşimle rahatsızdım işe geldim ama nasıl geçirdim bilmiyorum gıda zehirlenmesi geçirdik eşim bana nazaran daha kötü durumdaydı ishal ateş mide bulantısı benimse sadece mide bulantısı ve ishal vardı ve sonrasında inanılmaz karın agrıları ara ara yoklayarak tabii.dün bugün daha iyiyim şükür.kızlar yediklerinize dikkat edin lütfen...neşemeşe sanırım meyve sebze olayını sen yazdın haklısın ama benim eşim meyveyi pek sevmez çok canı isterse iştaha gelirse.bakalım hayırlısı zorlayacam onada..kızlar dua ediyorum inş hepimiz kucagımıza alırız bebişleri..
Kızlar içimden bir ses bana hamilesin diyor ama şu an o sesi duymamaya çalışıp heyecan yaratmıyorum.Adetimin 18 Ağustosta olması gerekiyor listeye ekleyebilirseniz sevinirim.Ayrıca bugün eşimle evlilik yıldönümümüz...2 seneyi çok mutlu ama bebişsiz devirdik.Azimliyim bu yaz bitmeden hamile kalacam:)Hepinize Sevgiler..
beni listeye eklemeyi unutmayin lütfennn burdan cok ilginc ve güzel seyler ögreniyorum herkes bildigini gördügünü okudugunu paylasiyor cok süprsiniz kizlar
LİBRARİAAAAAAAAAANNNNNNNNN kızım bizi sinir etmesene, çabuk git bir gebelik testi al ve dene!!!!!!!!!!!!
Getirme beni oraya!!!!!
Çabuk hadi...:))
Bekliyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?