2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

...............................................

Son düzenleme:
maşallah febicim merveyeee çok tadluuu...hadi hayırlı gecelr arkadşlar yarın akşam görüşükk ben yattımmmm

kızlar gece gece döktürmüşsünüz ben yokken şimdi burdayım ama kimse yok:)))

çok yaşşşşaaaa efecik...mutlu sağlıklı huzurlu...ailenle nice yıllarda zengin yaşa...

ay yerim seni nasılda hapşurmuş:))febi kız bu seninmi gözlere bak gözlere maşallah

benneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::bbo:kafamçokkarıştı2006 nın soy aylarındaki resimlerime bakıyomm..ve ağlıyomm...................

benneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::bbo:kafamçokkarıştı2006 nın soy aylarındaki resimlerime bakıyomm..ve ağlıyomm...................

niye aglıyon kızz yoksa zayıf hallerinemi aklıma direk o geldi o zaman 53 kiloydumda:asigim:

ortadaki doğum yapmadan birkaç zaman önce diğerleri 2006 dan itibaren karışukk..ağlıyom ağlıyommmm(((((((((((((((

vayyyyyyyy canım alttaki resim gözlüklü olan saçın çok hoş duruyor orda beyaz badili olan.onun üstündekindede açelya elmasa benzemişsin

beyaz badi deilki alt koymadım:)))gözleriniz bayram etmesin diye bikini( şimdi nerde ölee giyinmek onun içine bile giremem..duruyor bikiniler..öle..ben onlara onlar bana bakıyorr...off pek süslüydüm ben yaa..noldi bana..bu arada ne güzel kar yağdı kısss..demi tam çay içmelik pencerenin öününe geçeceksin..çayınıda demleyeceksin ohhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…