2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar ben bu resim işini beceremedim gene yaaaaa

olmuş canımm tombik kuzuna maşallahh..ısıracaksın o beyaz kollarınıı...hımmmmm...

ceylasya masallah canim yha chook dattukkk :nazar:

bizde artik kendimiz bici bici yapiyoruuuuuzzzzz

pict0039tv6.jpg

arzu teknolog?? noldu kiz sizee???

askito janım ne tatlı kendi ccıbı cıbı yapacak kadarr büyüdümü bu bizimki yüzünü suya gömer ilahi:)))

evet yanlış olmuş janimmm..düzeltim bir ara sende bebek varmııılülülülülülü

ceylasya masallah canim yha chook dattukkk :nazar:

bizde artik kendimiz bici bici yapiyoruuuuuzzzzz

pict0039tv6.jpg

arzu teknolog?? noldu kiz sizee???

maşallah:nazar::nazar:
bizde küvet yok onun küvetide küçük geliyooo suya g,rince binbir şaklabanlık yapıyoz yıkıcaz dieeelülülülülülü

ne bilim canım yaa yoksa sadece burda biz birbirimizimi görüyok yoksa anacım..yoksa bunlar ukalamu kuu ne dersinn...pas vermiylerr....:nazar:delikafaduldenCADIARZU:roflol:

amacınız ne anlayamadım arkadaşlar.ne yazmamızı bekliyorsunuzz..celesya ..askito maşallah canım çok tatlılarrbebkler....kız askito koca adam olmuş bu onun pooposunu ısırım hee ne güzelde bakıyor maşallah 41 kere..

amacınız ne anlayamadım arkadaşlar.ne yazmamızı bekliyorsunuzz..celesya ..askito maşallah canım çok tatlılarrbebkler....kız askito koca adam olmuş bu onun pooposunu ısırım hee ne güzelde bakıyor maşallah 41 kere..

ne amacı canım bozuldunmu yoksadelikafaduldendelikafadulden

Ay Allah bağaşlasın..:emir_bebek:hepsi çok dadluuu....gamyoncuiremsu Allah bebeği olmayanlara nasip etsin YARABBİİİ!!!:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::nazar:

:nazar:corumlu kızzzzzzzzzz ne oldu kızının saclarına:1shok:

X