2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ewet ya bu bolum tasininca altlarda yer almis.....papucumuz dama altilmis,2009 yilina gelince...

Bende durmadan girip bakıyorum kimse yok.bir area düşünmeye başladım bizden habersiz başka yerlerdemi toplanıyorsunuz diye:)))

Kızlar abone olun buna gerek yok dediğim gibi aramaya yazan olduğunda hemen görünüyor zatenn...altlarada gitse sonlarada görüyorsun kontrol panelinizde...sevg,ler..

bu arada pnömokok un 2. dozunu vurdurduk bugün...kampanya varmış bitiyormuş sanırım 25 inde ..eğer vurdurmadıysanız haberiniz olsun...kanpanyayı kaçırmayın derimm

kg 9000 kg kıyafetli 300 gr çıkardılar 8700 boy 68 yanlış ölçtüler bana göre 0.5 cm mi uzamış..hayret..gıdaya geçmeyin dediler ..sağlık ocağı nede olsa kendi dr mize soracağızz...birde devit3 e devam dedi 1 yaşına kadar...onada şaşırdım herkes değişti oysa vitamini..biz en iyisi dr mıza soralım..

Son düzenleme:
slm ben de buldum :))))) gecenin bi vakti aratıyonuz töbe töbe ....

tenolog böcüğün ne tatlı çıkmış maaşallahh....

geç kaldım yazmakta şekerım kusura bahmaa..saolasınn şenın tontıkte çok şeker maşallahh..:teselli: evet benım oğlan baya dıkılıyorr dırençlı sıpa yürüyecekmış bıraz yürütyorum oturturuyorumm nıye oturturuyorum dıye kızıyor ççyürüteç almamıştım ama alyım barı oturmadan yürüyercek sıpaadelikafadulden

korkma bindir yürütece zaten sıkılıyorlar fazla durmak istemiyorlar kaan yürüteçle büyüdü.yarım saatten fazla durmasın diyolar zaten yürüteçle gitmeye başladıktan sonra oturmuyorlar ayakta dikiliyorlar yürüyorlar

ya ne bılım erkek olunca en az 7 aylık olsun dıyordum ama sıkılıyor artık sıpa en kısa zamanda alıcam ...bınsın yürüsün sıpaa belım kopuyor onu yurutecem dıye daha erken halbukı ..dönuyor sornada emekleyemiyor dıye kızıyor ..önce oturu ınsan..bizimki çiğnemeden yutacak sıpaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…