2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

günaydın canımcım sanadaaa....uyandık bir sabaha dahaa ..hayırlısı olsun inşallahh..

teşekürler canımm sanada günaydınlar olsunn....niye kalkıyonz sabah erkenden sıcacık yatağınızdan:)))yatın sıcak sıcak:)))))))

çorumluu bebişin çok tatlı maşallag gözleri ya kızın saçını neden kestin benimkinde kesilcek saç bile yokkk

kızlar sütüm yokk aç çocuk çorbalarıda içmiyo napçam yardım edinn

günaydınlarrr 2008 temmuz annecikleri a.s.
yaf akşamdan buyana katletmişsiniz topiği, okudumda yıkıldım valla :roflol:
kız lal05, izlenin yüzüne nie vuruyosun kıs bekarken bebeğinmi var die, olamasmı yani :roflol: seninkilerde her an olabilirmiş, hadi beklios hemen :roflol:
ceylasya canım muhallebi türü bişeyler dene. 6 aylık sanırım bebişin dimi, yer heralde.

sorma canımyaaa oldu bir kaza yüzümüze vuruyorr insanlık hali demiyorr..işte napcann hayırlısı...

evet canım da hep muhallebimi yedircemmm
napçam yaaaaa

ceylasya benimkide emiyor emerken kilo felan iyide birkaç gündür artık süt tok tutmuyor sanıyorumm meyvede bir yere kadar püresi filan sadece akşamları yedirmek üzere yatarken yani mama almayı düşünüyorumm..öncekilere hiç mama nın m sini bile vermemiştimm bunda artık verim diyorum bakimmm napcamm....ilk neyle başlamalıyım onuda bilmiyourm..gece en güzel hangisi oluyor mama veren anneler...süt veriyorumm çokta yarıyorr..sadece yatarken şimdilik ne yiyebilir maama olarak???

valla canım ben mama kullandım kaşık mamalarını veriyorumm ama onlarda ne kadar saglıklı bilemiyorum tereddütlüyüm hep son günlerde tarhana içirip yada muhallebi yapıp veriyorummm
çünkü sütüm yetmiyo dün gece agladı hepp bende emzirmeye çalıştım ama elimi attıgım zaman hiç bişey gelmiyo farkındayımmm

Merhaba kızlar :)) Bende temmuz annesiyim doktor en son artık evin yemeklerine alışsın turşu,pastırma,sucuk harici ev yemeklerinden ve kahvaltılıklarından vermeye başla dedi.Min. yarım kilo süt,yoğurt,peynir,dondurma vs yemesi lazım dedi.Bende sebze püresi yaptım hemen tombişime yerken sorun etmedi ama sanırım birdenbire yaptığım için çıkarırken zorlandı bende daha yumuşak bir geçiş yapmaya karar verdim.Bildiğiniz besleyici,hazmı kolay,bebişi severek yediği tarzda yumuşak muhallebi vs tarzda neler var?Paylaşırsanız sevinirim.Eskiden mama ve süt veriyordum yemesi kontrol altındaydı şimdi katıya geçişte ipler elimden kaçar diye korkuyorum...

muhallebiyi nasıl yapıyosun canımm..sütüm var canım çok şükür sadece tok tutmuuorr..yoksa çok emiyorr artık ağzından geliyorr

yeni ruh süt derken inek sütümü?? ilk 1 yıl inek sütü zararlı diye biliyorumda.

Benim sütüm kuzum 3 aylıkken geçirdiğim bir üzüntüden dolayı inanılmaz azaldı şimdiye kadar hep 1'er kilo alırken o ay hiç almamıştı.Bende tam gelişim dönemi diye korktum mamaya başladım biraz toparladı şimdi sütüm nerdeyse 10cc'ye kadar düştü ama yinede arada emziriyorum ilaç niyetine..iki damla iki damladır diye...ama üzgünüm tabi...

yeni ruh hoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık..alıştırmadan birden bire vermen kötü olmuş canımm..yavaş yavaş yüklen onların mideleri neki...sevgiler..

yeni ruh süt derken inek sütümü?? ilk 1 yıl inek sütü zararlı diye biliyorumda.

Bende öyle biliyordum ama benim doktor 6 aydan sonra dilediğin kutu sütünden(tanınır bir marka olmak şartıyla) kullanabilirsin.İçinde katkı maddeleri var diyorlar ama hikaye dedi.Benim doktor biraz radikal zaten ondan dolayı seçtim.Kadir Tuğcu.Nette yazıları var.Değişik biri.

yeni ruh hoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık..alıştırmadan birden bire vermen kötü olmuş canımm..yavaş yavaş yüklen onların mideleri neki...sevgiler..

Teşekkür ederim arkadaşım bebeğim 6 aylık..temmuz annesiyim :)) evet bebeğim çok iştahlı ona güvendim ama çıkartırken onunla birlikte kötü oldum bir daha töbe...Annem demişti çok yükleniyorsun diye anne sözü dinlemek lazım demek ki her koşulda...sizler nasıl geçiş yaptınız???

canım benim sütüm çok yettiği için ek gıdaya bende geçmedim mama da vermedim hiçç..sadece yeni yeni verdiğim meyve püreleri var elma mandalina karıştırıp veriyorum ilk başta sularından vermiştim...püreye geçince bir süre elma mandalina karıştırdım şimdi elma mandalina veya portakal ve çeyrek muz karıştırıp verdim....ama süt yetsede tok tutmuyorr... gece mama vermek istiyorum tok tutup daha rahat uyusun diyee..acıkınca uyanıyor gibi..

Ben mecbur mama vermek zorunda kalınca benim doktor mamaların hepsinin içeriği aynıdır,kızın hangisini severse onu ver bir kere mamaya geçtin bu hatayı yaptın madem marka önemsiz demişti.Tabi anlatamadım yaşadığım üzüntüyü ve sütümün neden kesildiğini o yüzden sanırım o keyfi sandı.Ben milupa Conformil serisini verdim.Kabızlığı vardı o dönem düzeldi ve gelişimi gayet başarılı gitti.Boyu kilosu vs..Anne sütünü destekleyici olarak verdim ben memnun kaldım.Tabi anne sütünün yerini hiçbirşey tutmayacağını bilerek o ay hiç kilo almaması beni çok korkutmuştu.Dip not olarak bunu da belirteyim.Anne sütü sihirli,mucizevi bir besin ve her çocuğun hakkı.O yüzdende 10 cc'ymiş bir kaşıkmış demiyorum emziriyorum yine de...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…